QUOTE(Gierika @ 2009 01 06, 14:32)
Nu jo, cia ir papylet keraso...

Ne jusu reikalas kaip as elsiuosi su savo suniu.. Plius, kai buvo mazas jis taip nesiserdavo, o dabar pilna plauku, nors namus valau kiekviena diena, bet tenka ankiot vaikui ir is burnos... O jus tik smerkt sugebat... As jo kitam atiduot negaliu, nes ji myli vyras, nors suo mano... As jo nemusu, bet ir per daug i draugystes nebesileidziu: i lauka isvestas, valgyt paduota...

Tabar rasot ,kad del plauku ,seresi,o pries tai jus rasete ka kita,tai apsispreskite kas ir kaip,nes pati jau nezinote kas jus erzina,

,ir elkites kaip norit su savo suniu niekas jus nemoko ka daryti,pati nezinote ka rasot.

.Dabar rasot ,kad plaukai erzina,o pries tai rasete,kad jis uzaugo kaip versis,mazas buvo toks o dabar anoks...
jusu rasyta vatkaip;O pas mane kiek kitaip... Nusipirkom suni vasario menesi, jam ja truputi daugiau nei metai, nusipirkau ir po sav suzinojau, kad laukiuos... Praejus menesiui pradejau sunio iki siol nekesti, nezinau kodel, nemoku paaiskinti, o kai maziukas atsirado is vis man jis antipatijas pradejo kelti... Nesuvokiama cia... Gal del to, kad jis paaugo, nes kai maziukas buvo, tai labai grazus buvo, o dabar toks perauges versis...
vienu zodziu truksta zodziu,o nuo ju vaistu nera
Nepykit, bet taip yra