Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

tai va kad nuo maisto jie man nekila, valausi veideli tais valymais, dedu kaukytes, o spuogai vis tiek dygsta doh.gif doh.gif nesuprantama doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nionia @ 2008 01 02, 18:01)
tai va kad nuo maisto jie man nekila, valausi veideli tais valymais, dedu kaukytes, o spuogai vis tiek dygsta  doh.gif  doh.gif  nesuprantama  doh.gif  verysad.gif

O kokius geri vitaminus ,mane tai bėrė nuo silicio,o kai maitinau vaikutį ,gėriau vit plaukams ,tai vaikutį nuo jų išbėrę buvo ,paskui jokių nebegėriau schmoll.gif
Tiesa ,ar tavo oda riebi?
Atsakyti
geriu svari oda ir Thera M (pastarieji tai bendrai organizmui stiprinti) ax.gif visada maniau kad mano oda riebi, nes inkstiruota, o kosmetologe pasake kad ji visai ne riebi, o normali, tai net pasimeciau g.gif g.gif gal galit kas parekomenduoti kosmetologe, priemones ar dar ka kas padejo issigydyti spuogelius??? ax.gif siaip kartais uzeina tokie priepuokliai, kai atrodo kad veidas baisus, nori kazko griebtis kazka daryt staigiai, po to atsikvepiu ir sukaupiu kantrybe, vis gi tikiuosi, kad man pades tas antrasis valymas, gal dar kokiu kremuku parekomenduos g.gif ta kosmetologe sitaip itikinamai kalba blush2.gif
Atsakyti
Gal tuose Vit yra daug mielių ir Vit B ,nuo jų gali bert ax.gif
Atsakyti
aga, yra, tai ten tik ir tera vit B ir mieles, nes atseit jie padeda odai valytis g.gif g.gif na va ir suprask dabar kas gerai kas ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(nionia @ 2008 01 02, 22:47)
aga, yra, tai ten tik ir tera vit B ir mieles, nes atseit jie padeda odai valytis  g.gif  g.gif  na va ir suprask dabar kas gerai kas ne  verysad.gif

Pabandyk kurį laiką jų negerti ,pvz .,man, netinka nei mielės ,nei vit B schmoll.gif
Dar kosmetologė teigia ,kad ypatingai odai nepatinka pieno produktai ,varškė ,bet jau čia nežinau ar tikėti g.gif
Įdomu būtų išsitirti pas Tulčiną ką galima valgyt būtent man ,o ko ne ,įdomu ar teisingai maitinantis nors kas pasikeistų? Nes pas mane daugiausia inkštirų ant barzdos ,o ten tipo jie nuo skrandžio bėdų atsiranda ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgutėlė: 02 sausio 2008 - 23:12
QUOTE(nionia @ 2008 01 02, 22:19)
geriu svari oda ir Thera M (pastarieji tai bendrai organizmui stiprinti)  ax.gif  visada maniau kad mano oda riebi, nes inkstiruota, o kosmetologe pasake kad ji visai ne riebi, o normali, tai net pasimeciau  g.gif  g.gif  gal galit kas parekomenduoti kosmetologe, priemones ar dar ka kas padejo issigydyti spuogelius???  ax.gif  siaip kartais uzeina tokie priepuokliai, kai atrodo kad veidas baisus, nori kazko griebtis kazka daryt staigiai, po to atsikvepiu ir sukaupiu kantrybe, vis gi tikiuosi, kad man pades tas antrasis valymas, gal dar kokiu kremuku parekomenduos  g.gif  ta kosmetologe sitaip itikinamai kalba  blush2.gif

jau rasiau, kad galeciau rekomenduoti kosmetologe Viktorija is kosmedijos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 01 03, 00:12)
Pabandyk kurį laiką jų negerti ,pvz .,man, netinka nei mielės ,nei vit B schmoll.gif
Dar kosmetologė teigia ,kad ypatingai odai nepatinka pieno produktai ,varškė ,bet jau čia nežinau ar tikėti g.gif
Įdomu būtų išsitirti pas Tulčiną ką galima valgyt būtent man ,o ko ne ,įdomu ar teisingai maitinantis nors kas pasikeistų? Nes pas mane daugiausia inkštirų ant barzdos ,o ten tipo jie nuo skrandžio bėdų atsiranda ax.gif

gal ant smakro? lotuliukas.gif tai rodo ginekologines problemas mirksiukas.gif
Atsakyti
Nea schmoll.gif ,ant barzdos ,kosmetologė teigia ,kad nuo skrandžio,o kaip tik man jau keli mėn skauda skranduką ax.gif
Dar buvau nuėjus pas odos gydytoją [dėl kitos problemos],tai irgi liepė skrandį išsitirt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2008 01 03, 14:25)
Nea schmoll.gif  ,ant barzdos ,kosmetologė teigia ,kad nuo skrandžio,o kaip tik man jau keli mėn skauda skranduką ax.gif
Dar buvau nuėjus pas odos gydytoją [dėl kitos problemos],tai irgi liepė skrandį išsitirt 4u.gif

aj, nesuprasi tu gydytoju, man aiskino, kad jeigu ant smakro -tai ginekologines problemos, smakras, aplink lupas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2008 01 03, 15:19)
aj, nesuprasi tu gydytoju, man aiskino, kad jeigu ant smakro  -tai ginekologines problemos, smakras, aplink lupas... ax.gif

Tai gal pas tave daugiau ant šonų ,nuo ausų link barzdos ,o pas mane grynai barzda ax.gif ? Ar pas tave inkštirai ,ar būna ir spuogelių?
Atsakyti
o merginos kur jus darotes veido valyma cia kaune ? unsure.gif as noreciau pasidaryti kad gerai pravalytu odyte nes apsiterusi insktiru nemazai spuogukiu bet nezinau kur eiti unsure.gif
Atsakyti
Gal kuri bandet Mary Kay pilinga lyg su aliuminio granulem ir pie jo kremuka?kokie atsiliepimai? kur galima isisgyti su rugstim priemoniu?kokiu firmu? ax.gif
Atsakyti