Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

QUOTE(aurusha @ 2008 01 29, 01:14)
As kai buvau 18 metu ir nuejau pas ginekologe, ji man pasake kad turiu zaizdele gimdos kaklelyje ir , kad reikia kazkokiu specialiu vaistu is Rusijos...ir atsivesk kaip nori...  schmoll.gif Kadangi kaip tik uz poros menesiu vykau i UK studijuot, tai taip ir liko sitas dalykas.. Dabar jau vaikiuka turiu, o cia pas ginekologe neteko but..  verysad.gif net nescios niekas netikrino..ne taip kaip Lietuvoj buna.. Bet dabar kova guluosi i ligonine, mazai operazijai, tai reiks susirupint ir del gimdos kaklelio, nes mama sake, kad jos sesei taip buvo, ir po to ji nuo vezio numire...  verysad.gif Baisu..

Pas mane irgi yra gimdos kaklelio zaizdele, tiksliau tai gimdos kaklelio gleivines isvirtimas. Jis dazniausiai yra paveldimas, ir daugelis moteru si dalyka turi, nors jokiu simptomu nejaucia. Gyde gyde ta zaizdele, o ji vis tiek atsinaujino. Paskui pakeiciau gydytoja. Tai si sake, kad nieko daryti nereikia, ta prasme gydyti. Pagimdziau du vaikus, ir dabar stovis tos zaisdeles geresnis nei anksciau. Tik reguliariai pagal programa paima onkocitologinius meginius. Svarbiausia neprisigalvoti baisiu dalyku is anksto 4u.gif
Atsakyti
Einu vakare atsakymo sužinot unsure.gif jau nuo ryto pilvą suka doh.gif jau įsivaizduoju kaip man daro operaciją blink.gif turiu lakią vaizduotę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretute @ 2008 02 05, 14:01)
Einu vakare atsakymo sužinot unsure.gif jau nuo ryto pilvą suka doh.gif jau įsivaizduoju kaip man daro operaciją blink.gif turiu lakią vaizduotę lotuliukas.gif

tai jau tikrai laki vaizduote ax.gif .Svarbiausia nesijaudinti per anksti 4u.gif viskas bus gerai mirksiukas.gif

o kaip buvo unsure.gif ?
Atsakyti
Viskas gerai, atsakymas be pakitimų, ginę pasiruošus išbučiuot yahoo.gif sokiai.gif
Atsakyti
Jau pirmadieni turejau paskambinti del veziniu lasteliu tyrimo atsakymo, bet dar nepaskambinau doh.gif Tik ne todel, kad bijau, o vis pamirstu ax.gif ir prisimenu tik vakare. Kazkodel esu rami ir galvoju, kad viskas gerai ir anksciau laiko neprigalvoju sau nereikalingu problemu ir ligu.

Pries 3 savaites padariau kriodestrukcija, va sitos proceduros baisiai bijojau, nes nezinojau kas, kaip, ar labai skaudes ... net geda buvo pries savo ginekologe, kad taip buvau issigandus, o realiai net nesupratau, kad jau viskas, nes galvojau, kad tik apziurineja ir dar pacios proceduros nedare blush2.gif O gydytoja vis kartoja, kad jau galima keltis doh.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 02 05, 22:08)

Pries 3 savaites padariau kriodestrukcija,

sveika lavaza bigsmile.gif mirksiukas.gif o kas toji kriodestrukcija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2008 02 06, 10:58)
sveika lavaza  bigsmile.gif  mirksiukas.gif  o kas toji kriodestrukcija  g.gif

biggrin.gif bendru temu vis padideja smile.gif

Kriodestrukcija - tai paprasta, tikrai neskausminga ir greita procedura, zaizdeles prideginimas skystu azotu. Kiek zinau, taiko mazom zaizdelem gydyti.

P.S. be to pagaliau paskambinau del atsakymo - kaip ir nujauciau, viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 06 vasario 2008 - 11:11
Sveikos mamytės, citologinio tyrimo atsakymo dar nežinau, bet tepinėlis rodo didelį uždegimą.Viena ginekologė pasakė,kad po mėnesinių ateiti ir prideginsim, o kita (truputį pažystama venerologė) liepė pasidaryti mikoplazmos, ureoplazmos ir clamidijų tyrimą. Nes pati žaizdelė uždegimo nesukelia, suradus uždegimo priežastį ir jį išgydžius žaizdelė (tiksliau visa žaizda) pati susitvarkys. Kolposkopu netyrė, o jau prideginti nori. Išsikraustysiu iš proto, nes pas gyditoją einu tik šeštadienį. verysad.gif
Ar kuriai buvo radę uždegimą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgaS: 06 vasario 2008 - 11:25
QUOTE(JurgaS @ 2008 02 06, 11:22)
Sveikos mamytės, citologinio tyrimo atsakymo dar nežinau, bet tepinėlis rodo didelį uždegimą.Viena ginekologė pasakė,kad po mėnesinių ateiti ir prideginsim, o kita (truputį pažystama venerologė) liepė pasidaryti mikoplazmos, ureoplazmos ir clamidijų tyrimą. Nes pati žaizdelė uždegimo nesukelia, suradus uždegimo priežastį ir jį išgydžius žaizdelė (tiksliau visa žaizda) pati susitvarkys. Kolposkopu netyrė, o jau prideginti nori. Išsikraustysiu iš proto, nes pas gyditoją einu tik šeštadienį. verysad.gif
Ar kuriai buvo radę uždegimą?

Kiek zinau, prideginima ar dar kokia kita procedura daro tik isgydzius visus uzdegimus ir pan.
Man taip pat, kai dare prisaldyma, pries tai, dar teko naudoti zvakutes, nes buvo padideje gleiviu. Manau, visu pirma, Jums turetu skirti uzdegymo gydyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavaza: 06 vasario 2008 - 11:32
Žvakutes turbūt jau visas išbandžiusi esu.Nes nuėjus pas gyditoją (kaip ne kaip šeimos klinikoj) pasakai, kad išskyros ir niežulys nežmoniškas, tai ir še tau žvakučių. Bet jos man nieko nepadeda, na gal kokiai savaitei, o nuo kai kurių atvirkštinė reakcija. O kitokių vaistų jokių neskiria. Tai taip išeina, kad ligas turi susirasti pati ( su jūsų visų pagalba) ir gydikis kaip išmanai. Tik po to visi komentuoja, kad moterys nesirūpina savo sveikata.
Atsakyti
Man ginė sakė, kad net kolposkopijos neverta daryt jeigu yra uždegimas, nes iškraipo visą vaizdą. Dabar man darys paprastą tepinėlį, jei kažką ras pirma gydys, o po to kolposkopija. Labai norėčiau užgydyti savo žaizdelę, tik gyd. kažkodėl kategoriškai sako nieko nedaryt g.gif
Atsakyti
o man pvz onkocitologinis jokiu pakitimu neparode ir jokio uzdegimo, viskas normoj, o koalposkopija parode pakitimus, tai kad as net nzn kuom ci apasitiketi, kai gavau gera atsakyma, neramu vistiek, eisiu siandien dar pasitkrinti, nes kazin is kur tie pakitimai, jei tepinelis idealus?
Atsakyti