QUOTE(aurusha @ 2008 01 29, 01:14)
As kai buvau 18 metu ir nuejau pas ginekologe, ji man pasake kad turiu zaizdele gimdos kaklelyje ir , kad reikia kazkokiu specialiu vaistu is Rusijos...ir atsivesk kaip nori...
Kadangi kaip tik uz poros menesiu vykau i UK studijuot, tai taip ir liko sitas dalykas.. Dabar jau vaikiuka turiu, o cia pas ginekologe neteko but..
net nescios niekas netikrino..ne taip kaip Lietuvoj buna.. Bet dabar kova guluosi i ligonine, mazai operazijai, tai reiks susirupint ir del gimdos kaklelio, nes mama sake, kad jos sesei taip buvo, ir po to ji nuo vezio numire...
Baisu..

Pas mane irgi yra gimdos kaklelio zaizdele, tiksliau tai gimdos kaklelio gleivines isvirtimas. Jis dazniausiai yra paveldimas, ir daugelis moteru si dalyka turi, nors jokiu simptomu nejaucia. Gyde gyde ta zaizdele, o ji vis tiek atsinaujino. Paskui pakeiciau gydytoja. Tai si sake, kad nieko daryti nereikia, ta prasme gydyti. Pagimdziau du vaikus, ir dabar stovis tos zaisdeles geresnis nei anksciau. Tik reguliariai pagal programa paima onkocitologinius meginius. Svarbiausia neprisigalvoti baisiu dalyku is anksto