Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

QUOTE(XMamaX @ 2008 01 21, 07:09)
Kiekviena žaizdelė turi polinkį suvėžėti, na žinoma, tai gali tęstis dešimtmečiais- onkologo - ginekologo žodžiai. Man tai darė konizaciją, nors poliklinikos daktarė sakė, kad nėra skubu, dar palaukim. Dabar viskas gerai, per konizaciją net ligoninėje gulėti nereikėjo.

na as privaciai irgi einu, tai man prie ascus primygtinai siulo operuotis, nors dar negimdziusi esu g.gif bet pas mane dar mozaikinis plotelis yra ( zinau jie buna 2rusiu, tik nz ar pas mane tas blogesnis, ar ne ) ir dar zpv 18 +kiti 4 dideles rizikos zpv rasti
tai gydytoja siulo nebegalvoti apie pastojima, atseit ilgam viskas uzsitestu. ir planuoti nestuma jau po operacijos g.gif viskas butu ok, bet as taip bijau, kad problemu bus gimdant ar pastojant unsure.gif be to tik pries menesi tevas nuo vezio mire, kazkaip baisoka nedaryt konizacijos. kvaila situacija

Papildyta:
QUOTE(Tisan @ 2008 01 20, 11:33)
pas mane taip pat pasalinta didzioji dalis kaklelio,bet vat kazkaip nepaklausiau gydytojos kaip tai atsilieps nestumui ar gimdymui  blink.gif  g.gif

man tai iskart pasake kokie negerumai gali gresti, bet pastot nebeleido, sako per daug rizikos faktoriu turiu verysad.gif ber negi su operuotu kakleliu leidzia paciai gimdyt blink.gif juk vel issidraskytu viskas g.gif turetu cezari daryti unsure.gif gal kas zinot?
Tisan, o kaip jauteisi po konizacijos? ko negalejai daryti?ir po kiek laiko jau galejai "nebesaugot" saves?
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2008 01 21, 16:14)
Papildyta:
merginos,kas operavotes,ar butina daryti pilna narkoze?

g.gif man abu kartus dare pilna,net neklause ir nesiule kitaip unsure.gif manau nuo operacijos sudetingumo dar priklauso
Papildyta:
QUOTE(emuxxx @ 2008 01 22, 04:31)

Papildyta:
man tai iskart pasake kokie negerumai gali gresti, bet pastot nebeleido, sako per daug rizikos faktoriu turiu verysad.gif ber negi su operuotu kakleliu leidzia paciai gimdyt blink.gif juk vel issidraskytu viskas g.gif turetu cezari daryti unsure.gif gal kas zinot?
Tisan, o kaip jauteisi po konizacijos? ko negalejai daryti?ir po kiek laiko jau galejai "nebesaugot" saves?

o gal gali tiksliau parasyt,ka sake,kokie tie negerumai 4u.gif
Po konizacijos tiek po lazerines tiek po tos kitos jauciausi gerai,po tos pirmosios kur lazeriu atliko,tai ta pacia diena net namo issiprasiau 4u.gif
Pilnai viskas sugyja per 2 menesius,2 savaites negalima sedeti,paskui jau leidzia sestis tik visus du menesius kol sugyja,negalima nieko sunkiai kelti,maudytis tik po dusu ir aisku jokiu juru ar baseinu (o buvo vasara doh.gif tai nepasiseke man) aisku jokio sekso na o daugiau kazko ypatingo ir ner,po 2 men pasitikrini ir viskas thumbup.gif jei sugijo
Atsakyti
Gal su lazeriu atlieka dvejopas procedūras, nes man ginė aiškino, kad su lazeriu atlieka tą patį kaip prišaldymą ar prideginimą žaizdeles g.gif ir be jokios narkozes, per keletą min. viskas baigta g.gif
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2008 01 22, 04:31)

man gydytoja sake, kad jokiu problemu ir bus galima pastoti ir paciai gimdyti. Aisku kaz kiek laiko turi praeit po operacijos (apie 4 men. minimum) ax.gif
o dar kaz kur skaiciau, ar kaz kas sake, kad buna sunku isnesiot vaikeli, bet siaip viskas imanoma, reikia tik noret rolleyes.gif
Atsakyti
turiu po triju gyd, skambinti del atsakymu.vaikstau kaip trenkta,nieko daryti negaliu,sian ytampa paeme jau virsune verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Masia @ 2008 01 22, 16:13)
man gydytoja sake, kad jokiu problemu ir bus galima pastoti ir paciai gimdyti. Aisku kaz kiek laiko turi praeit po operacijos (apie 4 men. minimum)  ax.gif
o dar kaz kur skaiciau, ar kaz kas sake, kad buna sunku isnesiot vaikeli, bet siaip viskas imanoma, reikia tik noret  rolleyes.gif

man pati ginekologe sake kad po konizacijos tapti nestuke.gif sansai lygiai tokie patys kaip pries ja, tik pats nestumas gali buti kiek sunkesnis (bet tikrai nebutinai visoms) ax.gif
kitos neturejusios jokiu ginekologiniu problemu beveik visa nestuma praleidzia lovytese unsure.gif
na net neabejoju kad svarbiausia labai noreti ir viskas bus ciki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cutie @ 2008 01 21, 16:50)
trecia diena eina nuo zaizdeles antro tepimo vaistais, jais patepus grauze viduje, gydytoja taip ir sake kad turi buti. ir sake po poros dienu eisjines gleives su tais vaistais...na ir eina visokios, bet neramu daros nes jos rausvos, vosvos kraujo reiskias susimaiso, ar tai normalu? unsure.gif nes praeita karta kai tepe vaistu baltos jos buvo...rytoj einu pasiimt uzsisakyto papildo i ta gin. kabineta, tai nzn gal reiks paklausti seseles, gal ji ka zinos unsure.gif

vis dar tepa isskyrom su kraujo priemaisom po vaistu tu... unsure.gif ar kam nors taip yra buve?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cutie: 23 sausio 2008 - 18:43
QUOTE(Tisan @ 2008 01 22, 08:15)
g.gif  man abu kartus dare pilna,net neklause ir nesiule kitaip  unsure.gif  manau nuo operacijos sudetingumo dar priklauso
Papildyta:

o gal gali tiksliau parasyt,ka sake,kokie tie negerumai  4u.gif
Po konizacijos tiek po lazerines tiek po tos kitos jauciausi gerai,po tos pirmosios kur lazeriu atliko,tai ta pacia diena net namo issiprasiau  4u.gif
Pilnai viskas sugyja per 2 menesius,2 savaites negalima sedeti,paskui jau leidzia sestis tik visus du menesius kol sugyja,negalima nieko sunkiai kelti,maudytis tik po dusu ir aisku jokiu juru ar baseinu (o buvo vasara  doh.gif  tai nepasiseke man) aisku jokio sekso na o daugiau kazko ypatingo ir ner,po 2 men pasitikrini ir viskas  thumbup.gif  jei sugijo

sake persileidimo tikimybe didesne, dar, kad gimdos kaklelis gali ne laiku pradet atsidarinet, arba sunkiau atsidarinet gimdymo metu g.gif va tiek pasake g.gif
idomiausia, kad gavau onkocitologinio rezultatus ir pakitimu neberodo blink.gif tai konizacijos kol kas ir nebedarys, po pusmecio vel kartot tyrimus reikes g.gif idomiai man cia gavos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cutie @ 2008 01 23, 17:42)
vis dar tepa isskyrom su kraujo priemaisom po vaistu tu... unsure.gif ar kam nors taip yra buve?

as nepamenu ar man taip buvo g.gif gal pasiskambink gydytojai ir pasiklausk smile.gif nereiks jaudintis be reikalo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(muter @ 2008 01 22, 13:27)
turiu po triju gyd, skambinti del atsakymu.vaikstau kaip trenkta,nieko daryti negaliu,sian ytampa paeme jau virsune  verysad.gif

ir kaip tyrimo ats.? unsure.gif tikiuosi visx ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2008 01 24, 21:49)
sake persileidimo tikimybe didesne, dar, kad gimdos kaklelis gali ne laiku pradet atsidarinet, arba sunkiau atsidarinet gimdymo metu g.gif va tiek pasake g.gif
idomiausia, kad gavau onkocitologinio rezultatus ir pakitimu neberodo blink.gif tai konizacijos kol kas ir nebedarys, po pusmecio vel kartot tyrimus reikes g.gif idomiai man cia gavos smile.gif
Papildyta:
as nepamenu ar man taip buvo g.gif gal pasiskambink gydytojai ir pasiklausk smile.gif nereiks jaudintis be reikalo smile.gif
Papildyta:
ir kaip tyrimo ats.? unsure.gif tikiuosi visx ok smile.gif

vis nebuvo atsakymu,tai ryt ryte liepe pasukt:( man ta ytampa jaudulys manau padare savo,atsirado nerimas,jaudulys.ar kuriai irgi taip daresi?
Atsakyti
QUOTE(emuxxx @ 2008 01 24, 21:49)

laimei jau neber kraujo, kaip keistai, nes kai tik baigiau vartot zvakutes tas skatinancias gijima, tai ir nustojo begt rausvos isskyros blink.gif taip ir nesupratau, reiks kai eisiu pas gydytoja papasakot...gal dedant zvakute kaip susijudindavo ta zaizdele ir kraujas delto bego, neisivaziudoju, bet viskas jau ok smile.gif
Atsakyti
man nera atsakymu,bus tik kita penktadieni verysad.gif jau taip daede schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2008 01 25, 14:08)
man nera atsakymu,bus tik kita penktadieni verysad.gif  jau taip daede  schmoll.gif

Užjaučiu, aš irgi vis dar laukiu verysad.gif kai laukiau pirmą kart, tai prie gyd. kabo iš tų nervų jaučiu spaudimas kad pakylo doh.gif vyras sako kas tau yra, gal apsirgai, visa raudona, šaltas pakaitas muša, rankos dreba blink.gif vat kokia bailė esu unsure.gif
Atsakyti