Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

QUOTE(rutka28 @ 2008 03 28, 11:14)
labas,

Gyd. Birtute Intaite. telefonas  869877011. ji dirba ir privaciai. netoli Santariskiu. marcinkeviciaus gatveje. na tu pasiskambinsi ir pasakys tikslu adresa. tik galiu as anksto perspeti, kad as pvz. buvau uzsirasius 18 val., o prieme mane tik 19.30. labai jau daug buvo zmoniu. gal cia tik man taip pasitaike. Na bet linkiu kantrybes.
Sekmes 4u.gif

Dekui Rutka28. 4u.gif
dar toks klausimas pries kiek laiko pas ja reikia uzsirasyti ir ar ji pas save ten ima onkocitologinius tepinelius? (Ir kiek pas ja pinigu reikia pasiimti g.gif ).
Atsakyti
muter

aš kai atvažiavau atsakymo pas gyd, Vaidotienę, ji pasakė, kad reikia daryti operaciją ir paklausė ar pas ją norėčiau, ar kad kitas gyd. operuotų. Aš sutikau, kad ji, nes vis vien nepažįstu jokio kito gyd. tada surašė kokius tyrimus pasidaryti: kraujo, šlapimo ir t.t. ir su daiktais atvažiuoti terčiadienį. Ketvirtadienį operuos, penktadienį išleis namo.

Atsakyti
QUOTE(Gžima @ 2008 03 28, 12:05)
aš kai atvažiavau atsakymo pas gyd, Vaidotienę, ji pasakė, kad reikia daryti operaciją ir paklausė ar pas ją norėčiau, ar kad kitas gyd. operuotų. Aš sutikau, kad ji, nes vis vien nepažįstu jokio kito gyd. tada surašė kokius tyrimus pasidaryti: kraujo, šlapimo ir t.t. ir su daiktais atvažiuoti terčiadienį. Ketvirtadienį operuos, penktadienį išleis namo.

o del narkozes jau taretes?as tai noreciau i stubura gal g.gif
Atsakyti
muter

ne, dėl narkozės nesitariau, bet trečiadienį manau kad bus laiko g.gif. Nepagalvojau apie tai, nes kitokios mintys galvoje sukosi, be to mes norim antro vaikelio, taigi ta tema ir diskutavom, nes ji sakė, kad geriausia tokią operaciją daryti kai pagimdai vaikus, nes gali būti komplikacijų ir t.t. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gžima @ 2008 03 28, 12:25)
ne, dėl narkozės nesitariau, bet trečiadienį manau kad bus laiko g.gif. Nepagalvojau apie tai, nes kitokios mintys galvoje sukosi, be to mes norim antro vaikelio, taigi ta tema ir diskutavom, nes ji sakė, kad geriausia tokią operaciją daryti kai pagimdai vaikus, nes gali būti komplikacijų ir t.t. verysad.gif

nu jo,manes klause kiek vaiku turiu,pasakiau,kad du.nu ir slykstus tie reikaliukai schmoll.gif as einu balandzio 4,bus biopsios atsakymai g.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2008 03 28, 11:37)

Papildyta:

baiktu nera uz ka  irnesakyk.gif as drasi tik kitus drasint  hihihi.gif dziaugiuosi,kad tau viskas gerai  mirksiukas.gif

tai ir paciai jum drasos ir stiprybes,sveikite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nula @ 2008 03 28, 11:42)
Dekui Rutka28.  4u.gif
dar toks klausimas pries kiek laiko pas ja reikia uzsirasyti ir ar ji pas save ten ima onkocitologinius tepinelius? (Ir kiek pas ja pinigu reikia pasiimti g.gif ).

na as pasiskambinai jai ir pasiule datas. man paskyre po kazkur menesio.
Siaip as operavausi ir tyrimus OC dariausi ne pas ja.. Bet zinau kad ji daro taip pat. o del kainos tai vat nezinau.
Atsakyti
po menesio g.gif Skambinu jau nezinau kiek kartu, vis ragelio nekelia (uzsiemusi nerealiai). blink.gif
Ramybes neduoda vienas klausimukas, kai po operacijos dariau oncocitologini- buvo geras. Bet kai ji eme nebuvo skaidrios gleives (tipo tai butina, kad tyrimas tutu tikslus), buvo kazkoks tepliojimas, o gudytoja vis tiek ji paeme. Radau straipsni, kad 40 proc. neigianu atsakymu tuomet buna neteisingi. Tai dabar man kazkaip nuotaika nelabai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nula @ 2008 03 28, 14:10)
po menesio  g.gif Skambinu jau nezinau kiek kartu, vis ragelio nekelia (uzsiemusi nerealiai). blink.gif
Ramybes neduoda vienas klausimukas, kai po operacijos dariau oncocitologini- buvo geras. Bet kai ji eme nebuvo skaidrios gleives (tipo tai butina, kad tyrimas tutu  tikslus), buvo kazkoks tepliojimas, o gudytoja vis tiek ji paeme. Radau straipsni, kad 40 proc. neigianu atsakymu tuomet buna neteisingi. Tai dabar man kazkaip nuotaika nelabai. verysad.gif

na taip prisiskambinti sunkoka ir as tik antra diena. gal reik bandyt i vakara arba ryte. na del tikslaus tepinelio paemimo negaliu nieko patari.
As kazkaip tikiu savo gydytoja. As tai eisiu pas savo gydytoja OC. Jau geguzes mensi bus 4 menesiai po konizacijos. Ziuresim kokie bus atsakymai. kazkaip nerimas ima. sad.gif
Atsakyti
pirma kart eisi po konizacijos?
Atsakyti
QUOTE(Nula @ 2008 03 28, 14:48)
pirma kart eisi po konizacijos?

Nu taip pirma kart eisiu po konizacijos daryti OC Brrr bijau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutka28 @ 2008 03 28, 16:23)
Nu taip pirma kart eisiu po konizacijos daryti OC  Brrr bijau sad.gif

gal gali parašyti kokia buvo tau diagnozė, kad darė konizaciją...Aš čia visko prisikaičiau,tai jau stogas pradeda važiuoti, nes man neįvardino koks pavadinimas operacijos verysad.gif
Atsakyti