Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

QUOTE(rutka28 @ 2008 03 31, 15:21)
Laba,

As lankausi privaciai. Biopsija dare be narkozes. Man eme 2 gabaliukus. Pries tai uzpurske kazko , kad neskaudetu. kai pirma eme gabaliuka nieko nejauciau, o kai antra tuomet pajauciau znybtelejima. Na nelabai malonu, bet tikrai nera jokio didelio skausmo. Ir po to dave iklota, (nes ta diena biski pakraujavo)  ir islekiau darban. Biopsijos tikrai nereikia bijoti. Nors aisku kai as ejau irgi buvo baimes. Dabar galiu tik padrasinti ir nebijoti.  4u.gif

aciu ,kad padrasinai biggrin.gif ,bandysiu nusiramint,nors man dar tik po savaites darys!
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2008 03 30, 00:32)
Dabar pašiurpinsiu  cool.gif
Prieš kelis puslapius klausiau, ar buvo kam ciklo sutrikimų po konizacijos. Mano ciklo sutrikimo atomazga tokia... hmmm... pikantiška. Vakar mane "nulaužė" skausmas pilvo apačioje (tikėjausi, kad tai MMM). Išlaukiau iki šio ryto ir nulėkiau pas gydytoją. Paaiškėjo, kad gimdos kaklelis po konizacijos užsitraukęs... aklinai  blink.gif Teko "priimt" narkozę, ir gimdos kaklelis buvo praplėstas chirurginiu būdu. Va taip.

Kažkas baisaus...
Mano ciklas po operacijos pasikeitė, visada būdavo 30-32 dienos, dabar 27-28. Tik teplioja prieš sirgima tamsiai ir lengvai maudimas pilvo apačioj sad.gif
Po operacijos jau 5 menesiai praėjo, dabar jau 6 kartą segru...
Kai apžiūrėjo po operacijos sakė po metu pasirodyti, bet gal reikiės anksčiau susiruošti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kubilina @ 2008 03 28, 16:49)
Kitą onkocitologinį man liepė ateiti darytis po metų... bet gal reikia anksčiau nueiti  g.gif

o man sake po 3men po operacijos g.gif

QUOTE(Neverk @ mama,2008 03 29, 23:32)
Dabar pašiurpinsiu  cool.gif
Prieš kelis puslapius klausiau, ar buvo kam ciklo sutrikimų po konizacijos. Mano ciklo sutrikimo atomazga tokia... hmmm... pikantiška. Vakar mane "nulaužė" skausmas pilvo apačioje (tikėjausi, kad tai MMM). Išlaukiau iki šio ryto ir nulėkiau pas gydytoją. Paaiškėjo, kad gimdos kaklelis po konizacijos užsitraukęs... aklinai  blink.gif Teko "priimt" narkozę, ir gimdos kaklelis buvo praplėstas chirurginiu būdu. Va taip.

blink.gif blink.gif o kodel cia taip pasidare g.gif
as ryt einu siulus isiimti po konizacijos,jau praejo menuo ....
Atsakyti
sveikos, o pas jus po operacijos tepinelio tyrimai normalus? pas mane tai nekokie ir vis mastau kas tai gali itakoti? anksciau buvo viskas tvarkoj,o dbr tai gleivine,tai dar kazkas... g.gif

Atsakyti
QUOTE(lelli @ 2008 04 01, 12:50)
sveikos, o pas jus po operacijos tepinelio tyrimai normalus? pas mane tai nekokie ir vis mastau kas tai gali itakoti? anksciau buvo viskas tvarkoj,o dbr tai gleivine,tai dar kazkas...  g.gif

bet jei jau operavo ,tai nebuvo tvarkoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2008 04 01, 18:52)
bet jei jau operavo ,tai nebuvo tvarkoj g.gif

ne ne, as turiu omenyje,kad su gleivine kazkas blogai, kaip ir uzdegimas...tai ir galvoju nuo ko man cia tas, nes visokiu zvakuciu isbandziau ir dar blogiau, pienlige net buvo prasidejusi, kankinausi.tai gal kam ir taip yra buve?
Atsakyti
QUOTE(lelli @ 2008 04 01, 19:22)
ne ne, as turiu omenyje,kad su gleivine kazkas blogai, kaip ir uzdegimas...tai ir galvoju nuo ko man cia tas, nes visokiu zvakuciu isbandziau ir dar blogiau, pienlige net buvo prasidejusi, kankinausi.tai gal kam ir taip yra buve?

Man po operacijos jokių tyrimu nebedarė. Tik šeštą savaitę vėl apžiūrėjo kaip ten viskas sugyję (sakė viskas labai gražu) blush2.gif ir tiek. Kitas vizitas, kaip jau minėjau, tik po metų, nebent turėčiau kokių nusiskundimų.
Atsakyti
O gali būt, kad su žaizdele susiję uždegimai, t.y. padidėjęs le g.gif ukocitų kiekis?
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 04 02, 14:22)
O gali būt, kad su žaizdele susiję uždegimai, t.y. padidėjęs le g.gif ukocitų kiekis?

Gali, man taip buvo, todel gydytoja patare uzsaldyti zaizdele. Ir isskyru daug buvo, dabar viskas susitvarke smile.gif Tfu tfu tfu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2008 04 02, 14:22)

man niekada jinai apie tai nekalbėjo...visiskai nieko..ale įgimta..ir stebėt ir viskas g.gif
Atsakyti
jeigu as neklystu, tai displazija ir yra g.k.zaizdele, kad audinys neteisingai atsistato blush2.gif , cia kai lengva stadija yra..
Atsakyti
gryzau sian po atsakymu,cin 3 operuos 17 diena verysad.gif kazkoks kosmaras mega_shok.gif cray.gif
Atsakyti