Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

QUOTE(muter @ 2008 04 04, 09:43)
gryzau sian po atsakymu,cin 3 operuos 17 diena verysad.gif kazkoks kosmaras  mega_shok.gif  cray.gif

console.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2008 04 04, 10:43)
gryzau sian po atsakymu,cin 3 operuos 17 diena verysad.gif kazkoks kosmaras  mega_shok.gif  cray.gif

Muter, jei tave paguosiu - isoperavo ir man CIN3, siandien buvau onkocitologini paeme, nuo operacijos jau trys beveik metai.....na kol kas viskas gerai, nenusimink, zinau kaip neramu - pati ta isgyvenau, uzjauciu, bet ateis laikas kai tu guosi merginas cia....
...mano atsakymas po savaiteles - na siek tiek neramu, bet....tikiuosi gero atsakymo...
Laikykis!
Atsakyti
aciu,kad palaikot,suprantat:aciuks: ,nes ,maniskis sako ko cia pergyvent doh.gif ir narkozes,taip bijau,taip bijau cry.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2008 04 04, 13:11)
aciu,kad palaikot,suprantat:aciuks: ,nes ,maniskis sako ko cia pergyvent  doh.gif  ir narkozes,taip bijau,taip bijau  cry.gif

Pazystama situacija sad.gif, ne visi vyrai supranta musu bedas ir isgyvenimus, ka darysi tokie jau jie...o narkozes tai jau tikrai nebijok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kastaneda @ 2008 04 04, 13:35)
Pazystama situacija sad.gif, ne visi vyrai supranta musu bedas ir isgyvenimus, ka darysi tokie jau jie...o narkozes tai jau tikrai nebijok  smile.gif

bijau as jos,taip esu emociskai sutrikusi,bijau,kad po jos visai issibalansuosiu doh.gif
maniskis sako,ko cia bijot,kai pasako,kad vezys,tada reikia jaudintis schmoll.gif
Atsakyti
Muter, juk kita vertus - isieities neturi, privalai susiimti ir tiesiog iki opercajos nebegalvoti, zinau nera lengva, bet imanoma 4u.gif , praeia operacija pamatysi kaip greitai...tada sulauksi atsakymu ir vel viskas tekes sava vaga...suprantu tavo jauduli, dauguma cia merginu ta isgyveno....bet - o ka kitaip padarysi??? tokia jau musu daluze.....
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2008 04 04, 14:02)
bijau as jos,taip esu emociskai sutrikusi,bijau,kad po jos visai issibalansuosiu  doh.gif
maniskis sako,ko cia bijot,kai pasako,kad vezys,tada reikia jaudintis  schmoll.gif

Na is vienos puses tai taip, jau geriau anksciau tai pastebeti ir dziaugtis, kad viskas laiku bent. Pamatysi, viskas bus gerai. friends.gif Vyk ta baime salin ir viskas praeis labai greit rolleyes.gif
Atsakyti
Galėčiau patart, kaip apsieit be operacijos ir išsigydyti šią problemą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nashle @ 2008 04 04, 15:56)
Galėčiau patart, kaip apsieit be operacijos ir išsigydyti šią problemą 4u.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif
Kaip intriguoja ax.gif
Manau, visos noretu isgirsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lavaza @ 2008 04 04, 15:26)
bigsmile.gif  bigsmile.gif
Kaip intriguoja  ax.gif
Manau, visos noretu isgirsti  4u.gif

drinks_cheers.gif cool.gif
Atsakyti
Nieko nenorėjau intriguot - o tos, kurioms tai iš tikro įdomu ir aktualu, siūlau parašyti į privatą. Sėkmės ir sveikatos visoms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nashle: 04 balandžio 2008 - 15:54
Gimdymo metu kaklelis man visas sutrukinejo, po to susiuvo. Gal susiuvo prastai, ar del vaiko prieziuros po gimdymo (dukra buvo nerami, reikejo daug nesioti) kaklelis sutrukinejo. Kad tai zaizdele, butu per gerai pasakyti blink.gif Visas kaklelis buvo sutrukinejes, daug atplaisu, sveikos vietos praktiskai nebuvo.
Padare ir man ta operacija, kuri truko apie valanda (dar kraujopludis prasidejo operacijos metu). Ispjove atplaisas, susiuvinejo. Pati gimdyti jau tikrai nebegalesiu verysad.gif Kaklelis visiskai nebeelastingas.
Po to dare pakartotinai kalposkopija, tai viskas jau gerai sugije.
Del viso pikto, pasiskiepijau tais skiepais nuo gimdos kaklelio vezio. Kad ramiau butu, nes vis delto priklausau padidintos rizikos grupei susirgti tuo veziu ax.gif
Tyrimus reikia darytis kas metus.
Tai si menesi reikes jau darytis. Tikiuosi viskas bus gerai thumbup.gif

O operacija tai tikrai nebaisi, nereikia bijoti mirksiukas.gif
Atsakyti