Įkraunama...
Įkraunama...

Žaizdelė gimdos kaklelyje

QUOTE(Masia @ 2008 01 09, 18:52)
tai gal tu is tikruju turi gera gydytoja?  ax.gif
Pasidalink info, is kokio tu miesto ir pas kokia gyd. eini? rolleyes.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vilnius 4u.gif As pas gyd. buvau dvi, pirma antakalnio poliklinikoj- Nenarokova, kuri ir aptiko pas mane tuos negerumus, padare pirmus onkocitologinius, o jau paskui as ejau pas gyd Intaite privaciai (siaip ji dirba onkologiniam). Tikrai super,susidariau ispudi,kad puse Vilniaus moteru del onlokoginiu problemu pas ja vaiksto smile.gif Kaip ji sake, svarbiausia yra stiprint organizmo imuniteta, tada daugiausia sansu, kad tokie dalykai neatsinaujins. Dabar vartoju taip pat jos pasiulytas zvakutes, vietiniam imunitetui stiprinti 'Viferon'. Sako, kad labai padeda. Tik ju LT nera, man atveze is Leningrado. Parduoda be recepto.
Atsakyti
Sveikos mamutes Sian bv kalnieciu poliklinikos pas gyd Ambrozaitiene,tai pasake,kad man butina kaklelio zaizdos operacija prirase vaistu,bet kai paskaiciau informacini lapeli tai dar baisiau pasidare nzn kaip elgtis,ar eiti kur dar privaciai konsultuotis,ar gerti tuos vaistus ir operuotis?esu pasimetus,bijau tai labai..
Patarkite man kaip elgtis?

ir dar as narkozes juodai bijau doh.gif sedziu va,ir drebu
Atsakyti
QUOTE(piliulkina @ 2008 01 09, 16:49)
Pasiskaiciau Jusu komentarus tai tik kazkoks nerimas uzgime,kad kazko nesuprantu  blink.gif labai daug streso cia smile.gif siaip keista, kodel cia visom dare iskart konizacija, nes kaip man aiskino,tai konizacija jau paskutine priemone, esant cin 3..o negimdziusioms labai nerekomenduojama, del jau aptartu priezasciu. nors gal cia 'konizacija' vartojama placiau kazkaip?(man buvo paaiskinta, kad tai trikampis pjuvis, kai blogos lasteles jau nebe tik pavirsiuj, bet ir visuose gilesniuose audiniuose).
Mano atveju  rado ascus, tada ZPV visi blogiausi tipai..gal kokie 8 sad.gif onkocitologinio HSIL(cin 2/3), po biopsijos grizo i LSIL (cin 1) ir padare lazerine displazija. dabar reikia kartot onkocitologini kas 3 men. pirmas jau geras, aciu Dievui. bet viskas labai ramiai be panikos ir skausmo..narkozes per biopsija nedare, tik vietine nejautra ir nieko nesijaute,neskaudejo, su gydytoja plepejom visa laika..tas pats per lazeri...na nezinau, kazkaip as sito dalyko nelabai sureiksminau, gal ir negerai dariau :/ bet kuriuo atveju visom kuo daugiau optimizmo ir stiprybes. viskas bus ok!

labai saunu kad tu nepanikuoji ir gydaisi ramiai 4u.gif bet tavo pasakojime sumaisyti terminai,ir galbut tu pati ne viska iki galo supratai,kadangi esu praejusi visus siuos etapus pradedant nuo onkocitologinio tyrimo ir baigiant Stumdorfo operacija,tai ta pati kuria tu ivardinai kaip konizacija ( tai trikampis pjuvis, kai blogos lasteles jau nebe tik pavirsiuj, bet ir visuose gilesniuose audiniuose).taip tai konizacija tik atlikta skalpeliu,o tau buvo daryta ne lazerine displazija ,nes displazija yra diagnoze,ligos pavadinimas,o ne kazkokia procedura ar operacija,tau taip pat buvo atlikta konizacija tik lazeriu o ne skalpeliu,o as patyriau jas abi tiek lazeriu tiek skalpeliu doh.gif vien zodziu,kai nesi medikas gal ir sunku orentuotis tuose terminuose ir pan,gal ir as kazka ne taip supratau,bet bet kuriuo atveju visoms sekmes ir sveikatos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(muter @ 2008 01 10, 01:17)
Sveikos mamutes  Sian bv kalnieciu poliklinikos pas gyd Ambrozaitiene,tai pasake,kad man butina kaklelio zaizdos operacija  prirase vaistu,bet kai paskaiciau informacini lapeli tai dar baisiau pasidare  nzn kaip elgtis,ar eiti kur dar privaciai konsultuotis,ar gerti tuos vaistus ir operuotis?esu pasimetus,bijau tai labai.. 

ir dar as narkozes juodai bijau  doh.gif  sedziu va,ir drebu

nieko nebijok,viskas bus ok 4u.gif galvok apei tai kaip saunu bus kai viskas pasibaigs ir busi sveika kaip ridikiukas mirksiukas.gif o pasiskaicius vaistu informacinius lapelius daznai plaukai siausiasi,neziurint i tai kokie tai vaistai pvz kad ir to paties paracetamolio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tisan: 10 sausio 2008 - 08:50
QUOTE(Tisan @ 2008 01 10, 09:54)
labai saunu kad tu nepanikuoji ir gydaisi ramiai  4u.gif  bet tavo pasakojime sumaisyti terminai,ir galbut tu pati ne viska iki galo supratai,kadangi esu praejusi visus siuos etapus pradedant nuo onkocitologinio tyrimo ir baigiant Stumdorfo operacija,tai ta pati kuria tu ivardinai kaip konizacija ( tai trikampis pjuvis, kai blogos lasteles jau nebe tik pavirsiuj, bet ir visuose gilesniuose audiniuose).taip tai konizacija tik atlikta skalpeliu,o tau buvo daryta ne lazerine displazija ,nes displazija yra diagnoze,ligos pavadinimas,o ne kazkokia procedura ar operacija,tau taip pat buvo atlikta konizacija tik lazeriu o ne skalpeliu,o as patyriau jas abi tiek lazeriu tiek skalpeliu  doh.gif  vien zodziu,kai nesi medikas gal ir sunku orentuotis tuose terminuose ir pan,gal ir as kazka ne taip supratau,bet bet kuriuo atveju visoms sekmes ir sveikatos  4u.gif
Papildyta:

nieko nebijok,viskas bus ok  4u.gif  galvok apei tai kaip saunu bus kai viskas pasibaigs ir busi sveika kaip ridikiukas  mirksiukas.gif  o pasiskaicius vaistu informacinius lapelius daznai plaukai siausiasi,neziurint i tai kokie tai vaistai pvz kad ir to paties paracetamolio  smile.gif

dekui uz padrasinimus mirksiukas.gif
zinot kas mane neramina,vakar is gyditojos jokio normalaus atsakymo negavau,ko klausiu,to normaliai nepaaiskina g.gif tik pasake,kad nera labai blogai,o viska ka suzinojau,tai tik cia skaitydama rolleyes.gif
nei man sake terminu,nei paaiskino kaip te operuojama,tik keliais lotyniskais terminais pasake i psio doh.gif
Atsakyti
O gal visgi pabandyk nueiti pasikonsultuoti su privacia gydytoja? g.gif Man kazkaip daug ramiau po to pasidare.. Viska isaiskino zmogiskai, su pavyzdziais is praktikos ir pan. Patare, kaip elgtis, ka gerti, ko ne, kokia itaka tures organizmui etc. Manau, turi teise zinoti, kokia tavo reali situacija. Sekmes, sveikatos ir nebijok 4u.gif
Atsakyti
Merginos, jus man ikvepet pasitikejimo ir pagaliau aprimau smile.gif Zinoma, kad tik gerai butu viskas ir laiku sutvarkoma mastau.gif
Atsakyti
[quote=Tisan,2008 01 10, 09:54]
labai saunu kad tu nepanikuoji ir gydaisi ramiai 4u.gif bet tavo pasakojime sumaisyti terminai,ir galbut tu pati ne viska iki galo supratai,kadangi esu praejusi visus siuos etapus pradedant nuo onkocitologinio tyrimo ir baigiant Stumdorfo operacija,tai ta pati kuria tu ivardinai kaip konizacija ( tai trikampis pjuvis, kai blogos lasteles jau nebe tik pavirsiuj, bet ir visuose gilesniuose audiniuose).taip tai konizacija tik atlikta skalpeliu,o tau buvo daryta ne lazerine displazija ,nes displazija yra diagnoze,ligos pavadinimas,o ne kazkokia procedura ar operacija,tau taip pat buvo atlikta konizacija tik lazeriu o ne skalpeliu,o as patyriau jas abi tiek lazeriu tiek skalpeliu doh.gif vien zodziu,kai nesi medikas gal ir sunku orentuotis tuose terminuose ir pan,gal ir as kazka ne taip supratau,bet bet kuriuo atveju visoms sekmes ir sveikatos 4u.gif
Papildyta:

Su ta displazija, per skubejima suklydau, nes jau tikrai terminuose painiojuosi doh.gif . Del smalsumo net knygele pasiemiau- lazerine destrukcija. O smile.gif
Jos metu nuima pati virsutini sluoksni, kaip paaiskino. Man kadangi viskas smalsu labai, tai gyd. visus variantus nupiese ant lapo, kaip vaikui, kad butu aisku lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasara*** @ 2008 01 10, 12:16)
Merginos, jus man ikvepet pasitikejimo ir pagaliau aprimau  smile.gif Zinoma, kad tik gerai butu viskas ir laiku sutvarkoma  mastau.gif

tikrai taip 4u.gif kaip man gyd. pasake, kad jau dabar as saugesne uz didziaja dali moteru:)nes vistiek zinant problema neapleisim, o periodiskai tikrinsim ir tikrinsim. ir jei tik kokia pradzia, neduok Dieve, aptiksim, iskart gydysim. ir niekad nebus taip kad ateisi netycia profilaktiskai pasitikrint, nebuvus n metu, o tau BAM 2-3 stadija..
Atsakyti
QUOTE(applebee @ 2008 01 10, 12:59)
O gal visgi pabandyk nueiti pasikonsultuoti su privacia gydytoja? g.gif Man kazkaip daug ramiau po to pasidare.. Viska isaiskino zmogiskai, su pavyzdziais is praktikos ir pan. Patare, kaip elgtis, ka gerti, ko ne, kokia itaka tures organizmui etc. Manau, turi teise zinoti, kokia tavo reali situacija. Sekmes, sveikatos ir nebijok 4u.gif

as taip pat pritarciau applebee nuomonei,kad dar vienos gydytojos konsultacija tikrai nepakenks ax.gif
sekmytes visoms 4u.gif
pirmad vel einu pas savo gydytoja,kolposkopija kartoti ir kai tik bus tinkama diena ir PAP reikes pasikartoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(muter @ 2008 01 10, 01:17)
Sveikos mamutes  Sian bv kalnieciu poliklinikos pas gyd Ambrozaitiene,tai pasake,kad man butina kaklelio zaizdos operacija  prirase vaistu,bet kai paskaiciau informacini lapeli tai dar baisiau pasidare  nzn kaip elgtis,ar eiti kur dar privaciai konsultuotis,ar gerti tuos vaistus ir operuotis?esu pasimetus,bijau tai labai.. 

ir dar as narkozes juodai bijau  doh.gif  sedziu va,ir drebu

Butinai nueik pas kitą gyd. jei tau liko daug neaiškumų, kai viską žmoniškai paaiškins bus drąsiau mirksiukas.gif aš pati didelė bailė blush2.gif bet dabar susikaupiau ir laukiu atsakymų, o poto žiūresiu jei reiks gydyti eisiu privačiai, poliklinika nepasitikesiu smile.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites,turiu ir as ta zaizdele jau nevieneri metukai.
kaip ejau pasitikrinti pas gydytoja tai ji man sake kad yra ir tada istyre ,bet aciu dievui nieko nerado.dabar vel einu nes jau nemazai laiko parejo,o gydytoja nieko nebesiule daryti,tai nutariau pati eiti ir darytis tyryma.labai bijau ,dabar yra mm sake ateiti apie 10-20 diena ,tada tiksliausi tyrymai,tai va laukiu
Atsakyti
as jau laukiu atsakymu,turetu buti,pirmadieni,antradieni.man padare pakartotina onkologini g.gif
Atsakyti