QUOTE(Tisan @ 2008 01 19, 18:09)
na kiek zinau ta dalelyte atgnybia biopsijos metu

bet kodel kraujuoja po onkocitologinio tai
man kaip tik ketvirtadieni tepineli eme, tai tiesiog ten pagrando kaklelio pavirsiu ir paima meginuka, o tame meginuke tai maciau siek tiek kraujo, bet kad kraujuotu tai tikrai nekraujavo

dar padare kolposkopija, rado mozaikinio pavirsiaus plotelio, o tai jau negerai

zodziu liepe ruostis operacijai, nors dar nera onkocitologinio ats, bet gydytoja lb abejoja, kad tyrimo ats. bus kitoks nei pries menesi

dar maniau, kad bandyt pastot leis, bet nebeleidzia

ir dar pasake, jog tas negeras plotelis yra nedekingoj vietoj ir tex salinti didesne dali kaklelio
Papildyta:
QUOTE(cutie @ 2008 01 18, 16:03)
Labas
pagaliau prasirgus pavelavusiom menesinem vakar buvau pas gydytoja antra karta tepti vaistuku...Sako gerai gyja, mazai belike, tai tikimes, jog daugiau vaistu nebeprireiks, einu vasario 15 citologinio tyrimo duot...o kas tai per tyrimas, lygtais jau dare, cia tas nurodantis kokia ZPV rusis? nes man 17, lyt. santykiu neturejus, kai padaro tyrima tai ir neklausiu tu numeriuku ZPV, o gal reiktu...na ji daro viska kaip reikia, bet butu idomu pasiskaityt paciai papildomai...
Va turiu dabar beda nedidele, nes nebeturejo zvakuciu gydomuju: po vaistuku praejus porai dienu deduosi keturis vakarus po puse kazkokios zvakutes, tik deja nebeturejo tai pasake jog ieskoti Madoj rusisku prekiu skyriuje arba Kalvarijuose, ten yra prekystaliai arba viduj parduotuveles rusisku vaistu..tai as Madoj siandien nuejau sako nematyti mum, neturim tokiu, ryt vaziuoju i Kalvarijus, kur man ten db ieskot?

gal kas nors pirkot tokias zvakutes: Metyluracil

nes man ju reikia sestadienio vakarui jau, jei rytoj nerasiu tai nezinau ka darysiu nes tas ginekologinis kabinetas savaitgaliais nedirba, gal jau turetu tu zvakuciu bet nebent pirmadieniui gauciau
ZPV tipus nustatyti kainuoja 120lt, pati pries men dariausi, siauliuose ENDEMIK firma daro. dar ta firma yra vilniuj, kaune, klaipedoje, panevezyje ir alytuje. issitirti tau butu neblogai jei mastytum, pasiskiepyti ta vakcina, kuri apsaugo nuo keliu ZPV tipu. pas mane nors ir rado zpv pavojingu tipu pasiskiepijau vistiek, nors man jau ir operacija gresia, gal ir nereikejo skiepytis tokiu atveju

tiesa, tyrimu atsakymai buna per savaite, arba per dvi sav.