Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(cute @ 2008 02 03, 22:44)
Žodžiu yra šansų patekti į "Atžalyną". Bandykit, o mažu pasiseks  mirksiukas.gif

Aš irgi visoms siūlau bandyti, bet turiu n pavyzdžių, kai norinčių į lopšelines grupes net į sąrašą netraukia (su darželinėmis lengviau - kažkaip ažiotažas "Varpelyje" didesnis, gal dėl pradinės mokyklos ). Beje, mano pirmagimis į "Atžalyno" lopšiuką pateko be jokių protekcijų, naglo lindimo ir praėjus vos 4 mėnesiams nuo užrašymo. Dabar gi mažojo lopšelinėje grupėje sąrašinių vaikų 16, berods. Abejoju, kad be jokių protekcijų net ir eilėje laukiantį (o tokių bent du žinau) priimtų.

QUOTE(jurgita21 @ 2008 02 04, 14:28)
Papasakokit ka zinot apie Varpeli.Pati esu girdejusi, kad taI geriausias Klaipedos darzelis, bet ar tai tiesa? g.gif

Dėl to "geriausias" tai labai pasiginčyčiau biggrin.gif - nemanau, kad apskritai kažkuo iš kitų darželių išsiskiria... Bent jau vidaus ar išorės aplinka, siūloma veikla darželyje tai tikrai ne. Turime draugų, kurie labai "Varpeliu" patenkinti, turime draugų, kurie sako, jog "Atžalyne" žymiai geriau jautėsi, bet lanko dėl to, kad arčiau namų ir kad vėliau turės galimybę ir pradinę mokyklą ten pat lankyti, o turime ir tokių, kurie iš "Varpelio" pabėgo nepaisant visų jo reklamuojamų pliusų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 04 vasario 2008 - 15:21
QUOTE(cute @ 2008 02 04, 15:44)
ezra, nu dabar tai išvis fui. Aš parašiau teisybę, o tu savo abejonėm leidai suprasti, kad aš meluoju. Va čia buvo neskanu. Kaip prokuratūroj vos ne įrodymų pareikalavai. Iš kur tas noras nulinčiuoti? Taip, pasisekė ne tik mano draugei, bet ir man prieš pusantrų metų be eilės patekti. Nei vieno vaiko eilėj nepastūmiau. O tu mane įžeidei.

Nieko aš neįžeidinėjau, net tokių minčių neturėjau. unsure.gif
Tiesiog aš išsakiau savo patirtį, o kadangi ji kitokia, nei pačios, tai tiesiog ir paklausiau, kaip taip pavyko. Ir jokių įrodymų man nereikia. Jei patekot taip paprastai, tai ir smagu, būt gerai, kad visada taip būtų. Tiesiog žinau ne vieną atvejį, kai nepateko.
Papildyta:
Bėgant laikui " Varpelyje" nebeliks pradinės mokyklos, kaip ir kituose darželiuose.
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2008 02 04, 08:42)
Bus bus  mirksiukas.gif  varysim žiemą  mastau.gif  iš kiemo  lotuliukas.gif

O kada darželyje bus ir ką reik atsinešt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skirgita @ 2008 02 04, 16:07)
O kada darželyje bus ir ką reik atsinešt? blush2.gif

Paprastai renginys būna iki pietų. Vaikai nešasi nedidelių vaišių ir būtinai turi turėti kaukę 4u.gif
Atsakyti
Kaukes patys vaikučiai grupėje darėsi 4u.gif Renginys rytoj 4u.gif
Atsakyti
Man tai nieko nesake apie kaukes, gal pasidare.
Atsakyti
Mes pasidarytą darže kaukę parsinešėm. Auklėtoja išdalino, kad prisisiūtumėm gumytes rytojui. Reiks atsinešt gabaliuką vaišių ir būt apsirėdžius atitinkamai. Arba ta paties vaiko daryta kaukė, arba kokia močiučiška skara.
Ale viskas šuniui ant uodegos nuplaukė doh.gif Mažasis pasigriebė sesės kaukę ir smagiai su pasikrykštavimais suplėšė, močiučiškos skaros neturiu.
Miargos, sakykit, kaip išsisukti? Ta prasme, ką be skaros ir kaukės per užgavėnes dar galima naudoti?
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2008 02 04, 20:00)
Mes pasidarytą darže kaukę parsinešėm. Auklėtoja išdalino, kad prisisiūtumėm gumytes rytojui. Reiks atsinešt gabaliuką vaišių ir būt apsirėdžius atitinkamai. Arba ta paties vaiko daryta kaukė, arba kokia močiučiška skara.
Ale viskas šuniui ant uodegos nuplaukė  doh.gif Mažasis pasigriebė sesės kaukę ir smagiai su pasikrykštavimais  suplėšė, močiučiškos skaros neturiu.
Miargos, sakykit, kaip išsisukti? Ta prasme, ką be skaros ir kaukės per užgavėnes dar galima naudoti?

Tai tu ją aprenk kaip čigonę: kokį ilgą sijoną surask, ryškią palaidinę, gal kokią ryškią skarą turi (gali ant galvos ar juosmens užrišti). Dar karolių ar apyrankių duok ir bus pasiruošusi čigonėlė Esmeralda. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2008 02 04, 19:00)

QUOTE(ezra @ 2008 02 04, 19:44)
Tai tu ją aprenk kaip čigonę: kokį ilgą sijoną surask, ryškią palaidinę, gal kokią ryškią skarą turi (gali ant galvos ar juosmens užrišti). Dar karolių ar apyrankių duok ir bus pasiruošusi čigonėlė Esmeralda. mirksiukas.gif

neturiu nei skaros nei kaukės, nei ilgų sijonų. dabar perverttus spintą išsiaiškinau ko dukrai trūksta - pasirodo sijonų ir suknių trūkumas doh.gif

močiutė rado kažkokią skarą, tai dabar vardan anūkės šventės darbuojasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2008 02 04, 21:03)
neturiu nei skaros nei kaukės, nei ilgų sijonų. dabar perverttus spintą išsiaiškinau ko dukrai trūksta - pasirodo sijonų ir suknių trūkumas  doh.gif

močiutė rado kažkokią skarą, tai dabar vardan anūkės šventės darbuojasi  blush2.gif

Tai čia ne dukrai trūkumas, o mamkai, juk reiktų savo užvilti, kad vaikui ilgas būtų. mirksiukas.gif

O tai ką iš tos skaros daro?
Atsakyti
sveikutes mamytes smile.gif , norejau paklausti, gal kas zinot ar geras darzelis "PUMPURELIS" ? zadu ten leisti savo dukryte....tik kyla abejoniu,nes toj vietoj kur jis yra,vienas sialia kito yra isviso trys darzeliai....vienas is ju perpildytas,dvieju metu eile.kitas irgi pilnas...kai lapkricio menesi ejau uzrasyt vaika i darzeli,kitam rugsejui,issigandus,kad visi sako jog dideles eiles,tai man ten pasake kad dar labai anksti uzsirasineti blink.gif .ir kaip supratau pas juos vietos pilna...ir kazin kodel g.gif ,gal kas blogai ten?
Atsakyti
QUOTE(cute @ 2008 02 04, 19:00)

Niu, padaryt Užgavėnių kaukę ypatingų sugebėjimų nereikia - panašią, kaip darželyje galit ir kartu su dukra namie pasidaryt mirksiukas.gif . Dėl skaros - neturim ir mes skaros, bet galima ir be jos apsieit - striukę išvirščiai apsirenkit biggrin.gif
Atsakyti