Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(ezra @ 2008 02 04, 20:07)
Tai čia ne dukrai trūkumas, o mamkai, juk reiktų savo užvilti, kad vaikui ilgas būtų. mirksiukas.gif

O tai ką iš tos skaros daro?

mamkos sijonai visi ilgi tongue.gif

o iš skaros sijoną darė biggrin.gif

QUOTE(vilma_klp @ 2008 02 04, 20:40)
sveikutes mamytes  smile.gif , norejau paklausti, gal kas zinot ar geras darzelis "PUMPURELIS" ? zadu ten leisti savo dukryte....tik kyla abejoniu,nes toj vietoj kur jis yra,vienas sialia kito yra isviso trys darzeliai....vienas is ju perpildytas,dvieju metu eile.kitas irgi pilnas...kai lapkricio menesi ejau uzrasyt vaika i darzeli,kitam rugsejui,issigandus,kad visi sako jog dideles eiles,tai man ten pasake kad dar labai anksti uzsirasineti  blink.gif .ir kaip supratau pas juos vietos pilna...ir kazin kodel  g.gif ,gal kas blogai ten?

mes lankom pumpurėlį. bet čia kaip visada - pas ką papulsit mirksiukas.gif lopšio grupę lankė - tai buvo katastrofa. o kai perėjo į darželinę grupę - tai viskas čiki thumbup.gif
Atsakyti
as irgi pati kauke nupiesiau,nuspalvinau,vaikiska armonikele idaviau ir blynu smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ko visos taip tomis uzgavenemis susirupinusios darzeliu temoje blush2.gif ,nejaugi niekas nevedate savo vaikuciu i darzeli "pumpurelis" ? man labai idomu ar ten geras darzelis..... g.gif
Atsakyti
Nu darželis ,kaip darželis.Aš vedu ten savus,tik kad sergam dabar doh.gif O tom ligom galo nėra.Ir Krika parašė,kad viskas ok mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma_klp @ 2008 02 05, 12:51)
ko visos taip tomis uzgavenemis susirupinusios darzeliu temoje  blush2.gif ,nejaugi niekas nevedate savo vaikuciu i darzeli "pumpurelis" ? man labai idomu ar ten geras darzelis..... g.gif

Juk Krika tau rašė atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(vilma_klp @ 2008 02 05, 11:51)
ko visos taip tomis uzgavenemis susirupinusios darzeliu temoje  blush2.gif ,nejaugi niekas nevedate savo vaikuciu i darzeli "pumpurelis" ? man labai idomu ar ten geras darzelis..... g.gif

aha, atrašiau gi lotuliukas.gif tik galiu pasakyti dar, kad nepatiko 2 grupės auklėtojos (jei tai kuom padės)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 05 vasario 2008 - 15:36
O gal yra lankanciu Varpeli ir zinanciu kurios grupes ir kurios aukletojos geresnes, savo dukryte zadu leisti nuo rudens.
Atsakyti
Sveiki noriu paklausti gal yra lankančių regos centrą arba dar kitaip vadinamą darželį Pelėdžiukas. Norėčiau sužinoti nuomonę apie auklėtojas ir ugdymą?
flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(aastrikė @ 2008 02 06, 16:03)
Sveiki noriu paklausti gal yra lankančių regos centrą arba dar kitaip vadinamą darželį Pelėdžiukas. Norėčiau sužinoti nuomonę apie auklėtojas ir ugdymą?
flirt.gif

Na mes lankom mirksiukas.gif Mums labai patinka thumbup.gif Svarbiausia , kad pagerėjo regėjimas thumbup.gif Ir auklėtojos mūsų thumbup.gif
Atsakyti
Mes lankėm - mums visai nepatiko biggrin.gif - teisingiau, mano mažoji taip ir nesiadaptavo tenai. O ir regėjimas, pasirodo, visai nepagerėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 02 06, 22:21)
Mes lankėm - mums visai nepatiko biggrin.gif - teisingiau, mano mažoji taip ir nesiadaptavo tenai. O ir regėjimas, pasirodo, visai nepagerėjo unsure.gif

Nesuprasi tų vaikų mum nepatiko želmenėlis jums ten gerai g.gif O dėl regėjimo tai net nežinau mums pasitaisė, bet mes ir lankėm sąžiningai nes nesirgom ax.gif
Atsakyti