Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(GODYTĖS-MAMA @ 2008 02 07, 09:18)
Nesuprasi tų vaikų mum nepatiko želmenėlis jums ten gerai g.gif O dėl regėjimo tai net nežinau mums pasitaisė, bet mes ir lankėm sąžiningai nes nesirgom ax.gif

O jūs pas okulistą tikrinotės? Ta prasme, su lašiukais, kompu ir pan... Nes tai, ką jie ten rašo, nėra tas toliaregystės laipsnis. Maniškė irgi pagal žiūrėjimą į paveiksliukus mato praktiškai 1 ir su akiniais 1. O toliaregsytė, deja, padidėjusi doh.gif unsure.gif . Bet čia jau turbūt tik okulistai gali paaiškint
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 02 07, 10:49)
O jūs pas okulistą tikrinotės? Ta prasme, su lašiukais, kompu ir pan... Nes tai, ką jie ten rašo, nėra tas toliaregystės laipsnis. Maniškė irgi pagal žiūrėjimą į paveiksliukus mato praktiškai 1 ir su akiniais 1. O toliaregsytė, deja, padidėjusi doh.gif  unsure.gif . Bet čia jau turbūt tik okulistai gali paaiškint

Dėkui net nepagalvojau apie tai blush2.gif Aš matyt naivuolė, kad jais pasitiku 100proc g.gif Kol esam biuletenyje patikrinsim akytes kitur ax.gif Ir kaip aš nepagalvojau tundra gryna doh.gif
Atsakyti
O mano merginą su mano leidimu perkėlė iš lopšelio grupės į darželio thumbup.gif , nuobodu jai buvo su tais mažiais, beveik nieks nešneka, o mano vaikas bendrauti nori, žaisti, o ten kas sau būdavo doh.gif , dabar patenkinta eina į darželį, neliko jokių ašarų ir prašymų neit thumbup.gif

QUOTE(Inga-mama @ 2008 01 30, 13:22)
nu tai bus kiti budintys darželiai unsure.gif , aš ir nežinau kaip reikės daryt....ar vest į budintį ar su auklę...dar nepagalvojau...kaži kokie bus tie budintys darželiai,turiu omeny katrie?

Vakar davė apklausos lapą, kuriuos mėnesius norėtų tėvai, kad dirbtų darželis mirksiukas.gif , ar nedavė jums?

QUOTE(Ruta26 @ 2008 02 01, 09:44)
manoji gime spalio menesi tai atsudureme 2007m gimusiu eiles gale ir pagal vedejos pasakyma 5-6m gal pateksim i darzeli... verysad.gif tai nafik tos eiles nesuprantu nes kiek paaiskino nuo rugsejo gimusiems vietu nebelieka (kalbu apie boruzele ir svirpliuka)

Visiška nesąmonė schmoll.gif , matyt direktorė kažko kito iš tamstos tikėjos doh.gif biggrin.gif

Tikrai čia paskaičius susidaro įspūdis, kad visi darželiai sausakimši, bet taip tikrai nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2008 02 07, 11:41)

Tikrai čia paskaičius susidaro įspūdis, kad visi darželiai sausakimši, bet taip tikrai nėra  smile.gif

Matai, griežtai pasakyt, kad taip nėra - irgi negalima. Kiekvienais metais vis kitaip. Jei 2003 metų gimusiems vaikams nėra sunku patekt į darželį, tai, sakykim, kokiems 2005 gimusiems jau gali būti ir sunkiau. Mano sūnus, kai lankė, tai buvo net dvi pilnut pilnutėlės priešmokyklinės grupės, o vat dukra kai eis į priešmokyklinę, tai vos viena tesusidarys - 2000 metais gimstatumas buvo didesnis, nei 2003 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 02 07, 11:54)
Matai, griežtai pasakyt, kad taip nėra - irgi negalima. Kiekvienais metais vis kitaip. Jei 2003 metų gimusiems vaikams nėra sunku patekt į darželį, tai, sakykim, kokiems 2005 gimusiems jau gali būti ir sunkiau. Mano sūnus, kai lankė, tai buvo net dvi pilnut pilnutėlės priešmokyklinės grupės, o vat dukra kai eis į priešmokyklinę, tai vos viena tesusidarys - 2000 metais gimstatumas buvo didesnis, nei 2003 4u.gif  smile.gif

Sutinku, kad gali tekti ir eilėj palaukti, bet tikrai ne 5-6 metus, tada juk ir darželio nebereikės doh.gif , vistiek vieni vaikučiai ir eilę atlaukę atkrenta, mamos nebeveda dėl ligų gausos, ar tai vaikutis nepritampa, beto manau, kad direktorės tikrai iš karto neskuba pripildyt grupes galutinai, pasiliekama atsarginių vietelių ax.gif
Pvz kai mus priėmė, tai nebuvo net spintelės laisvos, bet reikėjo ir padirbino, net savo naktipuodį nešiau, nes laisvų nebuvo biggrin.gif , o po mano mažės atėjimo po mėnesiuko dar porą vaikučių atėjo, dab kai maniškę į darželio grupę iškėlė, tai vėl laisva vietikė liko, labai norint įmanomos išimtys, aišku jei visi imtų labai norėt, nlb kas besigautų biggrin.gif
Ai tiesiog linkiu norinčioms patekt į darželį - patekt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2008 02 07, 11:41)
Vakar davė apklausos lapą, kuriuos mėnesius norėtų tėvai, kad dirbtų darželis  mirksiukas.gif , ar nedavė jums?

mes dabar nelankom, nes ruošiamės išvykt porai savaitėlių tai nenoriu kad ji man kokią bacilą pasigautų prieš kelionę unsure.gif , tai reik nueit pačiai, vistiek reik pasiimt mokėjimo lapelį ax.gif

į kokią grupę perėjot, kaip vadinatės bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga-mama: 07 vasario 2008 - 12:23
QUOTE(Inga-mama @ 2008 02 07, 12:22)
mes dabar nelankom, nes ruošiamės išvykt porai savaitėlių tai nenoriu kad ji man kokią bacilą pasigautų prieš kelionę unsure.gif , tai reik nueit pačiai, vistiek reik pasiimt mokėjimo lapelį ax.gif

į kokią grupę perėjot, kaip vadinatės bigsmile.gif

Taip, nueikit, auklėtoja turi tokį lapuką, kur reik sudėt pliusus, kokius mėnesius norėtum, kad dirbtų per vasarą, aš uždėjau birželį ir liepą ax.gif
Mes perėjom į ežiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2008 02 07, 12:52)
Taip, nueikit, auklėtoja turi tokį lapuką, kur reik sudėt pliusus, kokius mėnesius norėtum, kad dirbtų per vasarą, aš uždėjau birželį ir liepą  ax.gif
Mes perėjom į ežiukus  mirksiukas.gif

nu tai Pirmadienį nulėksiu ax.gif , man ir būtų gerai kad tuos du men dirbtu, o Rugpjūtį galės gal anyta pažiūrėt unsure.gif
nu tai kaimynai esam bigsmile.gif , kiek žinau ten be 2 berniukų, vien mergaičių kolektyvas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Mes per 2 dienas su maziumi aplankem 4 darzelius, esancius centre ir netoli jo. Norejom uzsirasyti rugsejui i lopseli.
"Klevelyje" jau yra suformuotos grupes, bet vistiek parasiau prasyma, kad paskui butu galima perrasyti i darzeli.
"Svirpliuke" pasiule vieta 2011 metais blink.gif Eileje 150 vaiku doh.gif
I "Boruzele" net nepatekom, nes buvo uzrakinti vartai, prisiskambinti taip pat nepavyko, telefonas visa laika buvo uzimtas g.gif
Buvo like 2 darzeliai: "Putinelis" ir "Radastele". Pirmiau nuejom i "Putineli". Ten is karto pasake, kad priima nors nuo rytojaus bigsmile.gif
I "Radastele" jau nebeejom.

Perskaiciau pora senu temu ir neradau ne zodzio apie "Putineli" g.gif

Ir dar labai mane subalamutino direktore, pasiulydama atvesti vaika ne rudeni, o pavasari. Girdejau, kad tada vaikai ne taip serga. Kiek tame tiesos? O gal geriau palaukti rudens, juk mano zuikis dar toks mazas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga-mama @ 2008 02 07, 13:46)
nu tai Pirmadienį nulėksiu, man ir būtų gerai kad tuos du men dirbtu, o Rugpjūtį galės gal anyta pažiūrėt
nu tai kaimynai esam bigsmile.gif , kiek žinau ten be 2 berniukų, vien mergaičių kolektyvas

Tai šaunu, kad visos mamos taip pasirašytų, tai gal ir dirbtų liepą bigsmile.gif
Aha ten tik du berniukai, ir tie sakė tylesni už žuvis, mergaičių grupė ten biggrin.gif

QUOTE(Casi @ 2008 02 07, 14:13)
Perskaiciau pora senu temu ir neradau ne zodzio apie "Putineli" 

Ir dar labai mane subalamutino direktore, pasiulydama atvesti vaika ne rudeni, o pavasari. Girdejau, kad tada vaikai ne taip serga. Kiek tame tiesos? O gal geriau palaukti rudens, juk mano zuikis dar toks mazas 

Na štai ir pasitvirtino mano žodžiai biggrin.gif , kad nėra beviltiška rast darželį ax.gif
Kas liečia ligų gausuma, vargu ar tai lemia pavasaris ar ruduo, sakyčiau pavasary dar daugiau sergama gripu g.gif , o jei vaikutis sirgs, tai sirgs nepriklausomai nuo metų laiko, pirmi metai dažniausiai ir būna sunkiausi, mes praeitais metais be proto sirgom, o dab nuo rugsėjo nė karto (tfu tfu tfu).
O tam daržiuke matyt trūkumas vaikų tai siūlo jau pradėt vest g.gif , manau pati turi žinot ar esi pasiruošus vest ir ar mažylis pasiruošęs keliaut į darželį mirksiukas.gif
Sėkmės apsisprendžiant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casi @ 2008 02 07, 15:13)

Ir dar labai mane subalamutino direktore, pasiulydama atvesti vaika ne rudeni, o pavasari. Girdejau, kad tada vaikai ne taip serga. Kiek tame tiesos? O gal geriau palaukti rudens, juk mano zuikis dar toks mazas  unsure.gif

Aš nevesčiau pavasarį, nes vaikas palankys kelis mėn., o tada bus pertrauka, nes darželis atostogaus. Per tą laiką vėl vaikas atpras ir rudenį vėl iš naujo turės adaptuotis.
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2008 02 07, 15:13)

Aha ten tik du berniukai, ir tie sakė tylesni už žuvis, mergaičių grupė ten biggrin.gif

aga ten berniukai labai tylus smile.gif ,mergaitės ten karaliauja biggrin.gif , ir kadangi mes einam pas logopedą, tai man teko stebėt kaip visi ruošėsi laukan ir kaip visi rengėsi, tai berniukai patys apsirengė....ir nuėję prie dūrų laukė kol auklėtujų pagalbą bus aprengtos panelės (aišku ne visos, bet dauguma)
Atsakyti