Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(ezra @ 2008 02 07, 15:19)
Aš nevesčiau pavasarį, nes vaikas palankys kelis mėn., o tada bus pertrauka, nes darželis atostogaus. Per tą laiką vėl vaikas atpras ir rudenį vėl iš naujo turės adaptuotis.

pavasaris pavasariui nelygus... savają išleidau pernai sausio 2d. (skaitosi dar žiema) lankė puikiai iki pat liepos... o rugsėjo 1 atvedžiau į naują daržą ir palikau visai dienai... nei ašarėlės... ir adaptacijos nebuvo... aišku labai nuo vaiko priklauso... beto vasarą ne visi vaikus atostogų pasiima, yra juk budintys darželiai, kur galima vest vaikus ir per vasarą... o dėl amžiaus, irgi labai nuo vaiko priklauso... maniškė išėjo 1 m. 3 mėn. .... ne psichologė aš, ale puikiai adaptavosi, vyresnius berniokus kampan užspausdavo, žaislus reikiamus jai atimdavo, ir šiaip skriaust savęs neleido (dėl to net teko raudonuot per tėvų susirinkimą) blush2.gif Aišku esant galimybėj vaikui geriau nei su mama niekur nebus 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi pradejome lankyti lopseli pavasari (kovo 1 d.) manu, nuo to niekas nesikeicia. Tik manoji buvo didesne 1 m. 10 men. O del adaptacijos, tai ir dabar po vasaros ar po ligos savotiska adaptacija yra. Manoji nors ir pasiilgsta darzelio po ligos, bet kazkaip nedrasiai ryte iena, o po to viskas thumbup.gif
Atsakyti
Tai gal be reikalo aš taip nusprendžiau dėl pavasario? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 02 07, 17:09)
Tai gal be reikalo aš taip nusprendžiau dėl pavasario? g.gif

Aš tave palaikau 4u.gif . Be to, budintis darželis - tikrai ne tas pats, kas nuolatinis - kiti vaikai (beje, jų paprastai gerokai daugiau doh.gif ), kitos aulėtojos, kita aplinka.
Bet, kaip Prula sako - pavasaris pavasariui nelygu biggrin.gif - jei nuo sausio prasideda, tai gal ir nieko, bet jei kovo - balandžio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 02 07, 18:17)
Aš tave palaikau 4u.gif . Be to, budintis darželis - tikrai ne tas pats, kas nuolatinis - kiti vaikai (beje, jų paprastai gerokai daugiau doh.gif ), kitos aulėtojos, kita aplinka.
Bet, kaip Prula sako - pavasaris pavasariui nelygu biggrin.gif - jei nuo sausio prasideda, tai gal ir nieko, bet jei kovo - balandžio schmoll.gif

Tai tada man aišku, kada reiks vaiką leist ar neleist.
Atsakyti
Kai maniškiai serga pastoviai,tai mums nėr skirtumo pavasaris,tai ar ruduo doh.gif Vis tiek namie sėdim,o vaikai bliauna,kad nori į darželį doh.gif
Atsakyti
Siaip manau daug kas nuo vaiko irgi priklauso ax.gif

Mano drauge pradejo savaja mergyte leisti pavasary, paskui vasara nevede, kol darzelis nedirbo liepa , o paskui vedetolia kai pradejo dirbt ir jos mergelike tikrai normaliai adaptavos viskas jom buvo thumbup.gif

Kaip sako, mama geriausiai zino, kas jos vaikiukui geriausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 02 07, 18:17)

Pradejus lankyti darzeli pavasari, as nemanau, kad verta vesti i budinti darzeli vasara (jei yra galimybe). Vaikui reikia is pradziu priprasti viename, o vesti i viena, po to i kita ir vel gristi i pirma ax.gif persunku vaikui... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 02 07, 22:01)
Pradejus lankyti darzeli pavasari, as nemanau, kad verta vesti i budinti darzeli vasara (jei yra galimybe). Vaikui reikia is pradziu priprasti viename, o vesti i viena, po to i kita ir vel gristi i pirma  ax.gif  persunku vaikui...  cool.gif

Čia tai faktas. Bet jei vaikas palankęs porą mėn. vėl bus namie mėnesį ar du, tai gali vėl visa adaptacija iš naujo prasidėti.
Atsakyti
Aciu visoms patyrusioms mamytems uz patarimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Jauciu, reikia man nesiblaskyti, o, kaip nusprendziau nuo pat pradziu, pradeti lankyti lopseli rudeni g.gif
Atsakyti
mes tai nuo rudens pradejom, smile.gif
Atsakyti
O aš su sūnum buvau padarius didžiulę klaidą doh.gif Balandį išleidau į lopšį paėjo kelis mėn pradėjo apsiprast ir atostogos ax.gif Nuo rudens jau daržan kitos auklėtojos ir viskas iš naujo doh.gif Žodžiu padirbau taip kad vaikis adaptavosi du kartus doh.gif
Atsakyti