Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

QUOTE(pepė @ 2008 06 07, 00:00)
drinks_cheers.gif sutinku kad sveitimas labiausiai pades,dar gal pries tai karstoj vonioj pagulet reiktu g.gif

zinau, kad viena drauge su soda sveite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 06 06, 23:00)
drinks_cheers.gif sutinku kad sveitimas labiausiai pades,dar gal pries tai karstoj vonioj pagulet reiktu g.gif

Aš taip pat norėjau siūlyti karštą vonią, tik pamaniau, kad gal maišau su kažkuo blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2008 06 06, 23:03)
thumbup.gif  thumbup.gif man dove veidui labai thumbup.gif

Aš veidui nebandžiau, tačiau Dove kūnui man labai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Debesiene @ 2008 06 06, 09:29)
man jis ir  thumbup.gif  tik dabar iskilo didele beda.... paprasiau kad istrintu MB, tai kai istryne vakar tai sian net apsiverkiau kojos kaip kosmare blink.gif  a sestadieny balius... ka butu galima padaryt kad pataisyt ar cia jau kol pats nueis? nes vaizdas tragiskas... cry.gif
prasau padekit!!!! 4u.gif

As aisku jau per velai rasau, bet va kokia priemone radau ir jei ateiciai kam nors reikes, tai turekit omeny - Idegio salintojas
Atsakyti
Gal kuri esate mėginusit okį Uriage firmos autobronzantą kūnui ir veidui? g.gif
Įdomu kaip jis, ar geras? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 06 18, 14:45)
Įdomu kaip jis, ar geras?  4u.gif

user posted image

jau rasiau, kad man patiko smile.gif lengiau pasidengdavo negu kremu. bet pirma diena specifinis tokiu kremu kvapas yra
Atsakyti
O kiek dienu paeiliui reikia pursktis? ax.gif
Atsakyti
cia mano atsiliepimai apie Dior Natural Glow savaiminio idegio zele
QUOTE(Palomina @ 2008 06 21, 10:12)
jau isbandziau savaimini
user posted image
tai man labai labai patiko  wub.gif  jau isryskejo spalva, tai mano sviesiai odai labai gera, tokia sviesi karameline po vieno tepimosi gavosi, tuoj antra kart tepsiu, kad siek tiek dar tamsesne gautusi.. labai naturaliai atrodo  thumbup.gif
kvapas kremo irgi  thumbup.gif  lyginant su visais savaiminiais, tai labai svelnus kvapas, ir kazkaip neislindo tas savaiminiams budingas bjaurus kvapas..
dar labai patiko, kad mazai reikia ir labai lengvai pasiskirsto, manau neimanoma issitepti plemais, labai lygiai pasiskirsto  thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 06 21, 11:31)
cia mano atsiliepimai apie Dior Natural Glow savaiminio idegio zele

kiek mokejai ? smile.gif o cia veidui ar kunui ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaprizinga @ 2008 06 21, 12:01)
kiek mokejai ?  smile.gif o cia veidui ar kunui ?  blush2.gif

kainuoja 115 lt/120 ml (na kaina tai didele, bet nors rezultatas nenuvilia).. cia kunui, bet as ir veida patepiau, nes vistiek netepu kasdien as savaiminiais..
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 06 18, 15:45)
Įdomu kaip jis, ar geras?  4u.gif

user posted image

As naudoju ir esu labai patenkinta, pirksiu jau antra pakuote thumbup.gif labai gerai nuema veida ir kitas kuno vietas, tolygiai pasiskairsto, toks kai vendenukas wub.gif
Atsakyti
user posted image
Isbandziau sita. Gal esu neigudus, bet vietomis gavosi tamsiau g.gif Nors su veidu viskas ok - lygiai ir graziai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 22 birželio 2008 - 20:36