Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

As dabar antra diena testuoju L'occitane.. 1.Nesmirda thumbup.gif 2.Labai mazai spalvos isryskejo,beveik nieko nematau. g.gif g.gif 3.Maloni tekstura smile.gifsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Veidui, labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 06 22, 21:35)
user posted image
Isbandziau sita. Gal esu neigudus, bet vietomis gavosi tamsiau g.gif Nors su veidu viskas ok - lygiai ir graziai...

Veidui man sitas nepatiko, nes visai spalvos nesimate, dabar va sedziu kojas isitepus, ziuresim kas gausis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Olivia* @ 2008 06 22, 21:51)
As dabar antra diena testuoju L'occitane.. 1.Nesmirda thumbup.gif 2.Labai mazai spalvos isryskejo,beveik nieko nematau. g.gif g.gif  3.Maloni tekstura smile.gifsmile.gif

As ji irgi ziurinejau parduotuvej, vis tik naujove ir idomu, kaip veikia, bet jei ant veido spalvos nesimato, tai man tada schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 06 23, 14:00)
Veidui man sitas nepatiko, nes visai spalvos nesimate, dabar va sedziu kojas isitepus, ziuresim kas gausis ax.gif

KAdangi as baltaode ir netoleruoju soliarumo, tai rezultatu buvau beveik patenkinta, nes man gavosi truputi net per ryski spalva (po pirmo karto). Dabar tepsiu tik po poros dienu turbut, kad nesigauciau mulate biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 06 23, 14:00)
Papildyta:
As ji irgi ziurinejau parduotuvej, vis tik naujove ir idomu, kaip veikia, bet jei ant veido spalvos nesimato, tai man tada  schmoll.gif

Cia gi Kuno prieziura todel kalbu apie L'occitane krema kunui o ne veidui.Tai vat,po 3 dienu visiskai nesimato spalvos..man tai nepatinka. g.gif
Atsakyti
user posted image
Isbandziau sita. Gal esu neigudus, bet vietomis gavosi tamsiau g.gif Nors su veidu viskas ok - lygiai ir graziai...

koks kiekis ir kaina? Avene kosmetika man beveik visa thumbup.gif bet savaiminio nesu isbandzius..
Atsakyti
100 ml apie 50 Lt berods ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2008 06 18, 14:45)
Gal kuri esate mėginusit okį Uriage firmos autobronzantą kūnui ir veidui? g.gif
Įdomu kaip jis, ar geras?  4u.gif
turejau pries kelis metus. labai patiko tuo, kad spalva grazi jau po pirmo panaudojimo ir tepasi labai gerai, plemu jokiu nepalieka bigsmile.gif
kadangi soliariumu atsisakiau kategoriskai, o idegusiai norisi but, tai pirksiu vel smile.gif
QUOTE(Bitute32 @ 2008 06 18, 15:13)
O kiek dienu paeiliui reikia pursktis?  ax.gif
man po vieno vienintelio karto pasitepus po triju valandu kunas gerokai irudes buna. bet taip graziai, naturaliai wub.gif
Atsakyti
user posted image

Dabar naudoju PAYOT savaiminio idegio krema - labai patiko. Lygiai ir lengvai tepasi. Jau po vienio tepimo kojos igavo grazu karamelini atspalvi. Ir kvapas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ITA @ 2008 06 25, 17:17)
user posted image

Dabar naudoju PAYOT savaiminio idegio krema - labai patiko. Lygiai ir lengvai tepasi. Jau po vienio tepimo kojos igavo grazu karamelini atspalvi. Ir kvapas  thumbup.gif

kokia jo kaina? kiekis tai turbut 125 ml?
Atsakyti
Gal kuri esate mėginusit okį Uriage firmos autobronzantą kūnui ir veidui?
Įdomu kaip jis, ar geras?

Gal galit imesti nuotraukyte 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Turiu ir as sita kremuka, man visiskai nepatiko . Visa dryzuota po jo, nors anksciau to nebuvo su pigesniais kremais. Po pirmo karto daugiau nesinori teptis schmoll.gif
Dar bandziau Jonsons, siaip butu nieko, tik nusilauna netolygiai, tai irgi nepirksiu daugiau.
Po Garnier apskritai toks niezulis atsirado blink.gif , nors nesu alergiska.
Tai kad idealios priemones paieskos tesiaisi 4u.gif
Atsakyti