Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

ar tai ne Loreal Sublime Bronze? pas mane jis su bronzantu, tai užtept labai paprasta smile.gifuser posted image
šiandien jau matau efektą wub.gif tik gal kiek rankos geltonos, bet visas kūnas thumbup.gif
Atsakyti
Esu pirkusi Johnson Holiday Skin. Naudojau tik kartą, tačiau po to vienintelio karto nedrįstu imti jokių savaiminio įdegio priemonių hihihi.gif Net naktį miegoti nėjo nuo jo stipraus kvapo, o jau apie lygų "įdegį" išvis patylėsiu hihihi.gif Atbaidė po visam...
Atsakyti
na, specifinį kvapą turi visi dirbtinio įdegio produktai. o dėl efekto-reikia patirties,tad neprarask vilities. gerai, kad pradėjai nuo lengvo losjono, o ne nuo stiprios koncentracijos kremo smile.gif ji lengviau ištept smile.gif ar darei kūno šveitimą prieš tepantis? ir niekad nereikia skubėt tepantis o trinti tol, kol pajusi kad įsigers smile.gif ir tepti tokį kiek , kaip kad tepi kūno losjoną-nepadaugink smile.gif ir nepamiršk po to gerai nusiplauti delnus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2008 07 03, 14:22)
grizus namo paziuresiu tikslu pavadinima ir surasiu abrozdeli  mirksiukas.gif

vnzo, mano pazadas - Loreal Nutribronze
user posted image

cia linka radau reklamyte
http://www.youtube.c...h?v=mbHmQeftFYQ

ir tikrai garantuoju, kad jis neturi to degesio kvapo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 07 03, 18:08)
na, specifinį kvapą turi visi dirbtinio įdegio produktai. o dėl efekto-reikia patirties,tad neprarask vilities. gerai, kad pradėjai nuo lengvo losjono, o ne nuo stiprios koncentracijos kremo smile.gif ji lengviau ištept smile.gif ar darei kūno šveitimą prieš tepantis? ir niekad nereikia skubėt tepantis o trinti tol, kol pajusi kad įsigers smile.gif ir tepti tokį kiek , kaip kad tepi kūno losjoną-nepadaugink smile.gif ir nepamiršk po to gerai nusiplauti delnus smile.gif

Ačiū už patarimus, manau ryšiuos dar kartą sugrįžti prie jo, nes dabar losjonas tik vonioje vietą užima thumbup.gif Šveitimo nedariau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 07 03, 19:25)
Ačiū už patarimus, manau ryšiuos dar kartą sugrįžti prie jo, nes dabar losjonas tik vonioje vietą užima thumbup.gif  Šveitimo nedariau...  blush2.gif

butinai riekia sveitimo - nuvalyti senas, nebegyvas odos lasteles (nes jei isigers i tokias, tuoj nusiplaus).. o ant sviezios svarios odeles ir isitepa/isigeria lengviau good.gif
Atsakyti
siandien maloniai buvau nustebinta Johnson Holiday skin, bet jau su pagerinta formule, tai jau nera to baisaus kvapo doh.gif pries tai turejau Garnier, Nivea - tai kazkas baisaus buvo, kokia smarve doh.gif vakar uzbaigiau Garnier - smirda, dengiau gerai, greitai pasimato, greitai isigeria. nivea - schmoll.gif nepatiko.
dabat apie Johnson - nu gi buvau maloniai nustebinta, kad nera tos baisios smarves (parasyta, kad pagerino kvapa lotuliukas.gif , laaabai drekina oda, tik -, kad neisigeria labai greitai, gal del to, kad labai drekinantis, toks riebokas? g.gif idegis irgi pasimato greitai, zodziu, as juo patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 07 03, 19:25)
Ačiū už patarimus, manau ryšiuos dar kartą sugrįžti prie jo, nes dabar losjonas tik vonioje vietą užima thumbup.gif  Šveitimo nedariau...  blush2.gif

o vat nepatingėjau ir suradau tau filmuką kaip reikia tept, čia vienas iš geriausių mano matytų filmukų wink.gif jei nesupranti ką kalba, po video playeriu yra mygtukas Text version. jį paspaudus, apačioje pamatysi visą tekstą ką kalba per video wink.gif http://www.videojug....pply-fake-tan-2 ir siūlyčiau iš pradžių bandyt tas vietas, kurių nerodai: pilvukas, kojos, dekoltė ir t.t. sėkmes, tikiu kad pavyks wink.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2008 07 03, 20:02)
o vat nepatingėjau ir suradau tau filmuką kaip reikia tept, čia vienas iš geriausių mano matytų filmukų wink.gif jei nesupranti ką kalba, po video playeriu yra mygtukas Text version. jį paspaudus, apačioje pamatysi visą tekstą ką kalba per video wink.gif http://www.videojug....pply-fake-tan-2 ir siūlyčiau iš pradžių bandyt tas vietas, kurių nerodai: pilvukas, kojos, dekoltė ir t.t. sėkmes, tikiu kad pavyks wink.gif

Ačiū labai labai! bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nėr už ką, svarbiausia kad naudinga tau būtų ir, kad rankų nenuleistum, nes tikrai nėra sunku tai padaryt smile.gif
Papildyta:
tu geriau pažiūrėk filmuką ir pasibandyk, nes idomu, kaip sekėsi. šis filmukas tikrai informatyvus thumbup.gif
Atsakyti
Ryt išbandysiu pioneer.gif
Atsakyti
būtinai parašyk kaip sekėsi wink.gif
Atsakyti