Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

Tikriausiai padauginau to kremo. Atspalvį lyg ir gerai pasirinkau, jų tik du yra, ėmiau šviesesnei odai.
Atsakyti
QUOTE(levrete @ 2008 07 29, 08:22)
pritariu  thumbup.gif . nusirpirkau is pradziu sviesu varianta, dabar jau ir tamsu. tikrai nesiplauna dryziais ar lopais, veidas labai nedaug patamseja, o ir drekinimo pojutis jauciasi, oda ramina. pirksiu ji ir ateityje.

kuri atspalvi pirkti geriau? rolleyes.gif dabar po pajurio,tai esu neblogai idegus,bet nubluksiu neuzilgo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukos_mamyte @ 2008 07 11, 10:07)
labukas,

as irgi isigijau URAIGE firmos purskala, negaliu atsidziaugti thumbup.gif  mirksiukas.gif  superinis dalykas, jokiu plemu, ruda, grazi oda, netepa drabuziu thumbup.gif  vienu zodziu negaliu atsidziaugti, jokio kvapo drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

Labutis, gal galetum pasakyti , kur galima isigyti sio stebuklingo purskaliuko? Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lienusia @ 2008 08 12, 08:36)
Labutis, gal galetum pasakyti , kur galima isigyti sio stebuklingo purskaliuko? Is anksto dekoju  4u.gif

Uriage galima vaistinej rast mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 08 12, 13:43)
Uriage galima vaistinej rast  mirksiukas.gif

Dekoju uz atsakyma, ieskosim mirksiukas.gif
Atsakyti
O as naudoju is avon'o. Stangrinamasis savaiminio idegio losjonas thumbup.gif Labai svelnina oda, malonus kvapas, labai lengva lygiai issitepti thumbup.gif Kaina mazdaug 45lt, bet kai buna akcija ape 34lt atrodo. blush2.gif nelabai atsimenu, nes tik saltu metu laiku naudoju
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 08 02, 16:42)
kuri atspalvi pirkti geriau? rolleyes.gif dabar po pajurio,tai esu neblogai idegus,bet nubluksiu neuzilgo biggrin.gif

Aš imčiau šviesesnį 4u.gif Galėsi įdegį reguliuotis priklausomai nuo norimo tamsumo, ir šiaip vizualiai tolygiau pasikirstys, nesimatys dėmių ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Anatema @ 2008 08 02, 13:46)
Išsitepiau Dove Summer Glow. Dabar „džiaugiuosi“ švelniai ORANŽINE kūno spalva. blink.gif

Aha, šitas man irgi nepatiko schmoll.gif Gerulis yra "LOREAL" - galima pasirinkti ir šviesiai odai, ir tamsesnei, tolygiai pasidengia ir nusiplauna, fainas atspalvis, kvapas mažiau įkyrus nei kitų, gerai drėkina thumb_yello.gif Dar būna ir su slim efektu biggrin.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 12 rugpjūčio 2008 - 17:34
nusipirkau garnier idegio krema tokia beveik orandzinis buteliukas yra na ten jau beveik visa banke biggrin.gif tai gal kas kokiu atsiliepimu turit apie ji nes dar pati nebandziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweetcandy @ 2008 08 13, 12:03)
nusipirkau garnier idegio krema tokia beveik orandzinis buteliukas yra na ten jau beveik visa banke  biggrin.gif  tai gal kas kokiu atsiliepimu turit apie ji nes dar pati nebandziau  smile.gif

as irgi ji nusipirkau, man jis is pigesniu yra geriausias, ir kvapas geras ir spalva smile.gif
Atsakyti
As nusipirkau kazkokia garnier sav aiminio idegio servetele uztenka issitept veidui ir rankoms arba kojoms . Idegis po 5h isryskeja. Siaip dar nemeginau nes reikalo nematau , bet kai bus proga butinai ismeginsiu ir pranesiu rezultatus bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal kuri esat bandziusi Nivea savaiminio idegio purskikli ,,Quick and easy"? Taip graziai apie ji raso Nivea puslapyje, kad baigiu susigundyti, tik kazin ar verta... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolcezza @ 2008 08 16, 17:32)
Sveikutes. Gal kuri esat bandziusi Nivea savaiminio idegio purskikli ,,Quick and easy"? Taip graziai apie ji raso Nivea puslapyje, kad baigiu susigundyti, tik kazin ar verta... rolleyes.gif

Grupiokė tokį naudoja, tai atspalvis man asmeniškai per oranžinis blush2.gif BIOK ar Johnsons rudas ir gražus, o čia... g.gif
Papildyta:

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 08 16, 18:58)
Na ką, išbandžiau Laveros savaiminio įdegio losjoną smile.gif

user posted image

Svarbiausia man buvo įvertinti kvapą, po to - „įdegio“ spalvą. Apskritai imant, buteliuke kvepia labai skaniai, gan saldžiai, baltos spalvos losjonas, puikiai tepasi ir neblogai susigeria (dėl visa ko palaukiau kelias minutes prieš apsirengdama, nes spalva išryškėja jau po 3-4 valandų). Jau po valandos pradėjo truputį ryškėti spalva, po kelių - jau ir rezultatas: švelnus atspalvis, asmeniškai norisi kur kas tamsesnio, taigi bandysiu tepti ryt-poryt vėl. Prieš tai bandyti BIOK ir Johnson's buvo truputį tamsesni. Bet kokiu atveju tai gražiai ruda spalva, natūraliai žiūrisi, tiktų ir blyškiausiai odai.

Dėl kvapo: kaip ir reikėjo tikėtis, nėra visiškai bekvapė oda smile.gif Tačiau tai visai kitoks kvapas, ne tas dvokas, sklindantis nuo pigių cheminių kremų. Toks, kaip čia pasakius.. sudžiūvusio batono biggrin.gif Jei gerai parinkau apibūdinimą. Vos juntamas, neįkyrus.

Bandysiu toliau, kolkas vertinu 8,5/10 smile.gif Neblogai tikrai.

Atsakyti