QUOTE(levrete @ 2008 07 29, 08:22)
pritariu
. nusirpirkau is pradziu sviesu varianta, dabar jau ir tamsu. tikrai nesiplauna dryziais ar lopais, veidas labai nedaug patamseja, o ir drekinimo pojutis jauciasi, oda ramina. pirksiu ji ir ateityje.

kuri atspalvi pirkti geriau?

QUOTE(Lukos_mamyte @ 2008 07 11, 10:07)
labukas,
as irgi isigijau URAIGE firmos purskala, negaliu atsidziaugti
superinis dalykas, jokiu plemu, ruda, grazi oda, netepa drabuziu
vienu zodziu negaliu atsidziaugti, jokio kvapo

as irgi isigijau URAIGE firmos purskala, negaliu atsidziaugti

Labutis, gal galetum pasakyti , kur galima isigyti sio stebuklingo purskaliuko? Is anksto dekoju

QUOTE(lienusia @ 2008 08 12, 08:36)
Labutis, gal galetum pasakyti , kur galima isigyti sio stebuklingo purskaliuko? Is anksto dekoju 

Uriage galima vaistinej rast

QUOTE(pompaduska @ 2008 08 12, 13:43)
Dekoju uz atsakyma, ieskosim

O as naudoju is avon'o. Stangrinamasis savaiminio idegio losjonas
Labai svelnina oda, malonus kvapas, labai lengva lygiai issitepti
Kaina mazdaug 45lt, bet kai buna akcija ape 34lt atrodo.
nelabai atsimenu, nes tik saltu metu laiku naudoju

QUOTE(Maserati @ 2008 08 02, 16:42)
kuri atspalvi pirkti geriau?
dabar po pajurio,tai esu neblogai idegus,bet nubluksiu neuzilgo 

Aš imčiau šviesesnį

Papildyta:
QUOTE(Anatema @ 2008 08 02, 13:46)
Aha, šitas man irgi nepatiko

nusipirkau garnier idegio krema tokia beveik orandzinis buteliukas yra na ten jau beveik visa banke
tai gal kas kokiu atsiliepimu turit apie ji nes dar pati nebandziau

QUOTE(sweetcandy @ 2008 08 13, 12:03)
nusipirkau garnier idegio krema tokia beveik orandzinis buteliukas yra na ten jau beveik visa banke
tai gal kas kokiu atsiliepimu turit apie ji nes dar pati nebandziau 

as irgi ji nusipirkau, man jis is pigesniu yra geriausias, ir kvapas geras ir spalva

As nusipirkau kazkokia garnier sav aiminio idegio servetele uztenka issitept veidui ir rankoms arba kojoms . Idegis po 5h isryskeja. Siaip dar nemeginau nes reikalo nematau , bet kai bus proga butinai ismeginsiu ir pranesiu rezultatus

Sveikutes. Gal kuri esat bandziusi Nivea savaiminio idegio purskikli ,,Quick and easy"? Taip graziai apie ji raso Nivea puslapyje, kad baigiu susigundyti, tik kazin ar verta...

QUOTE(Dolcezza @ 2008 08 16, 17:32)
Sveikutes. Gal kuri esat bandziusi Nivea savaiminio idegio purskikli ,,Quick and easy"? Taip graziai apie ji raso Nivea puslapyje, kad baigiu susigundyti, tik kazin ar verta... 

Grupiokė tokį naudoja, tai atspalvis man asmeniškai per oranžinis

Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 08 16, 18:58)
Na ką, išbandžiau Laveros savaiminio įdegio losjoną

Svarbiausia man buvo įvertinti kvapą, po to - įdegio spalvą. Apskritai imant, buteliuke kvepia labai skaniai, gan saldžiai, baltos spalvos losjonas, puikiai tepasi ir neblogai susigeria (dėl visa ko palaukiau kelias minutes prieš apsirengdama, nes spalva išryškėja jau po 3-4 valandų). Jau po valandos pradėjo truputį ryškėti spalva, po kelių - jau ir rezultatas: švelnus atspalvis, asmeniškai norisi kur kas tamsesnio, taigi bandysiu tepti ryt-poryt vėl. Prieš tai bandyti BIOK ir Johnson's buvo truputį tamsesni. Bet kokiu atveju tai gražiai ruda spalva, natūraliai žiūrisi, tiktų ir blyškiausiai odai.
Dėl kvapo: kaip ir reikėjo tikėtis, nėra visiškai bekvapė oda
Tačiau tai visai kitoks kvapas, ne tas dvokas, sklindantis nuo pigių cheminių kremų. Toks, kaip čia pasakius.. sudžiūvusio batono
Jei gerai parinkau apibūdinimą. Vos juntamas, neįkyrus.
Bandysiu toliau, kolkas vertinu 8,5/10
Neblogai tikrai.

Svarbiausia man buvo įvertinti kvapą, po to - įdegio spalvą. Apskritai imant, buteliuke kvepia labai skaniai, gan saldžiai, baltos spalvos losjonas, puikiai tepasi ir neblogai susigeria (dėl visa ko palaukiau kelias minutes prieš apsirengdama, nes spalva išryškėja jau po 3-4 valandų). Jau po valandos pradėjo truputį ryškėti spalva, po kelių - jau ir rezultatas: švelnus atspalvis, asmeniškai norisi kur kas tamsesnio, taigi bandysiu tepti ryt-poryt vėl. Prieš tai bandyti BIOK ir Johnson's buvo truputį tamsesni. Bet kokiu atveju tai gražiai ruda spalva, natūraliai žiūrisi, tiktų ir blyškiausiai odai.
Dėl kvapo: kaip ir reikėjo tikėtis, nėra visiškai bekvapė oda

Bandysiu toliau, kolkas vertinu 8,5/10