Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2008 08 16, 18:04)
Grupiokė tokį naudoja, tai atspalvis man asmeniškai per oranžinis blush2.gif BIOK ar Johnsons rudas ir gražus, o čia... g.gif
Papildyta:

Sveikutės,
gal čia ne ta tema, bet ar girdėjot apie savaimino įdegio viso kūno apipurškimą, net nežinau, kaip tiksliai ta procedūra vadinasi, bet susidomėjau, nes girdėjau, kad įdegis laikosi apie mėnesį. Gal ką gero pasakysit?
Atsakyti
As tai kunui naudoju Lancome Flash Bronzer Glow 'N Wear, tai man labai patinka wub.gif Nesunku issitepti lygiai, kadangi jis yra jau rudas, idegis greitai pasimato ir jokio oranzinio atspalvio, grazi ruda spalva mirksiukas.gif
O veidui turiu Lancome Flash Bronzer Face Lotion, tai irgi esu patenkinta. Dar jis toks truputi svelniai blizgantis thumbup.gif
O beje kvapas irgi neikyrus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutelia: 23 rugpjūčio 2008 - 20:42
internetineje parduotuveje pigu.lt radau DEBORAH firmos "BioETYC Savaiminio įdegio veido ir kūno priemonė BRONZE Self tanner 200 ml"
aprasymas:

Suteikia veidui ir kūnui natūraliai atrodantį auksinį spindintį įdegį.

Poveikis:
Sudėtyje esančių ypatingų veikliųjų medžiagų kompleksas (natūralus kaparių ir 100 proc. tyro alyvų aliejaus ekstraktas) ramina odą ir saugo ją nuo senėjimo.
Abrikosų, persikų ir mandarinų ekstraktas skatina odos ląstelių atsinaujinimą ir užtikriną vienodą odos atspalvį.
Naudojimas. Lygiai tepkite odą. Prieš rengdamiesi palaukite, kol visiškai susigers. Po naudojimo kruopščiai nusiplaukite rankas.

skamba neblogai, bet va norejau paklausti, ar kuri nors esate ji bandziusi ir kokie ispudziai. kadangi kaunuoja beveik 50 litu, nesinori nusivilti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2008 08 23, 21:40)
As tai kunui naudoju Lancome Flash Bronzer Glow 'N Wear, tai man labai patinka  wub.gif  Nesunku issitepti lygiai, kadangi jis yra jau rudas, idegis greitai pasimato ir jokio oranzinio atspalvio, grazi ruda spalva  mirksiukas.gif
O veidui turiu Lancome Flash Bronzer Face Lotion, tai irgi esu patenkinta. Dar jis toks truputi svelniai blizgantis  thumbup.gif
O beje kvapas irgi neikyrus  bigsmile.gif

O kokia kaina ir kur galima įsigyti?
Atsakyti
skaičiau čia bet lyg ir nemačiau ar kuri naudoja TBS savaiminio įdegio putas? kokie atsiliepimai? smile.gif
Atsakyti
Turiu Loreal firmos įdegio kremą.Ant pakuotės rašo,kad malonaus kvapo bet man tai tas kvapas labai nemalonus schmoll.gif
Atsakyti
as esu jauicu beveik visu imanomus isbandziusi, kadangi i soliairuma negaliu vaiskcioti, tai geriausius isskirciau: URIAGE, kaina apie 64 lt, euro vaistinese yra, taip par la bamboj soliairume yra pirkti rudas iskarto purskiamas kaip dezodorantas, tik beda kad reikai purikstis kur nors atokiai, pvz pacioj vonioj stovint, nes vonia nusidazo vos ne juodai..nuo sienu ar grindu sunku butu atplauti:) kaina apie 80 lt, o dar bandziau DIOR irgi neblogas bet kiekis nedidelis o kaina gal 90 lt...zodizu kol kas labiausiai megstu URIAGE, nereikai jo itrinti tik dulksna pasidengia ir viskas
Atsakyti
Siandien pagaliau ismeciau Dove savaimini, nes ilgai stovejo nenaudojamas, kelis kartus buvau issitepusi, nors spalva grazi bet buvau visa plemuota, naktinukai liko oranziniai, prausiantis bego oranzinis vanduo ir dar baltas ranksluostis liko oranzinis doh.gif
Tai artimiausias pirkinys bus tas stebuklingasis Uriage wub.gif
Atsakyti
As irgi jauciu pirksiu uriage, nors baisiai bijau apsisaut
Atsakyti
QUOTE(obelele25 @ 2008 09 01, 13:29)
Turiu Loreal firmos įdegio kremą.Ant pakuotės rašo,kad malonaus kvapo bet man tai tas kvapas labai nemalonus  schmoll.gif

kazkada turejau Loreal purskiama savaimini, na tai kvapas siaubingas buvo doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 08 14, 20:25)
As nusipirkau kazkokia garnier sav aiminio idegio servetele uztenka issitept veidui ir rankoms arba kojoms . Idegis po 5h isryskeja. Siaip dar nemeginau nes reikalo nematau , bet kai bus proga butinai ismeginsiu ir pranesiu rezultatus  bigsmile.gif

Man nuo sios serveteles visas veidas plemuotas buvo, o i paskaitas reikejo eiti, baisu net prisiminti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 09 01, 16:25)
Man nuo sios serveteles visas veidas plemuotas buvo, o i paskaitas reikejo eiti, baisu net prisiminti doh.gif

Siaube kaip isgazdinai doh.gif
Reikes del idomumo pamegint kai niekur eit neplanuosiu doh.gif
Siaip esu anksciau is eurokos kazkokias serveteles naudojus ~50ct kainavo.. Tai lygej ir grazej buvo g.gif dabar kazkaip nebematau ju verysad.gif
Atsakyti