Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

Sveikos mergaites, as naudoju VS savaiminio idegio kremuka bigsmile.gif ir esu labai patenkinta. Tik va beda, kad Lietuvoje jo nera sad.gif, tai vis tenka prasyt, kad kazkas atsiustu is JAV.
Atsakyti
As tai naudoju Uriage savaiminio idegio purskikli.Man tai jis patinka spalva grazi,nera kvapo,nealergizuoja odos.Bet galvoju ka nors naujo isbandyti,nes jau antrus metus su uriage neissiskiriu.Gal rasiu dar geresne priemone uz ji,nes naujoviu norisi..
Atsakyti
as uzsisakiau si na tikiuosi pagaliau busiu ruduke be soliariumo bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Viktoriaa @ 2008 11 01, 12:57)
As tai naudoju Uriage savaiminio idegio purskikli.Man tai jis patinka spalva grazi,nera kvapo,nealergizuoja odos.

as dabar irgi pradejau naudoti uriage, visai jis man fainas, palyginus su pries tai naudotais: johnson, nivea, garnier ir pan
Atsakyti
QUOTE(Viktoriaa @ 2008 11 01, 12:57)
As tai naudoju Uriage savaiminio idegio purskikli.Man tai jis patinka spalva grazi,nera kvapo,nealergizuoja odos.Bet galvoju ka nors naujo isbandyti,nes jau antrus metus su uriage neissiskiriu.Gal rasiu dar geresne priemone uz ji,nes naujoviu norisi..

as ir, tik noreciau paklaust, ar tau is pirmo karto spalva gaunasi? nes man tai iki norimos spalvos reikia ilgai purkst!!!
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2008 11 01, 20:00)
as ir, tik noreciau paklaust, ar tau is pirmo karto spalva gaunasi? nes man tai iki norimos spalvos reikia ilgai purkst!!!

As purskiuosi kas antra diena, bet toli grazu neesu ruda, kazkaip "neima" jis manes g.gif
Atsakyti
man 1 karta pasipurskus isvis nebuvo jokio efekto, pagalvojau, gal supainiojau pirkdama ir ne tas buteliukas idetas buvo i dezute biggrin.gif bet po 2 ir 3 kartu - viskas thumbup.gif
Atsakyti
As tai oda purskiu kelis kartus uriage,nes spalva nera jo labai intensyvi.Pirmiausiai oda istepu drekinamu kremu,o paskui issitepu savaiminiu,kai susigeria tepu antra karta.Veidui tai uztenka vieno karto,o kunui norisi intensyvesnio idegio.
Atsakyti

patiko man uriage bigsmile.gif po poros papurskimu kunas igavo grazu idegi thumbup.gif kvapas siek tiek jauciasi, bet jis toks lengvas ir malonus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ELEGANCE @ 2008 11 03, 23:38)
patiko man uriage bigsmile.gif po poros papurskimu kunas igavo grazu idegi thumbup.gif kvapas siek tiek jauciasi, bet jis toks lengvas ir malonus cool.gif

na palyginus su visokiais garnier ir nivea, uriage yra bekvapis biggrin.gif
Atsakyti
As pastebejau toki dalyka,kad nemalonu kvapa skleidzia pigesni savaiminio idegio kremai.Anksciau naudojau garnierio,lorealio ir kt.tai kvapas riesdavo nosi..Beto ju ir nenaturalus idegis gaudavosi.
Atsakyti
As issitepusi kojas Loreal kremu savaiminio idegio nuejau migdyt vaika, atsiguliau i lova - ir visiskai netepe patalynes schmoll.gif kvapas neintensyvus ir tikrai ne "svilesinis:, po pirmo karto jau matos, po antro visai gerai atrodo - be to as ne viena ji tepu, maisau su kuno kremu 50/50 - nes nereik man intensyvaus "idegio"
Atsakyti