Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

QUOTE(vilma-saule @ 2008 09 05, 14:36)
as emiau medium, nors saules jau seniai maciusi biggrin.gif kremukas labai greitai isigeria, tad po keliolikos minuciu jau galit rengtis ka norit thumbup.gif
ji kaip tepiesi tai jau iskarto matosi kur uzsitepusi nes turi to rudzio, kuris matosi o po to uz 1-2 dar paruduoja smile.gif
siaip tepuosi i savaite karta, tai menesiui tai tikrai uztenka, bet kadangi dar turiu ir pigesniu tai kartais ir jais pasimaliavoju...tad sunku pasakyti kiek uztenka

o kaip jis nusiplauna,demiu nepalieka?toligiai viskas gaunasi? rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes, pasiskaiciau Jusu tema ir pati susigundziau savaiminio idegio kremuka isigyti smile.gif norejau taip visu isgirtojo "Dove", bet jo neradau, isigijau NIVEA Sun Touch savaiminio idegio losjona tinkanti ir veidui ir kunui smile.gif tapiau si kruopsciai pries tai nusisveitusi kuna, labai bijojau demiu biggrin.gif ryte atsikeliau be demiu, idegis gal ir neatrodo kaip is Afrikos grizus biggrin.gif bet ir ne oranzinis tongue.gif sia priemone esu patenkinta nes viena karta issitepus, rezultatas gerai matomas jau kita diena (tepiau vakare), ir laikosi tikrai neblogai, jau 2 dienas as idegusi, po duso taip pat demiu neatsiranda thumbup.gif tik kvapelis tai toks m...nemalonus,bet po duso dingsta doh.gif bet jei karta i savaite teptis, tai pakentesiu del rezultato smile.gif

pamirsau pamineti, visiskai netepa drabuziu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupsia: 10 lapkričio 2008 - 17:42
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 11 01, 15:21)
as uzsisakiau si na tikiuosi pagaliau busiu ruduke be soliariumo bigsmile.gif
user posted image

situo as irgi dziaugiuosi thumbup.gif nes dar geresnio neatradau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2008 11 17, 09:31)
situo as irgi dziaugiuosi thumbup.gif nes dar geresnio neatradau smile.gif

o kas cia ? savaiminio idegio kremas ? ar demiu nebuna? lengvai isigeria? po kiek matosi idegis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsia @ 2008 11 10, 18:41)
sveikutes, pasiskaiciau Jusu tema ir pati susigundziau savaiminio idegio kremuka isigyti smile.gif norejau taip visu isgirtojo "Dove", bet jo neradau, isigijau NIVEA Sun Touch savaiminio idegio losjona tinkanti ir veidui ir kunui  smile.gif  tapiau si kruopsciai pries tai nusisveitusi kuna, labai bijojau demiu  biggrin.gif ryte atsikeliau be demiu, idegis gal ir neatrodo kaip is Afrikos grizus  biggrin.gif bet ir ne oranzinis  tongue.gif sia priemone esu patenkinta nes viena karta issitepus, rezultatas gerai matomas jau kita diena (tepiau vakare), ir laikosi tikrai neblogai, jau 2 dienas as idegusi, po duso taip pat demiu neatsiranda  thumbup.gif  tik kvapelis tai toks m...nemalonus,bet po duso dingsta  doh.gif bet jei karta i savaite teptis, tai pakentesiu del rezultato  smile.gif

pamirsau pamineti, visiskai netepa drabuziu  ax.gif

man jis irgi labai patinka,tik tas kvapelis tikrai,bet as vakare pasitepu,ryte nusiprausiu ir viskas liux,svarbiausiai kad neuzkemsa poru,dememis nenueina,ir nera per daug tamsus
Atsakyti
na as pirmam kartui nusipirkau Nivea Summer Beauty,ir zinokit nenusivyliau. Demem neismete,spalva grazi,na tas kvapas is pradziu tikrai stiprokas bet paskui praeina,tikriausiai pirksiu ir kita karta 4u.gif
Atsakyti
as pries kelias dienele nusipirkau EUROKOSE DULGON kuno losjona...tikrai graziai paruduoja, jokiu demiu, esu tikrai patenkinta...tik labai noreciau dar ta DOVE isbandyt, negi ji taip sunku gaut? o jus veidui ta pati tepat? g.gif nes ant to mano, tai parasyta kuno losjonas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(metaxaaa @ 2008 11 17, 16:54)
o kas cia ? savaiminio idegio kremas ? ar demiu nebuna? lengvai isigeria? po kiek matosi idegis? ax.gif

cia savaiminio idegio kremukus smile.gif demiu su juo tikrai nebuna, tik reikia rangas gerai nusiplauti, siaip jis duoda labai grazu ruda idegi thumbup.gif idegis matosi is karto, po to po keliu valandu dar parunda odyte, o ir laikosi jis man gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2008 11 24, 12:07)
cia savaiminio idegio kremukus smile.gif  demiu su juo tikrai nebuna, tik reikia rangas gerai nusiplauti, siaip jis duoda labai grazu ruda idegi thumbup.gif idegis matosi is karto, po to po keliu valandu dar parunda odyte, o ir laikosi jis man gerai thumbup.gif

O veidui ar tinka?Ar specifinio kvapo neturi pasitepus? Galvojau ir aš užsisakyti, bet susilaikiau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma-saule @ 2008 11 24, 12:07)
cia savaiminio idegio kremukus smile.gif  demiu su juo tikrai nebuna, tik reikia rangas gerai nusiplauti, siaip jis duoda labai grazu ruda idegi thumbup.gif idegis matosi is karto, po to po keliu valandu dar parunda odyte, o ir laikosi jis man gerai thumbup.gif

kur tu ji perki,kiek moki?Ir kaip su tuo kvapu?Man mano Nivea labai patinka,ji keisciau tik del kvapo...
Atsakyti
pirkau sarmoje, apie 100 Lt kainavo smile.gif aisku uzsisakyti butu gal ir pigiau bet kad greitai reikejo, o kvapo tai tikrai neturi to bjauraus thumbup.gif issitepti tai tikrai su juo labai paprasta nes iskarto matosi kur tepta o kur ne, o ir ruduma gera duoda, nereikia tepliotis diena is dienos kol irustum, veidui irgi tinka smile.gif galiu tik ivardinti viena minusiuka po kremo labai gerai reikia rankas nusisveisti, nes viena karta tik muilu nusiploviau tai delnai parude liko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktoriaa @ 2008 11 01, 11:57)
As tai naudoju Uriage savaiminio idegio purskikli.Man tai jis patinka spalva grazi,nera kvapo,nealergizuoja odos.Bet galvoju ka nors naujo isbandyti,nes jau antrus metus su uriage neissiskiriu.Gal rasiu dar geresne priemone uz ji,nes naujoviu norisi..

jo, Uriage geras. tik brangus zaraza. as ji naudojau kai dar 40 lt kainavo
Papildyta:
QUOTE(Misse @ 2008 09 01, 17:25)
Merginos, o Uriage yra tik  1 atsplavio? Ir kaip ji reikia naudot? Purkst tiesiai ant kuno ir tada itrint ar pradziai i delnus ? Tiesa, biski daugiau pasiskaiciau ir supratau, kad galbut bereikalo as ketinu ismest 3 pirs tai turetus savaimius, nes gali buti, kad tiesiog netinkamai juos naudojau, t.y. nevisada nusipylinguodavau, neissitepdavau drekinancio losijono pries tai, tepdavau ant dregnos odos, taip, kad reikia dabar man visus turimus kremus isnaudot pagal visas taisykles ir tik tada bandyt URIAGE.

na jo, reikia ant svarios, suasos odos tept.
Uriage vieno atspalvio. purskiamas ant odos tiesiai. neriebus, todel lb gerai isigeria. man jis lb thumbup.gif
Atsakyti