Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

Gal kas bande sita kremuka ? Dior Bronze Self Tanner Natural Glow For Face bigsmile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2008 12 10, 21:50)
Gal kas bande sita kremuka ? Dior Bronze Self Tanner Natural Glow For Face bigsmile.gif
user posted image

Perverciau temute, radau atsiliepimu apie ji blush2.gif uzsisakiau...laukiu kada galesiu isbandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2008 12 10, 22:03)
user posted image
Papildyta:
Perverciau temute, radau atsiliepimu apie ji  blush2.gif uzsisakiau...laukiu kada galesiu isbandyti  rolleyes.gif

Nepamirsk paskui parasyti kaip ten kas gavos,ok?
O ka kunui naudoji? g.gif
Atsakyti
[quote=ViShy,2008 12 10, 23:03]
user posted image

Toki pat naudoju kunui smile.gif Laba i fainas thumbup.gif Kvapas geras ir dar truputeli blizgesio turi thumbup.gif Nu man labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=ANŽELINA,2008 12 11, 08:25]
[quote=ViShy,2008 12 10, 23:03]
user posted image

Toki pat naudoju kunui smile.gif Laba i fainas thumbup.gif Kvapas geras ir dar truputeli blizgesio turi thumbup.gif Nu man labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]

As bandysiu toki veidui bigsmile.gif kunas mano dar nera baltas, bet veidas labai isbales doh.gif
Atsakyti
Pati geriausia man buvo "Kolastyna". Sviesiaodems.
Atsakyti
sveikutes, gal kuri matete kur galima isigyti loreal sublime bronze ?va toks
kazkaip perejau pagrindines parduotuves niu niekur nemaciau..
Atsakyti
http://www.kosmetika...ody.html?lang=2

nemoku foto ikelt tikiuos nuoroda ggavos ar bandet kuri??? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš Sarmoj pirkau Europoj.
Puikus dalykas thumbup.gif vestuvėms per keturias dienas gražiai įdegiau rolleyes.gif

QUOTE(0kristut0 @ 2008 12 15, 17:23)
sveikutes, gal kuri matete kur galima isigyti loreal sublime bronze ?va toks
kazkaip perejau pagrindines parduotuves niu niekur nemaciau..

Atsakyti
skaitau jusu patarimus bwet vis neissirenku koki dabar nusipirkti blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
ir as bandau issirinkti, prisiskaiciau, bet turiu viena klausima, gal galit pasiulyt toki krema, kuris Jjau pats butu Rudas, tai yra, kad galima butu matyti, kur tepi. Isklausinejau sian visas pardavejas, sako, kad visi jie balti, gal zinot toki?

Cia buvo minetas Loreal Sublim Bronze Tinted, butent Tinted, nes jis lyg ir turetu buti pats rudas, ar bandet kas, ar turit? Tokio kazkaip neuztikau parduotuvej..

Gal dar koki zinot, kad butu rudas..? Domina kunui..
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2008 12 08, 16:01)

Pirma karta kai pasitepi, tai toks svelnus idegis,jei nori stiprenio, dar reik patepti - bandziau ir svelnesni, ir tamsesni - viskas ok rolleyes.gif Dar noriu pasidziaugt kad rubu netepa  rolleyes.gif
Atvirai pasakius, esu daug isbandzius tu pigiuju kremuku - nivea, dove, lorealis - visu tepiausi tik po viena karta, nes rezultatas siaubingas...tai nusispjoviau i juos ir nusipirkau stai sita - skiriasi kaip diena ir naktis thumbup.gif

susgundziau.
speju, idegis tikrai naturalus?
Atsakyti
Buvau ir as kazkada savaiminio idegio priemoniu gerbeja rolleyes.gif iki tol kol neatradau soliariumo bigsmile.gif
Atsakyti