Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

QUOTE(Izabelee @ 2008 12 07, 23:39)
Visai neseniai nusipirkau ''Lancome'' savaiminio idegio pieneli ir zinokit esu labai labai patenkinta thumbup.gif Jokiu dryziu,labai lengvai tepasi, po valandos esi jau parudavusi...Kai tepiausi buvo labai skanus kvapas, na o paskui tai sioks toks buvo.Beje, tas pienelis skirtas kunui ir veidui smile.gif
Reziume: esu labai patenkinta thumbup.gif
Papildyta:
Dar noriu pridurti - nedariau pries tepantis jokio kuno sveitimo, taip rekomendavo konsultante Kristianoj, nes sake, jog nuo tu sveitimu ir gaunasi druziai...kazkaip nelabai norejau tiketi, bet pabandziau - ale tikrai be dryziu ir plemu gavosi bigsmile.gif

Įmeskit jei galit kokią nuorodą šio kremuko. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Preila @ 2008 12 08, 10:40)
Įmeskit  jei galit kokią nuorodą šio kremuko. smile.gif

Nezinau, kaip cia man gausis su tuom nuorodom g.gif

http://www.kosmetika...b_07513z_p1.jpg

Papildyta:
QUOTE(Preila @ 2008 12 08, 10:40)
Įmeskit  jei galit kokią nuorodą šio kremuko. smile.gif

Matau, jog ne kas gavosi su nuoroda, tai parasysiu vaikiskai doh.gif : ieikit i psl. kosmetika.lt - iveskit Lancome - priemones nuo saules - ir ziurekit 5 buteliukas!
Tik nezinau, kodel cia parasyta ''tamsesniai odai'', mano nera tamsesne oda, o atrodo puikiai....
P.S Kristianoj pirkau uz 113lt, bet verta rolleyes.gif

Pirma karta kai pasitepi, tai toks svelnus idegis,jei nori stiprenio, dar reik patepti - bandziau ir svelnesni, ir tamsesni - viskas ok rolleyes.gif Dar noriu pasidziaugt kad rubu netepa rolleyes.gif
Atvirai pasakius, esu daug isbandzius tu pigiuju kremuku - nivea, dove, lorealis - visu tepiausi tik po viena karta, nes rezultatas siaubingas...tai nusispjoviau i juos ir nusipirkau stai sita - skiriasi kaip diena ir naktis thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Izabelee,2008 12 07, 23:39]
O paakių sritį taip pat tepi ?
Atsakyti
[quote=Preila,2008 12 08, 20:32]
[quote=Izabelee,2008 12 07, 23:39]
O paakių sritį taip pat tepi ?
[/quote]

Zinoma, tepu rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos kurio gamintojo savaiminio idegio priemone patartumete rinktis : CLINIQUE , LANCOME ar CLARINS ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Izabelee @ 2008 12 08, 20:55)
Zinoma, tepu rolleyes.gif

O tau nealergizuoja akiu?Nes man tai persti ir asarot pradeda,bet as naudoju kita savaiminio priemone netokia kaip tu.
As tai tik viena karta patepiau paakius,bet kai sualergizavo daugiau nebetepu.Pasitepu paakius krempudra ir tada veido spalva issilygina.
Atsakyti
QUOTE(Viktoriaa @ 2008 12 09, 14:29)
O tau nealergizuoja akiu?Nes man tai persti ir asarot pradeda,bet as naudoju kita savaiminio priemone netokia kaip tu.
As tai tik viena karta patepiau paakius,bet kai sualergizavo daugiau nebetepu.Pasitepu paakius krempudra ir tada veido spalva issilygina.

Nea, su paakiais man viskas tvarkoj.O pudra tai betkokiu atveju naudoju, ar esu su savaiminiu, ar be.Tik kai esu su savaiminiu - tai pudra tamsesne. rolleyes.gif
Atsakyti
issitepus savaiminio idegio kremu reikia nusiplaut rankas,bet man tada matosi linija kur "idege" ir kur ne.kaip jus sita problemele sprendziat?
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 12 09, 20:59)
issitepus savaiminio idegio kremu reikia nusiplaut rankas,bet man tada matosi linija kur "idege" ir kur ne.kaip jus sita problemele sprendziat?

as irgi turiu sia beda...bet juk neplauti delnu butu kosmaras - rudybe gautusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 12 09, 19:01)
as irgi turiu sia beda...bet juk neplauti delnu butu kosmaras - rudybe gautusi  doh.gif

o tai taip ir vaiksciot?nes namuose ziurint tai praktiskai nesimato,bet dienos sviesoj labai aiskiai matosi unsure.gif
Atsakyti
kai jau issitepi kuna, tai reik nusiplaut rankas. BEt isorine delnu puse lieka neistepta. As tai uzpurskiu kremo ir istepu ji su vatos pagalvele. arba galima uzsidet pirstine ant kitos rankos, bet ka zn...
Atsakyti
As tai rankas nusiplaunu normaliai po savaiminio,nes kartais per mazai ismuiluoju tai ant kitos dienos tarpupirsciai buna kaip nesvarus,baisus,paskui slepti tenka rankas..
O nusiplovus rankas as pasitepu kremu ir truputi savaiminio kremo uzdedu ir issitrinu ir graziai paruduoja ant rydienos ir delnai normalus buna.
Atsakyti