Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

Bandžiau daug įvairiu savaiminio įdegio losjonų/kremų, bet visada man po pirties,ar po vonios oda atrodydavo siaubingai. Kažkur visada išprausdavau savaiminio įdegio kremą ir buvau dėmėta kaip dalmantinas smile.gif
Nu niekaip neįmanoma man padaryti taip, kad būtų viskas gražiai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 01 18, 23:25)
Iš tikrųjų dažniausiai tepa, kai mes pačios netinkamai naudojam kremą. Reikia palaukti kol VISIŠKAI įsigers, o tai nelengva, kai skubi.
Dėl kvapo- na nerasit savaiminio įdegio priemonės, kuri nesmirdėtų smile.gif Smirda būtent tas elementas, kuris suteikia spalvą. Beje, pastebėjau- kuo mažiau smirda- tuo šviesesnė spalva.

zn gal tu ir teisi palaukiu kai isitepu bet neilgai blush2.gif
Atsakyti
apie tas serveteles tiek galiu pasakyti- mano veido oda misri tai ten kur sausesne aplink lupas kakta, kremo susigeria daugiau ir ten gaunasi rudziau .vienzo atsargiau elkites tos kurios turi nevienoda oda,tas beje pasakytina ir apie kremus. As darau taip: nudepiliujo ir nusveiciu kuna, tada patepu gerai drekinanciu lengvos konsistencijos pieneliu visa kuna ir o kokio pusvalandio galiu tepti savaiminio idegio krema. Tik taip man viskas gaunasi lygiai blush2.gif
o vasara kai bunu siek tiek idegus (nesideginu daug odos gaila) tai loreal nutribronze slim duoda superini aukso zvilgejima ir tikrai oda atrodo labai seksuali rolleyes.gif pirkau sviesiai odai nors as ir tamsi tai tas kremukas taip fain sulygina odos spalva ir taip auksu zvilga! mmm. tongue.gif
Atsakyti
<Emiliuxas> teisingai parašė- oda po savaiminio įdegio kremo atrodys geriausiai, jeigu prieš tai ją nušveisti ir patepti kokių drėkinamuoju pieneliu.
Aš darau taip- vieną dieną tepuosi savaiminį įdegį, kitą- drėkinamąjį pienelį. Po poros dienų šveičiuosi smile.gif
O kai truksta laiko, vaikštau balta. Anksčiau kažkaip kompleksavau dėl to, dabar ne- netgi pradeda patikti, svarbu kad oda prižiūrėta būtų, o kokios spalvos- ne tas pagrindinis dalykas smile.gif
Atsakyti
Sveikos.... naudoju Dove summer glow body lotion, bet man jis netinka ir nepatinka, nes mano veido oda jautri, tai visada plemais ismeto, veidas kaip purvinas atrodo, tikrai nepatarciau jautriaodems ji naudoti smile.gif
Atsakyti
As kartkartemis Johnson's holiday skin kuno losjona panaudoju. Siaip labai patenkinta. Labai neparuduoju nuo jo, bet bent jau nebunu melynai balta - o tokia bunu nenaudodama jo blush2.gif Demiu jokiu nesigauna man .. Gal tik va viena problema - is pradziu kvapas toks skanus visai (skanesnis nei perkant pirma buteliuka, nes sitas atseit improved su alijosium ir tt), bet kai tas skanus kvapas issigaruoja tai iki prausimosi biski pasmirduliuoju... doh.gif Kai nusiprausiu ta krema viskas ciki piki! thumbup.gif Kol sulaukiu tinkamo rezultato tepu kokius 3-4 vakarus smile.gif
Atsakyti
Tepliojuosi ir as tais kremukais flirt.gif Db naudoju Nivea tamsiai odai- ant kuno lb grazi spalvyte gaunas, tik veidas kartais demetas buna doh.gif Gal todel, kad veida dazniau prausiu ar kaip, nes ant kuno demiu nebuna g.gif Ir susigundziau pabandyt Dove kremuka veidukui, tik noriu del spalvos pasiklaust? Ar lb tamsiai gaunas Dove tamsiai odai kremo (pati esu sviesiaplauke)? rolleyes.gif
Atsakyti
Ieva 87, 4u.gif o kaip daznai tepi,kad issilaikyti idegis? as du kartus issitepiau ir jau 5 dienos kaip ruda vaikstau tongue.gif
Atsakyti
daug esu išbandžiusi, ir galiu pasakyti, kad geriausias purškiamas kaip dezodorantas, parduodamas La bamba soliariumuose.
Neatsimenu pavadinimo, bet jis geriausias:
1. naturali spalva (ne oranžinė, o persikine daugiau..)
2. lengva naudoti (purški, o ne tepi)
3. ne per tamsi spalva
4. nelieka jokių dėmių, dryžių ir panašiai

bet laiko neilgai, vos porą dienų. Bet galiu pasakyti, kad po to dar kartą užpurškus atrodo puikiai.
Minusas- brangus. Apie 100 litų flakonas.
Atsakyti
Pritariu emiliuxas...
pirma karta savo gyvenima bandziau serveteles... turbut bandziau per stiprias, nes ryta atsikelus (tepiausi vakare) rezultatas buvo baisus - oda super ruda (tas gerai), aplink akis super balti "fanarai", aplink lupas ryskiai geltona... taigi pritariu ir patariu su servetelem buti atsargesnem...beto sios serveteles buvo su labai tamsiu pakeliu sarmoj po 5 lt./vnt.
po tu stipresniu paklausinejus isbandziau nivea... buvo sviesesnis, bei geresnis idegis... pagalvojau, kad nusipirksiu kuno losjona, nusipirkau ir isbandziau ant veido- velgi prastai - spalva gavosi oranzine, geltona... bet uztat kvapas malonus, rubu netepe (nors nevilkejau baltu)... mirksiukas.gif tongue.gif taigi noriu dar isbandyti kanors naujo - dabar labai reklamuoja dove summer glow, galvoju gal geras... jei kuri bandet - prasau parasykit ar nesausina odos, kokia spalva, kvapas ir siaip ar geras??? is anksto aciu uz atsakyma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emanacija @ 2008 01 19, 00:05)
Mano vyras, kuris yra labai pakantus žmogus, neseniai manęs atsargiai paklausė, ar tik nesibaigė koks tai mano kremas biggrin.gif (kaip tik nustojau naudoti savaiminio įdegio kremą Bioetyc) ir nedrąsiai prisipažino, kad pusė metų kentė bobučių kvapą...
Nors man savaiminio įdegio kremai labai patinka. Jokiais lopais nesilupa, tik reikia pylingu kartą į savaitę nusišiūruot.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif labai sujuokino biggrin.gif
negaliu dar dabar atsigaut lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cic @ 2008 01 25, 03:35)
As kartkartemis Johnson's holiday skin kuno losjona panaudoju. Siaip labai patenkinta. Labai neparuduoju nuo jo, bet bent jau nebunu melynai balta - o tokia bunu nenaudodama  jo blush2.gif  Demiu jokiu nesigauna man .. Gal tik va viena problema - is pradziu kvapas toks skanus visai (skanesnis nei perkant pirma buteliuka, nes sitas atseit improved su alijosium ir tt), bet kai tas skanus kvapas issigaruoja tai iki prausimosi biski pasmirduliuoju...  doh.gif  Kai nusiprausiu ta krema viskas ciki piki!  thumbup.gif  Kol sulaukiu tinkamo rezultato tepu kokius 3-4 vakarus smile.gif

Demiu gal ir nesigauna,bet pasitepus -praejus kiek laiko taip smirda schmoll.gif Dove summer glow geresnis ir kvapu ir tepasi graziau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Skine @ 2008 02 23, 20:56)
Demiu gal ir nesigauna,bet pasitepus -praejus kiek laiko taip smirda schmoll.gif Dove summer glow geresnis ir kvapu ir tepasi graziau smile.gif

Bet visi sie losjonai turi kazkoki specifini kvapa po laiko ax.gif
Atsakyti