Įkraunama...
Įkraunama...

Savaiminio įdegio priemonės

turiu dove ta nauje veidui tai super thumbup.gif nei tepa ir plemais nemeto kaip kiti.esu patenkinta thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emanacija @ 2008 01 18, 23:05)
Mano vyras, kuris yra labai pakantus žmogus, neseniai manęs atsargiai paklausė, ar tik nesibaigė koks tai mano kremas biggrin.gif (kaip tik nustojau naudoti savaiminio įdegio kremą Bioetyc) ir nedrąsiai prisipažino, kad pusė metų kentė bobučių kvapą...
Nors man savaiminio įdegio kremai labai patinka. Jokiais lopais nesilupa, tik reikia pylingu kartą į savaitę nusišiūruot.

lotuliukas.gif

QUOTE(Roza_Liuksemburg @ 2008 01 18, 21:25)
Dėl kvapo- na nerasit savaiminio įdegio priemonės, kuri nesmirdėtų smile.gif Smirda būtent tas elementas, kuris suteikia spalvą. Beje, pastebėjau- kuo mažiau smirda- tuo šviesesnė spalva.

lancome savaiminis kvepia. bet ir kaina atitinkama
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 02 26, 15:06)
lotuliukas.gif

tikrai nera jokio kvapo? g.gif kiek turejau visi jei is pradziu kvepejo,tai istepus kuna smarve islisdavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pompaduska @ 2008 02 26, 15:06)
lotuliukas.gif

kiek to lancome kaina savaiminio? bigsmile.gif girdejau kad geras thumbup.gif as naudoju kartais Dove niu nera blogas bet noretusi kazko geresnio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 02 26, 18:19)
tikrai nera jokio kvapo? g.gif kiek turejau visi jei is pradziu kvepejo,tai istepus kuna smarve islisdavo  smile.gif

kiekvienas kunas skirtingai kvepia ir skirtingai kvapus skeidzia vadinas tavo toks organizmas g.gif
Atsakyti
QUOTE(oveja @ 2008 02 28, 12:14)
kiekvienas kunas skirtingai kvepia ir skirtingai kvapus skeidzia vadinas tavo toks organizmas g.gif

arba labai jautri mano uosle g.gif
Atsakyti
jei norite nedidelio efekto siulau pabandyti DOVE SUMMER GLOW, na o jeigu stipresnio tai labai neblogas yra NIVEA purskiklis smile.gif
Atsakyti
johnson-kunui ir veidui yra.nelabai man reik-ale pasiteplioju kartais.nesmirdi,drekina,oda svelnute tokia pasidaro thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(raganos_shluota @ 2007 12 24, 17:31)
... o šiaip turiu tokį dalyka įdegio servetėlę, na veidui ten, bet ziuariai bijau tepti, o jei nepavyks, ar spalva kokia žiauri bus..tai ir nebandau kol kas.

Isbandziau NIVEA servetele - likau paenkinta. Aisku, su ja daug terliones ir ji - vienkartine, bet efektas normalus rolleyes.gif
QUOTE(LABUSKA @ 2008 01 12, 22:36)
Tai va, pranešu savo Dove kremo rezultatus.
Jau tepuosi tikrai daugiau negu penki kartai.Įdegis matosi, pasidengia tolygiai, tad jokių ruožų tikrai nėra. Kvapas man šito kremo irgi nėra bjaurus. Taigi, naudosiu jį toliau, tik kai šitą pabaigsiu, pirksiu tamsesnei odai skirtą. Įdomu bus išbandyti jį, ant kiek tamsiau jis parudina.
smile.gif

Kokia to DOVE kaina? Ir kokiam laikui mazdaug uztenka pakuotes, jei naudoji pakankamai daznai? g.gif
Atsakyti
as dove taip pat kartais panaudoju,man visai jis nieko uz ji mokejau iki 20lt kazkur man jo uztenka ilgai,isitepa lygiai nera buve demiu:) thumbup.gif
Atsakyti
As tai kiek esu ju visu isbandziusi, rezultate nebenoriu nei vienu teptis. Kai issitepu nebejauciu jokio konforto. Buna labai karsta, o dar kvapas kiekvieno savotiskas ir dirgina.. Zodziu geriau kelis kart i soliariuma nueiti 4u.gif
Atsakyti
Niekada nenaudojau schmoll.gif girdejau nekokiu atsilepimu
Atsakyti