Sveikos Merginos
,norejau paklausti Jusu,gal kartais zinot,ar galima detis spirale,turint stuburo isvarzu?As nusipirkau,bet iki siol bijau detis nzn kaip bus su ja,gal man ji suaktyvins labai skausmus?

Na patarciau pasitarti su ginekologe,nes vistiek stuburas nejuokas..
sveikutes
turiu klausimeli,isidejau spirale po menesiniu ir dabar galvoju kiek laiko dar kraujuosiu,nes tas tepliojimas jau 5 dienos.
turiu klausimeli,isidejau spirale po menesiniu ir dabar galvoju kiek laiko dar kraujuosiu,nes tas tepliojimas jau 5 dienos.
QUOTE(ssaulyte @ 2009 06 19, 16:05)
sveikutes
Man buvo gal kokia 20 dienu... labai nedegausiai

Na va pgaliau ir as idrysau isideti spirale. NA jausmas nelabai malonus dedant, bet maniau bus baisiau.
Gyd liep ateit po menesiniu. Ziuresim kaip cia seksis but su sia spirale
Gyd liep ateit po menesiniu. Ziuresim kaip cia seksis but su sia spirale

Noriu ir aš pasidalint savo patirtim apie NovaT.
Tai va, įsidėjau po gimdymo 6 sav. ir beveik du metus buvau LABAI patenkinta! Kol NEPASTOJAU!!!
Daktarė buvo nustebus, kaip čia spiralė taip gerai "stovėjo" ir užkibo!?
O mano sesuo pasikonsultavo su savo ginekologe, tai pasirodo toms, kurių gimdos kaklelis pasisukęs į nugaros pusę, spiralė neefektyvi!!! Tai jau praėjo ir jai noras dėtis ją...
Tai va, įsidėjau po gimdymo 6 sav. ir beveik du metus buvau LABAI patenkinta! Kol NEPASTOJAU!!!

O mano sesuo pasikonsultavo su savo ginekologe, tai pasirodo toms, kurių gimdos kaklelis pasisukęs į nugaros pusę, spiralė neefektyvi!!! Tai jau praėjo ir jai noras dėtis ją...
QUOTE(ssaulyte @ 2009 06 19, 18:05)
sveikutes
tai labai individuali situacija, nėra tikslaus numatyto termino

QUOTE(Uzsispirele @ 2009 06 13, 17:30)
.P.s: kaimynei paskutine kelisas savaites buvo gausus M.... ir tipo tai irgi skaitosi kaip spirales galiojimo laiko uzsibaigimas, pinejo daktare...
Manau, kad spiralė buvo prie iškritimo ribos, tai todėl ir pasakė, kad nebegalioja. Mano pažystamai ir pan. buvo.
Biskuti pralinksmejimui..."Kam tos spirales??verciau po antro ar trecio kletsko kastruojam vyrus"

Klausiu todel kad pati jau treti metai naudoju,greiciau pasakius nesioju NOVA T.Spali turetu imti ja lauk nes tipo dabar tos Nova t nesiojamos tik trims metams.Ko tiketis kai jas ima?iskart gausiu menesiniu?O kaip tom kurios pastoja?Kokios pasekmes isimant o gal net pagimdant su spirale?Klausiu ir is nesciuju puses nes man menesines veluoja 2-3 dienas.Beto tom kurios pastojo su nova t nestumo testus bande?rode kad laukiasi ar ne?nes maniciau kad spirale gali klaidinti nestumo testus, as taip manau....Prasau pasipasakojam

Sveikos
prisijungiu i jusu buri, siandien isidejau spirale, labai bijojau, kad baisiai skaudes, tam jau buvau nusiteikus, tai nemaloniausia buvo kai spiritu pravale vidu, nes grauze, o seip stengiaus atsipalaiduoti tai beveik nieko nejauciau tik kai ivede spirale toks jausmas (skausmas) kaip per menesines... ir po idejimo neskaudejo kol vaziavau namo, po to pradejo mausti kaip per menesines, bet tikiuosi ji man tiks ir ilgai galesiu ja dziaugtis, nors issigandau skaitinedama pirmas zinutes kaip merginos pastojo, tikiuosi man taip nenutiks...nes jokie kiti apsisaugojimo budai mums su vyru nebuvo priimtini arba man netiko