Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Nova T

QUOTE(Uzsispirele @ 2009 09 22, 13:55)
Klausiu todel kad pati jau treti metai naudoju,greiciau pasakius nesioju NOVA T.Spali turetu imti ja lauk nes tipo dabar tos Nova t nesiojamos tik trims metams.Ko tiketis kai jas ima?iskart gausiu menesiniu?O kaip tom kurios pastoja?Kokios pasekmes isimant o gal net pagimdant su spirale?Klausiu ir is nesciuju puses nes man menesines veluoja 2-3 dienas.Beto tom kurios pastojo su nova t nestumo testus bande?rode kad laukiasi ar ne?nes maniciau kad spirale gali klaidinti nestumo testus, as taip manau....Prasau pasipasakojam blush2.gif

Nestumo testas tikrai rodys nestuma arba ne. O del pastojimo, tai maza tikimybe, bet visgi kartais buna, mano kelios pazystamos buvo pastojusios,. bet persileido..... Bet gal tai individualu...
Atsakyti
QUOTE(Uzsispirele @ 2009 09 22, 14:30)
Biskuti pralinksmejimui..."Kam tos spirales??verciau po antro ar trecio kletsko kastruojam vyrus" lotuliukas.gif  biggrin.gif

Žiauru, bet logiška ir sąžininga mūsų atžvilgiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Uzsispirele @ 2009 09 22, 14:55)
Klausiu todel kad pati jau treti metai naudoju,greiciau pasakius nesioju NOVA T.Spali turetu imti ja lauk nes tipo dabar tos Nova t nesiojamos tik trims metams.Ko tiketis kai jas ima?iskart gausiu menesiniu?O kaip tom kurios pastoja?Kokios pasekmes isimant o gal net pagimdant su spirale?Klausiu ir is nesciuju puses nes man menesines veluoja 2-3 dienas.Beto tom kurios pastojo su nova t nestumo testus bande?rode kad laukiasi ar ne?nes maniciau kad spirale gali klaidinti nestumo testus, as taip manau....Prasau pasipasakojam blush2.gif

man po išėmimo, buvo geriau nei su ja 4u.gif nėštumo testai rodė, pastojimą, norsa pasmane ne vietojbuvo , šiaip tai nemanau, kad klaidina,nes juk ji nehormoninė paprasta,man gine sakepo toįvykio biški įtarimas ir testą darykis, tai vaistų stalčiuke užsipirkus buvau gal 10štukių lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sia spirale turiu jau 1,5 metu ir visa ta laika jauciu nepatogumus.mm baisiai ilgos nuo 7 iki 12 dienu unsure.gif tepa ir pamaudzia tarp ju.beto,pries kelias savaites pastebejau,kad atsigulus lygioj vietoj,pilvo apacioj viena puse iskilusi blink.gif nei skauda to gumbo,nei ka,bet labai jau keistai atrodo.beje,kartais jis susileidzia,atrodo nebelieka ir vel iskyla...kas tai galetu buti?imu nerimauti.
Atsakyti
tas guzelis gali buti isvarza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dana123: 29 spalio 2009 - 19:21
Tas guzelis gali būti cista, mioma, patarčiau eit pas ginę.

O aš pati šiandien eisiu detis Nova T. Esu jau jas turejus bent 3 ir man su jom buvo geriausiai, tiesa menesinės ilgokos po 7-9 d, bet ir be spiralės jos man po 5-7 d. būna.
Dabar kokį pusmetį gėriau tabletes, bet esu didelė užuomarša, o be to vyras buvo pasidaręs reiklingas, kaip čia jau kažkuri sakė, tik šiukšlėms išnešt doh.gif

Ir dar noriu pasidalint savo patirtim, kad testu 100 % jau nepasitikėčiau. Kai nutarėm susilaukt antro leliaus, išėmė spiralę, ir liepė 3 mėn. dar saugotis, dar nepastot. Po 3 mėn., kai jau nebesisaugojau, nesusirgau, tai nusprendziau, kad pastojau. Pasidariau testa-o jis neigiamas. Pasidariau dar viena - tas pats.Daktarė nusiuntė echoskopo ir....ponia sveikinu jūs turėsit dvynukus!
Tai va kokia mano patirtis su testais.lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif turiu spirale nova jau 2 metai,bet atsitiko taip kad itariu grybeli,skaiciau internete kad gali atsirast po antibjotiku as kaiptik buvau po ju,paskui susirgau mmm nespejau nueit pas gyditoja ir kaiptik mmm metu atsirado toks skausmas: kai kosau toks jausmas gad kas temtu uz tu siuliuku ir plestu lauk spirale(smarkei suskausta pilvo apacia),ar galetu tai but del to tariamo grybelio?ir tikriausei ji yra pajudejusi is vietos,ar del to pastoti galima kai ji pajuda is vietos?nors eisiu pas gyd.visviena neramu,nes pas mus cia nelengva prieiti reikia laukt taloneliu ir neaisku gausi dar ar ne verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(brigitux @ 2009 11 02, 15:43)
sveikos  4u.gif turiu spirale nova jau 2 metai,bet atsitiko taip kad itariu grybeli,skaiciau internete kad gali atsirast po antibjotiku as  kaiptik buvau po ju,paskui susirgau mmm nespejau nueit pas gyditoja ir kaiptik mmm metu atsirado toks skausmas: kai kosau toks jausmas gad kas temtu uz tu siuliuku ir plestu lauk spirale(smarkei suskausta pilvo apacia),ar galetu tai but del to tariamo grybelio?ir tikriausei ji yra pajudejusi is vietos,ar del to pastoti galima kai ji pajuda is vietos?nors eisiu pas gyd.visviena neramu,nes pas mus cia nelengva prieiti reikia laukt taloneliu ir neaisku gausi dar ar ne  verysad.gif

sveikutes,,,
nu ir as buvau pas gine,esu 5men po gimdymo,ty, po cezario,ir nutariau spirale isideti(nesu turejusi).tai ji man patare dar palaukti koki pora men,kadangi po operacijos gali buti kokiu nesklandumu,ty. uzkabinti kurnors ir pan.
nu ir ji man patare NOVA-T.
ir dabar noreciau suzinoti kaip tas viskas vyksta,ty. idejimas ir koks tas efektyvumas jos?
aciu
Atsakyti
Sveikutes! Spirale "Nova T" uz 70lt. man neprireike blush2.gif . Siunciu i kitus miestus. 867465373.
Atsakyti
QUOTE(Genute M @ 2009 11 06, 20:40)
.
nu ir ji man patare NOVA-T.
ir dabar noreciau suzinoti kaip tas viskas vyksta,ty. idejimas ir koks tas efektyvumas jos?
aciu

Man dejo baigiantis men.nes tada buna prasidariusi gimda ir ne taip skauda.Praplecia gimda ikisapro vamzdeli spirale ir viskas.Viskas priklauso nuo gydytojos kiek to skausmo bus.po savaites reikejo pasitikrint,kaip ji ten laikosi,skausmas daug didesnis buvo.Db metai,reik jau pasitikrint,ale bijau to skausmo ax.gif o visi simtomai,velgi priklauso nuo kiekvieno organizmo.Tiesa,po idejimo,buvo ziauriai negera,minutei buvau pagalvojus,kad teks atgal traukt.
Atsakyti
Labos 4u.gif
Nova T isidejau pries 15 dienu. Buvo penkta menesiniu diena (jau beveik net nebetepliojo). Jau antra diena yra pagausejusios isskyros ir siandien jos vos vos rausvos.
Ar cia normalu? (nes menesinems dar tik po savaites bus laikas) . Pas daktare tai ruosiausi tik po menesiniu. O gal cia jau kazkas negero ir reikia pirmadieni pas gine lekt?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nelabai @ 2010 01 31, 00:20)
Labos 4u.gif
Nova T isidejau pries 15 dienu. Buvo penkta menesiniu diena (jau beveik net nebetepliojo). Jau antra diena yra pagausejusios isskyros ir siandien jos vos vos rausvos.
Ar cia normalu? (nes menesinems dar tik po savaites bus laikas) . Pas daktare tai ruosiausi tik po menesiniu. O gal cia jau kazkas negero ir reikia pirmadieni pas gine lekt?

Aciu 4u.gif

jei tai tik kelias dienas manau normalu,bet jeigu tai tesesi ilgai,reikia kreiptis pas gine g.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre79 @ 2010 01 31, 18:29)
jei tai tik kelias dienas manau normalu,bet jeigu tai tesesi ilgai,reikia kreiptis pas gine g.gif

Aciu. 4u.gif
Pasiskaiciau, kad cia ne vienai buvo patepliojimu ir visudry ciklo pirmus kelis menesius, tai gale ner ko pas gine lekt. Nes uij koks skausmingas idejimas buvo, kad nenoriu jokio rusiojimo
Atsakyti