Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

keliu temele i virsu, kazkaip uzmigo planuotojos, gal visos jau pastojo...
Atsakyti
Mes su Ot bandem 2men ir as samoningai taikiau,kad pagauti berniuka.
Kai nusprendem siek tiek sustoti su planavimu - op ir yra...man tik kelios savaites - bet norisi vadinti Robertuku...paziuresim ar nuojauta pasitvirtins
Atsakyti
Ir aš vis paskaitinėju čia, bet dar nerizikuoju. biggrin.gif Vis skeptiškai žiūriu į tuos planavimus lyties, o būtų neblogai trečią panelę susigraibyt... blush2.gif Na, dar porą metelių padelsu, paskui reiks galvot kąnors...
Atsakyti
QUOTE(@viol@ @ 2010 10 11, 16:44)
Ir aš vis paskaitinėju čia, bet dar nerizikuoju.  biggrin.gif  Vis skeptiškai žiūriu į tuos planavimus lyties, o būtų neblogai trečią panelę susigraibyt...  blush2.gif Na, dar porą metelių padelsu, paskui reiks galvot kąnors...

as ir paneles noreciau blush2.gif
vis sventai tikejau kad jei ilgai nesimylesim ir pries pat ovuliacija tai padarysim bus mergyte,bet db tai viena tai kita drauge sako kad tada bus tikrai berniukas g.gif doh.gif reikia but abiem nusivariusiem(visom prasmem blush2.gif )
ir tada mergaite bus g.gif doh.gif
tai kaip yra db jau nezinau doh.gif
Atsakyti
Tai belieka vis paskaitinėt, paskaitinėt ir rizikuot dar kartelį. 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(@viol@ @ 2010 10 11, 18:22)
Tai belieka vis paskaitinėt, paskaitinėt ir rizikuot dar kartelį.  4u.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif tai jau taip...
Atsakyti
Ir as norejau antros mergaites, planavom su yru cia prisikaicius visokiu kalendoriu, programeliu bet, turesim broli, aisku svarbu kad tik sveikas butu thumbup.gif
netikiu nei pries ar po ovuliacijos, nei kalendoriais, nei kraujo kaita ir t.t. cia kaip Dievas duoda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 10 11, 13:36)
reikia but abiem nusivariusiem(visom prasmem blush2.gif )
ir tada mergaite bus g.gif  doh.gif

Sita ir as skaiciau, kad norint sulaukti mergaites, abu turi buti pavarge ir fiziskai, ir emociskai, turi buti neplanuotas pasimylejimas, o berniukas, kai tevai labai planuoja, stengiasi ir turi buti pailseje abu, atostogaujant kur nors. Dar yra pagal mylejimosi poza, bet nelabai tikiu as visomis tomis pasakomis, kaip jau duota, taip, manau. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif

Ir mes stojames i jusu - lyties planuotoju gretas smile.gif
Norim mergaiciukes,tad bandysim irgi pasinaudoti metodu pries ovuliacija,ziuresim kas bus smile.gif
Atsakyti
Teisybę pasakius ir aš nelabai tikiu, kad galima ką nors suplanuoti. Dievas juokiasi iš mūsų planų, bet bandyt verta...
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2010 10 11, 17:36)
as ir paneles noreciau blush2.gif
vis sventai tikejau kad jei ilgai nesimylesim ir pries pat ovuliacija tai padarysim bus mergyte,bet db tai viena tai kita drauge sako kad tada bus tikrai berniukas g.gif  doh.gif reikia but abiem nusivariusiem(visom prasmem blush2.gif )
ir tada mergaite bus g.gif  doh.gif

Vat šiuo metodu mums pasitvirtino....Prieš ovuliacija mergyte o per ovuliacija(pati pika) gimė berniukas mirksiukas.gif Šia metodika aš tikiu 4u.gif ax.gif o dėl nuovargio ir nusivarymo blink.gif pan....manau netiesa schmoll.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(@viol@ @ 2010 10 12, 18:57)
Teisybę pasakius ir aš nelabai tikiu, kad galima ką nors suplanuoti. Dievas juokiasi iš mūsų planų, bet bandyt verta...

čia žmogau kaip sakoma nepabandysi nesužinosi mirksiukas.gif O pabandyti manau verta mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
kas nors kiek draugauja su anglu kalba,galit sitam forume apsilankyt rolleyes.gif
www.in-gender.com gal kam pagelbes 4u.gif
Atsakyti