Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Katusik @ 2008 01 30, 23:55)
nežinau, tiesa ar mitas, bet vienam žurnale skaičiau gana garsaus mokslininko pasisakymą, neva būsimo vaiko lytis gali priklausyti nuo to, kiek laiko iki pastojimo nebuvo smileysex.gif
tipo, jeigu vyras turi didesnę nei 1,5 mėn. petrauka (JOKIOS ejakuliacijos, jokios masturbacijos, jokios sekso), tai kažkas atsitinka vyriškai chromosomai - ji beveik išnyksta, tad tikimybė susilaukti mergaitės yra beveik 99 proc.

po gan ilgo susilaikymo iš pirmo karto mums gavos berniukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mejinga @ 2010 12 06, 10:57)
po gan ilgo susilaikymo iš pirmo karto mums gavos berniukas  g.gif

o kiek laiko buvo susilaikymas? ar pataikėt ant Ovuliacijos?
Atsakyti
gamto vyrauja pusiausvyra.
Jei vyksta karas, tai gimsta daugiau berniuku (nes zusta daug vyru).
Todel jei norit , kad gimtu berniukas, uzmuskit keleta vyru.
O jei mergaite -nudobkit kelias bobas.
Atsakyti
QUOTE(blondinas Nr.253 @ 2010 12 06, 22:08)

Manes taves gaila wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@viol@ @ 2010 10 11, 17:44)
Ir aš vis paskaitinėju čia, bet dar nerizikuoju.  biggrin.gif  Vis skeptiškai žiūriu į tuos planavimus lyties, o būtų neblogai trečią panelę susigraibyt...  blush2.gif Na, dar porą metelių padelsu, paskui reiks galvot kąnors...

As jau dabar panele bandau pagauti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniukė @ 2010 12 06, 15:35)
o  kiek laiko buvo susilaikymas? ar pataikėt ant Ovuliacijos?

santykių nebuvom turėję apie 2,5mėn. Manau kad pataikėm būtent ant O, nes buvo praėję porą savaičių po mm, o po poros savaičių kitos mm nepasirodė smile.gif
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.253 @ 2010 12 06, 22:08)

kvailas pasisakymas g.gif ne vieta tokiems pasisakymams čia..
Atsakyti
QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 10 12, 15:38)
Sita ir as skaiciau, kad norint sulaukti mergaites, abu turi buti pavarge ir fiziskai, ir emociskai, turi buti neplanuotas pasimylejimas, o berniukas, kai tevai labai planuoja, stengiasi ir turi buti pailseje abu, atostogaujant kur nors. Dar yra pagal mylejimosi poza, bet nelabai tikiu as visomis tomis pasakomis, kaip jau duota, taip, manau.  smile.gif

tai kad kaip tik priesingai smile.gif vyrai susilauke mergaites todel ir vadinami juvelyrais, nes labai stengesi, dirbo biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif lentele yra puiki,kur parasyta koki men. pastoti ir kiek metu jums turetu but,man visi leliukai pasitvirtino doh.gif mirksiukas.gif ,nors tik veliau paziurejau i ja.
Atsakyti
QUOTE(Vasara-ziema @ 2010 12 17, 12:40)
4u.gif lentele yra puiki,kur parasyta koki men. pastoti ir kiek metu jums turetu but,man visi leliukai pasitvirtino doh.gif  mirksiukas.gif ,nors tik veliau paziurejau i ja.

mes jau temoje apie mergyciu planavima ja isnagrinejome, patikimumas apie 70 proc biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@viol@ @ 2010 10 12, 18:57)
Teisybę pasakius ir aš nelabai tikiu, kad galima ką nors suplanuoti. Dievas juokiasi iš mūsų planų, bet bandyt verta...

Turiu dvi puikias dukrytes ir is anksto tiksliai zinojau, kad gims butent mergaites:) Trecia planuojame berniuka nestuke.gif Vis gi tikiu, kad egzistuoja tokia apskaiciavimo metodika, nes ir visoms mano draugems pasitvirtino thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistebbb @ 2010 12 19, 12:27)
Turiu dvi puikias dukrytes ir is anksto tiksliai zinojau, kad gims butent mergaites:) Trecia planuojame berniuka nestuke.gif  Vis  gi tikiu, kad egzistuoja tokia apskaiciavimo metodika, nes ir visoms mano draugems pasitvirtino thumbup.gif

Pagal kokia metodika skaiciuojat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliza @ 2010 12 19, 14:43)
Pagal kokia metodika skaiciuojat?  ax.gif

Skaiciavau ne pati, suradau inete tokia paslauga ir pasinaudojau, kadangi tikimybe, kaip ne keista 100 % rolleyes.gif
Atsakyti