Mergaitei padaryti reikia juvelyrinio darbo... Dabar suprantu ką tai reiškia
Nežinau dėl tos žuvies, MB lyg tai viską valgė, žuvies gal kartą į metus per Kūčias, bet susilaukėme berniuko
Kažkur penktadinį laukiu O, dabar jau metas mergaitės ,,ieškoti", bet kad sperma išbėga po
Ar liks makštyje nors vienas spermiukas iki Ovuliacijos
QUOTE(Miklioji @ 2011 05 16, 14:29)
Nežinau dėl tos žuvies, MB lyg tai viską valgė, žuvies gal kartą į metus per Kūčias, bet susilaukėme berniuko
Kažkur penktadinį laukiu O, dabar jau metas mergaitės ,,ieškoti", bet kad sperma išbėga po
Ar liks makštyje nors vienas spermiukas iki Ovuliacijos 
Tai palaikykite kojas pakelusi minute kita,kad viskas neisbegtu
QUOTE(Aushrita @ 2011 05 16, 16:31)
O siaip labai landus tie spermiukai tai gali uztekti ir vieno,pabaige juk vistiek viduje tai jie iskart puole i tiksla 
QUOTE(Aushrita @ 2011 05 16, 17:31)
O siaip labai landus tie spermiukai tai gali uztekti ir vieno,pabaige juk vistiek viduje tai jie iskart puole i tiksla 
Jūsų tiesa. Vakar jau pabandžiau pakišti pagalvę, tai net šiandien ryte tik truputį išbėgo. O dėl to tikslo, tai man iki O dar kelios dienos, tai tikiuosi, kad spermiukai ramiai tupės ir lauks lemtingos akimirkos
QUOTE(Miklioji @ 2011 05 17, 11:22)
Jūsų tiesa. Vakar jau pabandžiau pakišti pagalvę, tai net šiandien ryte tik truputį išbėgo. O dėl to tikslo, tai man iki O dar kelios dienos, tai tikiuosi, kad spermiukai ramiai tupės ir lauks lemtingos akimirkos

QUOTE(Aushrita @ 2011 05 17, 20:37)
jooo, mergytę
QUOTE(emilijaok @ 2011 05 31, 12:26)
Labuka, panelės. Šiaip norėjau pasakyti tokį dalyką, kad joks išorinis veiksnys nelemia vaiko lyties, ji nulemiama apvaisinimo metu 
Sveikutės
Na as tikiu tik viena teorija, kad spermiukai x gyvena ilgiau o y trumpiau. Tad norint mergaites reikia myletis 2-3 dieno iki O, norint berniuko kuo arciau O ar per ja. Musu mergina "pagaminta" 2 dienos iki O. Daugiau jokiomis teorijomis netikiu (na gal dar apie sarmine ir rugstine terpe)
Kadangi pirma turiu berniuka, zinoma norejau ir mergytes
taciau nieko tam nesiemem, tiesiog taip gavosi
Na, kazkada buvau sugalvosus nora krantanciai zvaigzdei
kad jei dar bus lemta turti vaikeli, noreciau, kad tai butu mergyte
QUOTE(Agnieshkute @ 2011 05 31, 18:44)
Na as tikiu tik viena teorija, kad spermiukai x gyvena ilgiau o y trumpiau. Tad norint mergaites reikia myletis 2-3 dieno iki O, norint berniuko kuo arciau O ar per ja. Musu mergina "pagaminta" 2 dienos iki O. Daugiau jokiomis teorijomis netikiu (na gal dar apie sarmine ir rugstine terpe)
taciau nieko tam nesiemem, tiesiog taip gavosi
kad jei dar bus lemta turti vaikeli, noreciau, kad tai butu mergyte 
Jums labai pasisekė, o štai aš bandžiau ,,pagaminti" mergaitę, ND atlikome iki O likus 3-4 dienoms, bet nieko, nesilaukiu, šiandien mmm prasidėjo
Kažkas viduje sako, kad ir Ovuliacijos metodas yra sėkmės reikalas, kažkam pasiseka, kažkas ir per pačią O sugeba prišaukti mergaitę
QUOTE(emilijaok @ 2011 05 31, 12:26)
Labuka, panelės. Šiaip norėjau pasakyti tokį dalyką, kad joks išorinis veiksnys nelemia vaiko lyties, ji nulemiama apvaisinimo metu 
Nors tai tik mano asmenine nuomone nepagrista niekuo, bet as nesutinku. Kadangi vyras nulemia vaikelio lyti, nebutinai turi buti po lygiai X ir Y, gali kazkas itakot, kad X gali buti ir daugiau nei Y, arba atvirksciai.
Nors tas ovuliacijos metodas gan populiarus ir daug kam pasiteisina (pvz. man) bet vis gi jis ne panaceja, ir 100% garantijos neduos. Yra labai daug kitu faktoriu kurie itakoja koks butent spermotozoidas X arba Y isgyvens ir daeis iki tikslo. Pvz. X choromosoma nesantis spermotozoidas megsta rugscia terpe, Y saldzia terpe.. Ir to beveik neimanoma itakoti. Aisku yra kazkokie budai prasiplauti soda, arba su citrinu rugsciu tirpalu... bet visa tai yra tik ziadimas... Viskas yra dievo rankose.
Bet musu seima samoningai planavo sunu, mes ruosemes, skaiciavom dienas su temperaturos matavimais ir .t.t ir mums pavyko
Bet niekada nebuvau uzsifiksavus, ir nepasitikejau jokiu metodu 100%. Bet maniau juk pabandyti nieko nekainuoja, kodel gi nepabandzius
Bet musu seima samoningai planavo sunu, mes ruosemes, skaiciavom dienas su temperaturos matavimais ir .t.t ir mums pavyko