smagu,kai pavyksta ''suplanuoti'' norimą lyties vaikutį
aš ir kiek beplanavau,bet sulaukiau penkių sūnelių
turbūt nelemta buvo mergytę turėt...
QUOTE(Miklioji @ 2011 06 01, 20:29)
Kažkas viduje sako, kad ir Ovuliacijos metodas yra sėkmės reikalas, kažkam pasiseka, kažkas ir per pačią O sugeba prišaukti mergaitę
Turbūt iš aukščiau viskas seniausiai nuspręsta, o mes sėdime ir sukame galvas
Na, čia aš apie save, per daug jau įsijaučiau į lyties planavimą, o reiktų tiesiog atsipalaiduoti ir mėgautis 
QUOTE(Skali @ 2011 06 03, 11:55)
Ar teisybe kad reikia daug sokolado vyrui valgyti tada bus berniukas ? 
manau,kad neteisybė
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 06 03, 12:19)
nu pas mane tai grynai mergaite nusimato
QUOTE(Skali @ 2011 06 03, 12:55)
Tikriausiai, kad ne... Mano vyras mėgsta vienintelį ,,šokoladą" - mėsą, bet mes turime sūnų
manau atsiras kas turi tiek mergaitę-tiek berniuką,kurie tiesiog mėgsta šokolada,kaip sakant 50/50%
Sveikos planuotojos
perskaiciau visus jusu metodus, bet labiausiai man priimtas, ir atrodo patikimiausias skaiciavimas dienu iki ovuliacijos:ax: beproto noriu antros mergaites, nors B nori berniuko, bet dabar viska perzvelgusi, paskaiciavusi, ziuriu kad mums per musu vestuves bus idealu pradeti mergaite
tik aisku jam nieko nesakysiu
dabar tikiu, kad ta naktis bus dar ypatingesne
perskaiciau visus jusu metodus, bet labiausiai man priimtas, ir atrodo patikimiausias skaiciavimas dienu iki ovuliacijos:ax: beproto noriu antros mergaites, nors B nori berniuko, bet dabar viska perzvelgusi, paskaiciavusi, ziuriu kad mums per musu vestuves bus idealu pradeti mergaite
Labas rytas, mamytės, nėštukės ir planuojančios
Noriu prisijungti prie jūsų, gal kaip nors pavyktų suplanuoti bernužėlį
Sakykite, prašom, man neatsidaro ankstesnės temos: 1-os nerandu, 2-ji neatsidaro, jei nebūtų sunku, įdėkite prašom nuorodas, labai įdomu paskaityti, ačiū
Noriu prisijungti prie jūsų, gal kaip nors pavyktų suplanuoti bernužėlį
Sveikos, esamos ir busimos mamytes,
tikiuosi, priimsit i savo buri. Turiu sunuti ir labai noriu dukrytes, gal kas gali pasidalinti patarimais kaip susiplanuoti mergyte?
tikiuosi, priimsit i savo buri. Turiu sunuti ir labai noriu dukrytes, gal kas gali pasidalinti patarimais kaip susiplanuoti mergyte?
QUOTE(DivaZ @ 2011 06 12, 13:18)
Sveikos, esamos ir busimos mamytes,
Mylekites likus iki ovuliacijos 2-3 dienoms,o po ovuliacijos susilaikykite.