Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

smagu,kai pavyksta ''suplanuoti'' norimą lyties vaikutį thumbup.gif aš ir kiek beplanavau,bet sulaukiau penkių sūnelių tongue.gif turbūt nelemta buvo mergytę turėt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miklioji @ 2011 06 01, 20:29)
Kažkas viduje sako, kad ir Ovuliacijos metodas yra sėkmės reikalas, kažkam pasiseka, kažkas ir per pačią O sugeba prišaukti mergaitę hihihi.gif Turbūt iš aukščiau viskas seniausiai nuspręsta, o mes sėdime ir sukame galvas  umn.gif Na, čia aš apie save, per daug jau įsijaučiau į lyties planavimą, o reiktų tiesiog atsipalaiduoti ir mėgautis angel.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ar teisybe kad reikia daug sokolado vyrui valgyti tada bus berniukas ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skali @ 2011 06 03, 11:55)
Ar teisybe kad reikia daug sokolado vyrui valgyti tada bus berniukas ?  smile.gif

manau,kad neteisybė smile.gif nesame megėjai šokolado,o turim daug berniukų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skali @ 2011 06 03, 11:55)
Ar teisybe kad reikia daug sokolado vyrui valgyti tada bus berniukas ?  smile.gif

radau straipsniuka smile.gif

http://www.ve.lt/nau...okolada-375676/
Atsakyti
QUOTE(Svajone_25 @ 2011 06 03, 12:19)

nu pas mane tai grynai mergaite nusimato biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skali @ 2011 06 03, 12:55)

Tikriausiai, kad ne... Mano vyras mėgsta vienintelį ,,šokoladą" - mėsą, bet mes turime sūnų ax.gif
Atsakyti
manau atsiras kas turi tiek mergaitę-tiek berniuką,kurie tiesiog mėgsta šokolada,kaip sakant 50/50% biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos planuotojos mirksiukas.gif

perskaiciau visus jusu metodus, bet labiausiai man priimtas, ir atrodo patikimiausias skaiciavimas dienu iki ovuliacijos:ax: beproto noriu antros mergaites, nors B nori berniuko, bet dabar viska perzvelgusi, paskaiciavusi, ziuriu kad mums per musu vestuves bus idealu pradeti mergaite thumbup.gif biggrin.gif tik aisku jam nieko nesakysiu biggrin.gif dabar tikiu, kad ta naktis bus dar ypatingesne wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, mamytės, nėštukės ir planuojančios 4u.gif

Noriu prisijungti prie jūsų, gal kaip nors pavyktų suplanuoti bernužėlį ax.gif Sakykite, prašom, man neatsidaro ankstesnės temos: 1-os nerandu, 2-ji neatsidaro, jei nebūtų sunku, įdėkite prašom nuorodas, labai įdomu paskaityti, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, esamos ir busimos mamytes,

tikiuosi, priimsit i savo buri. Turiu sunuti ir labai noriu dukrytes, gal kas gali pasidalinti patarimais kaip susiplanuoti mergyte? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DivaZ @ 2011 06 12, 13:18)
Sveikos, esamos ir busimos mamytes,

tikiuosi, priimsit i savo buri. Turiu sunuti ir labai noriu dukrytes, gal kas gali pasidalinti patarimais kaip susiplanuoti mergyte?  blush2.gif

Mylekites likus iki ovuliacijos 2-3 dienoms,o po ovuliacijos susilaikykite. 4u.gif
Atsakyti