Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Pusiuke @ 2011 09 04, 13:35)
bigsmile.gif  bigsmile.gif Vajetau,vat va taip ir buna. Tai gal ir sesta bus mergyte ?biggrin.gif

Iš kur garantija? biggrin.gif Jei tik žinočiau kad būtų 100%kodėl gi ne bigsmile.gif bet kai duoda visur 50/50% tai susilaikysiu jau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2011 09 05, 12:50)
Iš kur garantija? biggrin.gif Jei tik žinočiau kad būtų 100%kodėl gi ne  bigsmile.gif  bet kai duoda visur 50/50% tai susilaikysiu jau  lotuliukas.gif

aisku garantiju jokiu, bet as tikiuosi ir manau kad anuke ne viena turesit ir pasidziaugsit tada, aisku tai nebus dukryte, bet...
Atsakyti
QUOTE(*Svajone* @ 2011 09 05, 13:50)
Iš kur garantija? biggrin.gif Jei tik žinočiau kad būtų 100%kodėl gi ne  bigsmile.gif  bet kai duoda visur 50/50% tai susilaikysiu jau  lotuliukas.gif

Oi Svajone , saunuole, nu ir atkakli, as Jus kaip pvz jau laikau su tais 5 berniukasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta311 @ 2011 09 05, 13:12)
Oi Svajone , saunuole, nu ir atkakli, as Jus kaip pvz jau laikau su tais 5 berniukasi smile.gif

as tai zinau kad ateityje kada nors anukiu turesiu, tai man ramu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .sniege.: 05 rugsėjo 2011 - 13:41
QUOTE(.sniege. @ 2011 09 05, 11:42)
kad jusu zodziai tiesiai Dievui i ausi  wub.gif  ir jums to paties linkiu  wub.gif , kiek laiko jau palnuojat  blush2.gif

MAzdaug pradesime bandyti po kokiu 2 sav,nes tada pats metas,kad kibtu smile.gif
O kaip bus dar neaisku,labai noretume mergytes,betir vel svarbiausia,kad ir butu sveikas vekelis. Turiu viena baltapuki berniuka 4u.gif Butu saunu dar vienas lakstantis po namus pipiriukas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Svajone* @ 2011 09 05, 11:50)

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(loreta311 @ 2011 09 05, 12:12)

Tai jau tikrai. smile.gif smile.gif
O tu Loreta matau turi 2 berniukus,trecias vaikas nenori mergytes pvz? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusiuke @ 2011 09 05, 13:58)
MAzdaug pradesime bandyti po kokiu 2 sav,nes tada pats metas,kad kibtu smile.gif
O kaip bus dar neaisku,labai noretume mergytes,betir vel svarbiausia,kad ir butu sveikas vekelis. Turiu viena baltapuki berniuka 4u.gif  Butu saunu dar vienas lakstantis po namus pipiriukas smile.gif
Papildyta:

4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
Tai jau tikrai. smile.gif  smile.gif
O tu Loreta matau turi 2 berniukus,trecias vaikas nenori mergytes pvz?  ax.gif  4u.gif

seip broliams ir gerai, jei dar amziaus skirtumas ner didelis, bet mamyte zinoma nori dar dukrytes, bet kaip ir pati sakei svarbu sveikas vaikelis, man ir pirmumo yra sveikas, o paskui tikrai sumeluociau jei sakyciau mergaites nenoreciau, is tikro tas trecias palnavimas tai ir yra pameginimas, bet jei nebus tikrai nenukabinsiu nosiuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(.sniege. @ 2011 09 05, 13:05)
seip broliams ir gerai, jei dar amziaus skirtumas ner didelis, bet mamyte zinoma nori dar dukrytes, bet kaip ir pati sakei svarbu sveikas vaikelis, man ir pirmumo yra sveikas, o paskui tikrai sumeluociau jei sakyciau mergaites nenoreciau, is tikro tas trecias palnavimas tai ir yra pameginimas, bet jei nebus tikrai nenukabinsiu nosiuko  smile.gif

O tu tikrai sanuole 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusiuke @ 2011 09 05, 14:42)
O tu tikrai sanuole  4u.gif  4u.gif

aciukas,visos mes saunuoles auginancios vaikucius 4u.gif , jums sekmes , pasigirkit kai II pamatysit mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi as dar ir kaip noriu mergaites, as jau buvau 100 proc isitikinus, kad antroji bus mergaite, bet... uztat broliai jau dabar draugauja, o trecia mergaite pas mus planuose yra, nu tik si karteli trupuciuka didesni tarpa padarysim, bet as labai labai labai labai.... noriu kasyciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta311 @ 2011 09 06, 10:55)
Oi as dar ir kaip noriu mergaites, as jau buvau 100 proc isitikinus, kad antroji bus mergaite, bet... uztat broliai jau dabar draugauja, o trecia mergaite pas mus planuose yra, nu tik si karteli trupuciuka didesni tarpa padarysim, bet as labai labai labai labai.... noriu kasyciu  wub.gif

Taip as tikrai numanau,kad noras negalinis,
Didziausios sekmes tau Loreta ir sita 4u.gif skiriu tau!
Atsakyti
QUOTE(Pusiuke @ 2011 09 06, 13:20)
Taip as tikrai numanau,kad noras negalinis,
Didziausios sekmes tau Loreta ir sita  4u.gif skiriu tau!

Aciuuuu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ama3 @ 2011 09 02, 16:40)
Man sutapo biggrin.gif

Man su pirmu nesukako, pagal sia lentele iseitu mergaite, bat turiu berna smile.gif
Atsakyti