Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

[quote=Elenna,2011 10 24, 14:56]
[quote=ilgakojuke,2011 10 06, 23:46]
Stoju i eile berniuko ax.gif

O pagal kokias lenteles skaiciuojat? Neradau koncentruotos info... Visos temutes neperskaitysiu unsure.gif blush2.gif

mes irgi lb noretume sesutei broliuko, jau uzsisakem tik nezinom tiksliai ka biggrin.gif stengemes kuo arciau ovuliacijos, kai jau nustatys ir zinosiu parasysiu ar tai kazkiek veikai ar ne biggrin.gif . nes dakteres klausiau tai ji man kaip uzprogramuota atsakė : viskas tik nuo vyro priklauso ir moteris cia bejege smile.gif o del visokiu prietaru teoriju ir skaiciavimu kad ir tyrimu darytu juk visur viskas taip individualu, ziurekit vienur raso sperma gyvybinga tik 2-3 paras kitur raso moksliniai straipsniai kad net iki 9 dienu, as tikiu nes pati su mertgyte pastojau po menesiniu iskart, tai spermiukai islauke savo laiko. vienos pastoja po menesiniu ir sulaukia vistiek berniuku , kitos per ovuliacija ir sugeba mergyte sugaut ax.gif , kitu stiprus moteriski kitu labiau vyriski, treciu vienodai gal abu, taigi is kitos puses planuok planaves o bus kaip tures but 4u.gif
[/quote]

linkiu jums berniuko wub.gif 4u.gif

o as net naktim mergaite sapnuoju wub.gif unsure.gif
bet nuojauta sako,kad nelabai as ja turesiu verysad.gif ..
nors stengiuosi save ytikint,kad as jos verta rolleyes.gif ir kad likimas gal skirs man toky dziaugsma wub.gif blush2.gif
db tyliai planuojam,kitais metais vasara gamybos pradzia ax.gif
jau antras men eina be KT,tai "issivalysiu"organizma iki vasaros,ir bandysim pries O gaudyt mergyte blush2.gif prisiskaiciau visur info,susirasiau kurie menesiai kitais metais gali but laimingi ir ziuresim kas bus 2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 10 25, 10:31)
linkiu jums berniuko wub.gif  4u.gif

o as net naktim mergaite sapnuoju wub.gif  unsure.gif
nors stengiuosi save ytikint,kad as jos verta rolleyes.gif ir kad likimas gal skirs man toky dziaugsma wub.gif  blush2.gif
jau antras men eina be KT,tai "issivalysiu"organizma iki vasaros,ir bandysim pries O gaudyt mergyte blush2.gif prisiskaiciau visur info,susirasiau kurie menesiai kitais metais gali but laimingi ir ziuresim kas bus 2.gif

oj kad jusu zodziai Dievuliui i ausi, laukaim lb berniuko, bet kad ir kas ten isitaise namelyje, ta ir mylesim, as ir taip pat galvoju kad nu ir mes jau geri buvom verti gal ir mum atsius ta broliuka 4u.gif o jei norit mergytes tai sako reik kuo toliau nuo ovuliacijos, na pradet pvz pirma menesi isvis kuo toliau kad i pirma diena po men tada laukt uzkibo ar ne, jei ne kita men jau 2 diena po men kita trecia ir taip kol uzkibs tad didesne tikimybe ir zinosit kad jau viska isbandent padaret del tos mergytes wub.gif tik jokiu budu preis ovuliacija 2 dienos nes tuo metu jau sansai berniukam labai padideja smile.gif sako kokios 4-5 dienos preis O reikia. o kinu kalendoriais netikekit ju yra keli ir visi skirtingai rodo, geriau tad dar tiketi tuo menuliu horoskopu kada menulis buna pvz moteriskame zenkle o tai trunka apie 3 dienas tada keicias i kita , yra 6 mot or 6 vyr zodaiko zenklai tai kuriame buna menulis kiausinelio apvaisinimo metu didesne tikimybe tos lyties leliukui jei mot zenkle - mergytei jei vyriskam - berniukui, mes nezinojom, bet poaskui paziurejom kad busim pagamine kai menulis buvo vyriskame 0na ziuresim ar pasiteisino ir plius kuo arciau ovuliacijos bandem wub.gif taigi ir jum sekmes sulaukaint 4u.gif kasyciu
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2011 10 25, 10:31)
linkiu jums berniuko wub.gif  4u.gif

o as net naktim mergaite sapnuoju wub.gif  unsure.gif
nors stengiuosi save ytikint,kad as jos verta rolleyes.gif ir kad likimas gal skirs man toky dziaugsma wub.gif  blush2.gif

o tiesa kaip jum pavyko berniukus pagauti 4u.gif ? gal zinot per ar pries ovuliacija ? ir kaip ta broliuka uzsisakyti koki patarima gal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2011 10 25, 13:59)
*oj kad jusu zodziai Dievuliui i ausi, laukaim lb berniuko,

**taigi ir jum sekmes sulaukaint 4u.gif  kasyciu
Papildyta:

***o tiesa kaip jum pavyko berniukus pagauti  4u.gif ? gal zinot per ar pries ovuliacija ? ir kaip ta broliuka uzsisakyti koki patarima gal  4u.gif

* 4u.gif
**zinau tik tiek,kad stengiuosi ir stengsiuosi kazka skaiciuot-derint,kad tos kasytes iseitu,o jei neiseis tai dziaugsiuosi gausiu vyruku buriu rolleyes.gif wub.gif
***pirmo neatsimenu visai,nes labai jauna buvau blush2.gif visai kazkaip neuzfiksavus,net negalvojau apie jokius nestumus blush2.gif
o antaras vaikinas buvo gamintas beveik puse metu,kada uzkibo nepasakysiu nes "dirbom"istisai,jau buvau bepradedanti issigast kad kazkas negerai..tada buvo nesvarbu kas uzkibs,ar berniukas ar mergaite,ziurejau
kad tik pastociau unsure.gif
zinau tik menesy o ar pries mm ar po neatsiminsiu blush2.gif
Atsakyti
sveikos,begalo svajoju na turbut kaip daugelis mamu apie busima vaikeli,ka daryti kad butu sveikas kad pati gerai jaustumeisi.Bet nuo mazumes tieisog esu uzprogramuota kad turesiu berniuka ir pati esu isitikinusi na tiesiog jauciu kad tai bus berniukas,ir visi tai nuolat kartoja biggrin.gif jokiu budu nesakau kad tai blogai!!!bet visada moters svajone tureti mergyte o aisku vyro berniuka...;]] bet kartais likima norisi paimti i savo rankas,senoliu prisiklausiau ka daryti ir ko nedaryti kad butu mergyte..tai viskas vyksta jau akto metu ,moteris isitrindavo kefyru ar pienu,ir poza kai moteris virsuje ale padidina tikimybe kad bus mergyte...;] kuo tiketi ir kuo netiketi? kurie mitai tiesa?
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2011 10 25, 17:52)
sveikos,begalo svajoju na turbut kaip daugelis mamu apie busima vaikeli,ka daryti kad butu sveikas kad pati gerai jaustumeisi.Bet nuo mazumes tieisog esu uzprogramuota kad turesiu berniuka ir pati esu isitikinusi na tiesiog jauciu kad tai bus berniukas,ir visi tai nuolat kartoja biggrin.gif jokiu budu nesakau kad tai blogai!!!bet visada moters svajone tureti mergyte o aisku vyro berniuka...;]] bet kartais likima norisi paimti i savo rankas,senoliu prisiklausiau ka daryti ir ko nedaryti kad butu mergyte..tai  viskas vyksta jau akto metu ,moteris isitrindavo kefyru ar pienu,ir poza kai moteris virsuje ale padidina tikimybe kad bus mergyte...;] kuo tiketi ir kuo netiketi? kurie mitai tiesa?

man panasi situacija buvo kaip ir tau, visada galvojau kad turesiu pirma berniuka, kaip pastojau net kitokiu minciu nebuvo, tvirtai zinojau kad nesioju po sirdimi mazyli ne mazyle, ir net kitokiu minciu nebuvo, pagal daugeli pozymiu ir aplinkiai mane bvus berniukas, kai mate kas ir daktere pasake kad mato mergyte negalejau patiket, netgi pykau galvoju kap cia ne taip turejo buti smile.gif bet buvo kaip buvo darbar negaliu paglvot net kokia buvau kvaila kad taip primygtinai norejau pirmo berniuko, nes neismatuojamai mylim savo grazuolyte kokia ji nuostabi su vyru negalim atsistebt 4u.gif dabar laukiuoso antro , giliai sirgyje noris vyrui padovanoti berniuka sesytei broliuka, bet dabar tiek nesureiksminau manau kad ir koks leliukas jis loats savaime musu stebukliukas, aisku jei turi mergyte noretus berniuko, kas turi berniuka noris mergytes , tai normalu smile.gif bet kad ir klas bebus mylesim lb lb wub.gif
Atsakyti
kazko sustojus nesigvildena sita temute unsure.gif
Atsakyti
Pries keleta dienu maciau laida(gyvenu JAV) apie naujus tyrimus norint susilaukti tam tikros lyties vaiku...isvada: norit berniuko reikia gerti kava,vyna ir valgyt raudona mesa.del mergaites: pieno produktai,zalios darzoves(salotos,spinatai,zukini),jokio alkoholio ir kavos biggrin.gif
Gal kam pades ax.gif bet as tikrai buvau kavomane ir raudona vyna visai megau biggrin.gif
Dziaugiames berniuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lily2010 @ 2011 10 26, 01:31)
Pries keleta dienu maciau laida(gyvenu JAV)  apie naujus tyrimus norint susilaukti tam tikros lyties vaiku...isvada: norit berniuko reikia gerti kava,vyna ir valgyt raudona mesa.del mergaites: pieno produktai,zalios darzoves(salotos,spinatai,zukini),jokio alkoholio ir kavos biggrin.gif
Gal kam pades ax.gif bet as tikrai buvau kavomane ir raudona vyna visai megau biggrin.gif

bigsmile.gif sita versija man patinka. Valgau raudona mesa, vyna irgi labiau megstu raudona, kava geriu kasdien isskyrus savaitgalius. Kol kas tiesa, neuzkibo niekas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lily2010 @ 2011 10 26, 01:31)
Pries keleta dienu maciau laida(gyvenu JAV)  apie naujus tyrimus norint susilaukti tam tikros lyties vaiku...isvada: norit berniuko reikia gerti kava,vyna ir valgyt raudona mesa.del mergaites: pieno produktai,zalios darzoves(salotos,spinatai,zukini),jokio alkoholio ir kavos biggrin.gif

geriu ir kavą ir vyną, valgau mėsą visokią ir kasdien.... turiu mergytę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2011 10 26, 12:03)
geriu ir kavą ir vyną, valgau mėsą visokią ir kasdien.... turiu mergytę  biggrin.gif

as irgi lb kava megau ir geriau kai laukiausi mergytes o seip esu mesaede biggrin.gif ir vyna megstu, bet dabr antars nestumas kai iki nestumo be kavos nergaledavu ne dienos dabar nezinau kaip nukirsta nuo siuo nestumo pradziosnegaliu ne paziuret i kava, net pykina kas cia nutiko ??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2011 10 26, 14:17)
as irgi lb kava megau ir geriau kai laukiausi mergytes o seip esu mesaede  biggrin.gif  ir vyna megstu, bet dabr antars nestumas kai iki nestumo be kavos nergaledavu ne dienos dabar nezinau kaip nukirsta nuo siuo nestumo pradziosnegaliu ne paziuret i kava, net pykina kas cia nutiko ??? g.gif

girdėjau daug kam nėštumo pradžioje kavos nebesinori ir net pykina nuo jos smile.gif
Atsakyti
Sveikutes ,o gal kas galetu imesti kokiu lenteliu pasiskaiciavimui ,labai berniuko reikia. nestuke.gif
Atsakyti