Įkraunama...
Įkraunama...

Kai nori susilaukti tam tikros lyties vaikelio

QUOTE(Agmus @ 2008 11 11, 18:30)

na bet tas blonditas tai rimtai nesveikas visiskai... ot nera ka veikti, lankosi moteriskuose puslapiuose...

tipo: bendrauti su moterimis- tai zema, purvina ir gedinga?

Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2008 03 30, 21:36)
sveikutes,
mes savo bernuzelius pagaminom rudeni ir po susilaikymo! zinau, kad antraji pagaminom per O, nors gal ir pirmasis bus per O (paziurejau i kalendoriuka ir vaiko gimimo data)
o sita formulyte 49+ t.t. pirmaji apskaiciavo gerai, o antrasis turejo but mergyte g.gif
sitam psl http://www.tvoybaby.org/ sumokejau pinigelius ir 81% apskaiciavo, kad jei darytume liepos men vel berniukas butu. o vat ill.ru raso, kad liepos men geras metas mergyte daryt... ech, kuom cia daba tiket? o tep mergytes noris... flirt.gif

o kiek tau kainavo sms? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurga29 @ 2008 11 18, 12:29)
o kiek tau kainavo sms?  ax.gif

laba, nu daba nepamenu jau, bet tikrai ne pigiai, be to as is Uk.
Atsakyti
o aš nesenai skaičiau kažkur internete tokią teoriją.

jau kaip kažkurioje temoje rašiau - moteris turi XX chromosomas, o vyrai XY. todėl pas vyrus vieni spermatozoidai būna vyriški, kiti moteriški ir lytis priklauso nuo to koks spermatozoidas apvaisins. dabar mokslininkai yra atradę, kad tam tikru metu moters kiaušialastė traukia vyriškus, tam tikru moteriškus spermatozoidus ir tą (kaip neigiamas traukia teigiama polių) ir jau atliekami tyrimai moters "įsielektrinimo" nustatymui. gal ir lietuvoje greit tai bus galima padaryti smile.gif
Papildyta:
http://www.valstieti...kas-ar-mergaite

čia galima plačiau pasiskaityti.
Atsakyti
Patikekit mielosios, tie visi burimai tik ir lieka burtais! Isbandziau visokias lenteles ir skaiciavimus ir nei vienos nebuvo tokios, kad tiktu visai mano trijulei biggrin.gif Jei viena ar du atspeja, tai ant trecio apsirinka doh.gif Nekreipkit i jas demesio!!!!!!!! Vienintelis budas tai manau pastojimas iki ovuliacijos ir per ja mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabandykite cia paziureti: http://mypage.direct...feng/gender.htm

man su pirmu vaiku pasitvirtino, kiek klausiau pas drauges irgi...

Manau planuojant antra ar daugiau vaikeliu nieko blogo nera, jei tevai noretu kitokios lyties vaikelio. Pati antro noreciau berniuko, del to isbandysiu visus metodus biggrin.gif o jei nesigaus tai dziaugisios ir antra mergaite thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Irina777 @ 2008 12 23, 02:06)

Manau planuojant antra ar daugiau vaikeliu nieko blogo nera, jei tevai noretu kitokios lyties vaikelio. Pati antro noreciau berniuko, del to isbandysiu visus metodus  biggrin.gif o jei nesigaus tai dziaugisios ir antra mergaite  thumbup.gif  thumbup.gif

Pagal sita man gavosi visi atvirksciai biggrin.gif
Atsakyti
man pasiteisino OOO metodas ax.gif pries pat OOO,, ir turesiu vyruka..o visi kiti burimai rodo mergaite...
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2008 12 31, 12:47)
man pasiteisino OOO metodas ax.gif  pries pat OOO,, ir turesiu vyruka..o visi kiti burimai rodo mergaite...

OOO pries BBB yra niekas...

p.s.

naudokite BBB!!!
Nuo siol dvigubai daugiau BBB vienoje pakuoteje...
Atsakyti
QUOTE(anikita @ 2008 12 31, 11:47)
man pasiteisino OOO metodas ax.gif  pries pat OOO,, ir turesiu vyruka..o visi kiti burimai rodo mergaite...

Prieš ovuliaciją gimsta mergaitės, per ovuliaciją ir po jos berniukai cool.gif

p.s. o visi burtai (moters amžius, patojimo mėnuo) nieko verti yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2008 12 23, 11:00)
Pagal sita man gavosi visi atvirksciai biggrin.gif

O jus tikrai tikrinote, pastojimo, o ne paskutiniu menesiniu menesi? As turiu sita lentele lietuviu kalba, ir kiek tikrinau visi pazystami leliukai lyg ir atitinka.. Mes ir patys mastom pagal ja antra planuoti.
Bet jei sakot, kad atvirksciai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2008 04 13, 00:16)
merginos radau ta formules aprasyma  ax.gif

Formulė: 49-A+19+M, kur:
A - Tavo amzhius kai pastojai
M - pastojimo menesis (nr.)
Jei gaunasi lyginis skaichius - mergyte!
Jei nelyginis - berniukas!

Na, kadangi as vaiku neturiu tai ziurejau pagal mama ir snipstas, visiska netiesa  schmoll.gif

Pagal save tikrinau - man atitinka mirksiukas.gif

QUOTE(vikinge @ 2008 05 13, 17:41)
Neseniai darbe sužinojau tokį būsimo vaikiuko lyties nustatymo būdą. Aišku, gal ir nevisai tiesa tai, bet kiek aš pagal jį skaičiavau, tai nesutapo tik vienas atvejis iš kokių 15  ax.gif na, galima tikėti, galima ne, bet dėl pramogos ir smalsumo galima pabandyt (tiesa, soriukas, jei toks nustatymo būdas jau buvo minėtas, bet kiek permečiau akim, tai neradau). Tai va, amerikiečių mokslininkai nustatė, kad vaiko lytį lemia motinos ar vyro kraujo šviežumas vaiko "darymo" metus/mėnesį. Jie teigia, kad vyro kraujas atsinaujina (pasikeičia ten kažkokios ląstelės) kas tris metus nuo gimimo, o moters - kas keturis. Jei moters kraujas tą momentą, kai ji pastoja, yra šviežesnis, tai bus mergytė, jei vyro - berniukas. Kad būtų aiškiau, pateiksiu pavyzdį.Sakykim, abu tėvai gimė 1980 metais (moteris sausį, vyras - spalį). Kadangi vyro kraujas keičiasi kas tris metus, tai jo kraujas bus šviežiausias: 1983, 1986, 1989, 1992, 1995, 1998, 2001, 2004, 2007 m. spalio mėnesiais ir t.t. moters kraujas bus atsinaujinęs: 1984, 1988, 1992, 1996, 2000, 2004, 2008 sausio mėnesiais ir t.t. Reiškia, kad jei ši pora dabar pastotų, jiems gimtų mergytė, nes šiuo metu moters kraujas yra šviežesnis (jis atsinaujino šių metų sausio, o vyro kraujas paskutinį kartą atsinaujino 2007 m. spalį, taigi yra ne toks šviežias kaip moters). Jei ši pora pastotų 2004 m.,(tais metais atsinaujino abiejų partnerių kraujas), tai nustatinėjant vaiko lytį dėmesį reiktų atkreipti
į pastojimo mėnesį, pvz. jei pastojo liepą, tai vėl bus mergytė, nes juk moteris gimė sausį, jos kraujas liepą jau bus atsinaujinęs, o vyras gimė spalį, reiškia jo kraujas visai pasenęs). Na, ir prirašiau, tikiuosi, supratot biggrin.gif aišku, nereikia aklai tikėt šiuo metodu, tiesiog iš smalumo galima pasiskaičiuot ax.gif

Idomu, 2009 metais musu abieju su vyru kraujas atsinaujina,tik mano sviezesnis gaunasi nes mano veliau atsinaujina bigsmile.gif

QUOTE(drugutis @ 2008 05 13, 20:18)
kiek zinau, tai kraujas atsinaujina po operaciju g.gif  tai reikia skaiciuoti atsizvelgiant i tai?
ir dar esu skaicius, kad vyro kraujas keiciasi kas 4 metus, o moteru kas 3 metus. Da yra kas skaiciuoja,kad vyru kraujas atsinaujina kas 5 metus g.gif

Idomu o tai kurio tada kas kiek atsinaujina?

QUOTE(Irina777 @ 2008 12 23, 02:06)

Manau planuojant antra ar daugiau vaikeliu nieko blogo nera, jei tevai noretu kitokios lyties vaikelio. Pati antro noreciau berniuko, del to isbandysiu visus metodus  biggrin.gif o jei nesigaus tai dziaugisios ir antra mergaite  thumbup.gif  thumbup.gif

Sita lentele tikrai vejai, man netinka ir daugeliui is pazystamu visiskai atvirksciai.

O va sita kiek tikrinau tiko visoms bigsmile.gif Ii mano pirmasis atitinka ir draugei kuri turejo 2 berniukus ir labai lauke mergytes sakiau kad rodo berna ir gime bernas blush2.gif
user posted image
Atsakyti