QUOTE(audingiene @ 2009 03 17, 01:20)
labutis
o tai kaip tas principas veikia..? tipo neduodi koki menesi, tada per vaisinga diena pasimyli, tada lauki ar gavos? o jei nesigavo tai po menesio daaar karta, ir taip viena kart per menesi kol gausis? as beeeeprotiskai noriu mergaites, bet manau nepasitikesiu jokiais skaiciavimais ir eisiu i genetikos centra kartu su vyru konsultuotis ka daryt kad tikrai butu mergaite...zinau kad reiketu galvoti kad kas bus tuom ir dziaugtis, bet esu isitikinus kad labai nuliusciau suzinojus kad 2tras berniukas, labai to bijau nes ziuresiu i ji ir vistiek galvelej suksis mintele kad tu turejai buti mergyte..
Atleiskit mieloji, bet tikiuosi dievulis uz tokias kalbas jusu nenubaus

Linkiu pakeisti poziury ir mastyma

Kuomet poro susilaukia genetiskai nsveikau vaiku arba vaikucius atima sunkios ligos, tada supranti kad visu svarbiausia yra sveikata
QUOTE(eva26 @ 2009 03 19, 16:21)
pasakysiu tik tiek...uzkniso mane visi ziauriai...
pirmo susilaukiai sunau, tai aplinkiniai (net artimiausi, kaip pvz. uosviai ir.t.t) vis kartodavo, kad jau antros tai tikrai reiks mergaites

man baisiai sunku buvo klausytis...bus taip kaip bus...ka Dievas duos...o as vis kartodavau, kad man nesvarbu

kas bus tas...antras bus berniukas, tai gal 3 jau mergaite gausis o uosviai uz galvos susieme klyke, kad apie tris net negalvociau, kad esu durna ir t.t. antros reikia mergaites ir taskas. kai planavome antra vaikuti, nieko nedariau, kad butu tam tikros lyties

kad laukiuosi antro berniuko, jau zinojau vos tik pastojusi 5 men. gydytoja tai patvirtino

ir vos tik gyd. pamaciusi, kad berniukas iskart pasake, na...reiks dar trecio...mergaites...nu nesamone...slykstu...kas per stebuklas tos mergaites...tai ka, moterys neturincios dukryciu yra kazkokios monstres, nepilnavertes ir.t. uosviai net nenorejo klausytis, kad pilvelyje berniukas...ir iki pat gimimo tuo netikejo...ir dabar vis kartoja...reikia mergaites...na...cia tik uosviu pvz. pateikiau...bet ir sunaus aukle taip pat sneka, ir brolienes, kurios poreles turi...ir brolis..kai tik pasakiau kad laukiuosi sunaus su pasaipa pasake, na, o mano zmona tai 100 proc. mergytes laukiasi (nors buvo tik 1 nestumo mienuo)zodziu visi aplinkiniai man ziauriai nepavydi, kad turiu 2 sunus...kazkoks siaubas...tai ka dabar man pasikarti, kad dukters nesulaukiau

ziauriai skaudu

kad ir dabar...sedziu ir asaras braukiu

noretume 3 vaikucio, bet ziauriai bijau, kad bus berniukas, nes isvis kirviai uzkapotu

tai tikriausiai teks 2 apsiriboti
Labai jus uzjauciu ir suprantu

Pati auginu sunu, planuojam antra ir visi net gydytoja - mergaites reikia

Pirmiausia as is viso noriu pastoti nes kol kas ne itin sekasi, o antra kad tik nestuma lengvas, pagimdyciau sveika ir sveikas augtu. Mano anyta turi 3 sunus, tai kai suzinojo kad pirma nesioju berniuka sake, nu va o mes taip laukem mergaites

Taip iseina jeigu berniukas tai jau nelaukia

Turbut antrojo nestumo atveju pasirinkciau nezinojima iki galo