Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

QUOTE(biologė @ 2008 08 05, 13:32)
Minerva supasavo - investuos į namų ūkį ar kur ten nurodė kai kas lotuliukas.gif

Subjektyvu, biologe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2008 08 05, 12:32)
Jei neisoksiu i traukini, teks paciai ieskotis  unsure.gif nors gal antras traukinys atsiras  g.gif

Mes ne LT. MB pareigos- EU vynu eksportas i Siaures Amerika ir Japonija, Constellation Brands turi toki padalini, kuris vienija EU vynu gamintojus.
Pas mus namuose pastovios vyno dienos  flirt.gif devyniu metu sunus gali isvardinti didesnes salis vyno gamintojas bei didele dali vynuogiu  wink.gif Bet Sauternes nezavi manes taip, kaip kai kuriu  cool.gif 
Kad nebutu visai off topic, pridesiu, kad MB turi labai nebloga nosi ir daznai padeda susizvejoti kesciausiu kvapu  biggrin.gif
Sauvignonne... mano megstamiausias is triju. Zole+ citrusai, labai gerai atkartoja sauvignonne vynu ideja. Siek tiek rugstokas, skaidrus. Man iki pilno cinko truksta dumelio pabaigoje.

Supratau. Dabar pastebejau - Estija.Ir pas mane vynu kvepia daznai.Dalinai pomegis, dalinai - kaip ir dalis verslo.Tik tai jau paskutinis etapas iki skrandzio mirksiukas.gif .Nesu somelje, bet sia ziema zadu rimtai tai uzbaigti.
O ta kvapa reikia butinai bent jau pabandyti. Man irgi isimena keisti kvapai.Tik negaliu taip graziai ir aiskiai nupasakoti, kaip cia forumo damos. Man limpa arba ne.
Gervela, as turiu Virtuona ir pirkime orientuojuosi.Is kur juos imti? Nuorodike prasom.Vakare prisesiu ir padarysiu, jei i LT siuncia.Tik jau i Panevezi teks vaziuoti pasiimti. Juokauju mirksiukas.gif Sugalvosim kaip.
Lekiu miestan, veliau apspresim.
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 08 05, 13:37)
Gervela, as turiu Virtuona ir pirkime orientuojuosi.Is kur juos imti? Nuorodike prasom.Vakare prisesiu ir padarysiu, jei i LT siuncia.

on-line boutique parduotuvė:

http://www.editionsd...te_gb/index.htm

bet įtariu, kad Virtuon netiks, nes reikalauja kreditinės kortelės g.gif

Payments to editionsdeparfums.com are to be made exclusively by credit cards. The payment are secured.
We accept Visa, Eurocard Mastercard and American Express credit cards.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervela: 05 rugpjūčio 2008 - 13:01
QUOTE(Gervela @ 2008 08 05, 14:00)

Paukšteli, o Virtuon juk yra Visa Virtuon laugh.gif Viskas ten turėtų tikti.
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 08 05, 14:00)
on-line boutique parduotuvė:

http://www.editionsd...te_gb/index.htm
bet įtariu, kad Virtuon netiks, nes reikalauja kreditinės kortelės  g.gif

Payments to editionsdeparfums.com are to be made exclusively by credit cards. The payment are secured.

As galiu uzsakyti. Bet mastau, kaip po to padalinti, bo as tai ne LT, ir tiksliai negaliu pasakyti, kada cia busiu g.gif o gal galima uzsakyti mano kortele, bet kad siustusi i LT, kuriai nors is jusu?

Tinux, maz pazisti MB, jis per Baltijos saliu somelje varzybas jau kelintus metus ziuri narys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukas j: 05 rugpjūčio 2008 - 13:26
QUOTE(Minerva @ 2008 08 05, 14:23)
Paukšteli, o Virtuon juk yra Visa Virtuon laugh.gif Viskas ten turėtų tikti.

Pialėdyt, ne kiekviena Visa yra kreditinė mirksiukas.gif pvz. Visa Electron- yra debetinė kortelė, ji netinka ten, kur reikalinga kreditinė mirksiukas.gif o kreditinė yra "Visa Classic" 4u.gif

Visa Virtuon yra skirta atsiskaitymams internetinėse parduotuvėse, tačiau ne kiekviena int. pardė priima Virtuon, dažniausiai reikalauja kreditinių kortelių. Galima, aišku, pabandyti su ja atsiskaityti su Malle boutique, bet įtariu, kad nepriims ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 08 05, 13:00)
bet įtariu, kad Virtuon netiks, nes reikalauja kreditinės kortelės  g.gif

Tikrai visur, kur tinka VISA, tiks ir VISA Virtuon'as.

Papildyta:
QUOTE(Gervela @ 2008 08 05, 13:44)
Pialėdyt, ne kiekviena Visa yra kreditinė mirksiukas.gif pvz. Visa Electron- yra debetinė kortelė, ji netinka ten, kur reikalinga kreditinė mirksiukas.gif o kreditinė yra "Visa Classic"  4u.gif

Visa Virtuon yra skirta atsiskaitymams internetinėse parduotuvėse, tačiau ne kiekviena int. pardė priima Virtuon, dažniausiai reikalauja kreditinių kortelių. Galima, aišku, pabandyti su ja atsiskaityti su Malle boutique, bet įtariu, kad nepriims ax.gif

O kaip jie žinos, kad tavoji VISA yra Virtuon'as? (galbūt aš klystu, bet dar nesu susidūrusi, kad Virtuon'as būtų nepriimamas).
O va debetinę Electron'ą priima tikrai labai nedaug parduotuvių internete.
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2008 08 05, 14:47)
O kaip jie žinos, kad tavoji VISA yra Virtuon'as? (galbūt aš klystu, bet dar nesu susidūrusi, kad Virtuon'as būtų nepriimamas).

lygiai taip pat, kaip žinos, kad Visa Electron yra Visa Electron, o ne Classic biggrin.gif Pagal kortelės numerį biggrin.gif Juk vyksta sutikrinimas su banku, ar kortelė egzistuoja, ar pakanka pinigų, ar pavardė sutampa ir t.t.

čia parduotuvės reikalas, ar ji priima Virtuon, ar tik kreditines g.gif

Nes Virtuon neegzistuoja realiai, nes ji virtuali, taigi, bankas jai nesuteikia kredito.

įdomu, kaip šiuo realiu Malle atveju bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 08 05, 13:55)

čia parduotuvės reikalas, ar ji priima Virtuon, ar tik kreditines  g.gif

Heh, tikrai pagooglinau, radau keletą atvejų (bet nedaug), kur parašyta "we do not accept virtual credit cards", nežinojau apie tai.
Dar neteko susidurti su problemomis užsakinėjant iš Virtuon'o, tiesą sakant, vien taip ir darau.
Atsakyti
Kiek esu pirkus, tai daug kur raso Visa. Suvedineju Virtuono duomenis , ten permetu reikalinga suma + dar truputi konvertacijai,aptarnavimui del viso pikto.Kad tikrai uztektu. Ir visur tiko. Gal ir isimciu yra,negaliu garantuoti. Pabandysiu ir suzinosim.Pagrindines korteles del saugumo nesinori rodyti nete. Juk tiek visokiu gudragalviu pilna.Ne tik kvepalu nebus, bet ir batonui neliks.Nemanau, kad rimtai parduotuvei Virtuonas butu kliutis.
Rutuliuk, as dar neturiu somelje vardo.Pernai pradini kursa isklausiau, paskui darbai sutrukde.Lengviau viska planuoti, kai dirbi ne sau. O dabar- buna dienu nezinai kuo ir uzsiimti, o kitakart kelios sekundes po pokalbio telefonu nebezinau su kuo ir apie ka kalbejau.Kai darbai tik kompu, tai vienam darbas , kitam SM plepalai.Dabar tai pora menesiu tupiu namie.Tai isjungtas mob.darbinis-ramu.Gali susikaupti
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2008 08 05, 17:12)
Kiek esu pirkus, tai daug kur raso Visa. Suvedineju Virtuono duomenis , ten permetu reikalinga suma + dar truputi konvertacijai,aptarnavimui del viso pikto.Kad tikrai uztektu. Ir visur tiko. Gal ir isimciu yra,negaliu garantuoti. Pabandysiu ir suzinosim.Pagrindines korteles del saugumo nesinori rodyti nete. Juk tiek visokiu gudragalviu pilna.Ne tik kvepalu nebus, bet ir batonui neliks.Nemanau, kad rimtai parduotuvei Virtuonas butu kliutis.

yep, dar nera pasitaike, kad visa virtuon netiktu. o su pinigu permetimu irgi tik tiek, kiek reikia tam pirkimui. apsvarinimas apskritai neretas dalykas. geriau elgtis atsargiau, kad paskui netektu asaru lieti ar nuotaikos gadintis (ka yra teke skaityt ir siame forume verysad.gif )
Atsakyti
As netgi stengiuosi suvedineti vakarais pirkinius, O ryte permesti pinigus.Tada jau matosi kompanijoj mano norai, ir pinigai per pora val atsiranda.Maziau laiko juos ten kazkam aptikti. Kazkas taip patare,nepamenu.Nors gal ir tiesos tame nedaug. Yra nukniauke 5 litus vienakart. Dabar po operacijos likuti grazinu atgal, palieku lita ar du.Situ niekam neprireikia.
Papildyta:
Tai kaip? Laukiu nurodymu.
Papildyta:
Aisku, jei dauguma ketveriukej vilnieciu, tai lengviau pasidalinti. Ir gavejo adresa noreciau nurodyti kazkurios is jusu.Nes tie atomikai , purskimai man butu pirmas kartas , nei kaip ten darosi nezinau, kokiu lasu kazkuria nuskriausiu ar dar ka nors ne taip padarysiu.
Atsakyti