Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

O kur pacius ingridientus galima nupirkti? blush2.gif
Atsakyti
Kietieji kvepalai gaminami vaško plius jojobos pagrindu (jojoba- skystas vaškas). Kietieji kvepalai visad pavyksta, juos tikrai sunku sugadinti, nes vaškas gražiai apjungia kvapus. ( taip aiškino per seminarą). Iš tiesų,- mūsų visų kvepalai buvo labai geri smile.gif Apie gamybos technologiją mačiau diskusiją temoje "Pasidaryk pati kvepalus".
Atsakyti
Cituoju kackac (jei ji ne prieš, blush2.gif ) nes tikrai retenybė išgirsti atsiliepimą apie KITOKIUS kvepalus: smile.gif

QUOTE(kackac @ 2008 03 09, 14:18)
Turejau laimes gauti dovanu Songes megineli. Uzuodziu dideli kieki jazminu ir vaniles kokteilio. Silto, jaukaus, bet ne per saldaus, nes islenda vos karstelejusi jazmino gaida. Vaniles ir jazmino solo vainikuoja svelniai jauciamas geliu buketas. Manau, kad Songes idealiai tinka siltam ir romantiskam vasaros vakarui.

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Jums leidus, pasidalinsiu dar keliais pastebejimais del KITOKIU kvepalu. Teko testuoti Annick Goutal Le Chevrefeuille. Pirmas ispudis - pakalnuciu "bomba". Veliau kvapas, zinoma, svelneja, skleidziasi. As ji priimu kaip monoaromata. Dar vienas ryskus, mano turimas, monoaromatas is Goutal - tai Eau d`Hadrien. Tai citrusiniu vaisiu gaivi "bomba". Kazkas dar buvo pastebejes, kad tai "citrininiai ledinukai su imbieru". Sakyciau taiklus palyginimas. Kvapas labai vasarinis, su rugstele, gaiva, netgi vesa. Taip pat turiu keleta ml puikiosios Mandragore. Aromatas labai ryskus, bet ne sunkus, vos karstelejes pradinese natose, veliau lieka tik aitroka rugstele, bet ji ypatinga, kazkokia aristokratiska, gili, sakycau, net prabangi. Is visu kol kas pazintu Annick Goutal aromatu siuo metu pirmenybe atiduodu magiskajai Mandragore. Apibendrinant - Annick Goutal kvapai turi labai rysku savo "veida", testuoji vienus, kitus jos aromatus ir juose visuose plevena Goutal aura. Nuostabus aromatai!
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 03 09, 19:31)
Jums leidus, pasidalinsiu dar keliais pastebejimais del KITOKIU kvepalu.
Teko testuoti Annick Goutal Le Chevrefeuille. Pirmas ispudis - pakalnuciu "bomba". Veliau kvapas, zinoma, svelneja, skleidziasi. As ji priimu kaip monoaromata.
Dar vienas ryskus, mano turimas, monoaromatas is Goutal - tai Eau d`Hadrien. Tai citrusiniu vaisiu gaivi "bomba". Kazkas dar buvo pastebejes, kad tai "citrininiai ledinukai su imbieru". Sakyciau taiklus palyginimas. Kvapas labai vasarinis, su rugstele, gaiva, netgi vesa.
Taip pat turiu keleta ml puikiosios Mandragore. Aromatas labai ryskus, bet ne sunkus, vos karstelejes pradinese natose, veliau lieka tik aitroka rugstele, bet ji ypatinga, kazkokia aristokratiska, gili, sakycau, net prabangi. Is visu kol kas pazintu Annick Goutal aromatu siuo metu pirmenybe atiduodu magiskajai Mandragore.
Apibendrinant - Annick Goutal kvapai turi labai rysku savo "veida", testuoji vienus, kitus jos aromatus ir juose visuose plevena Goutal aura. Nuostabus aromatai!

Aš savo uostytus Goutal Muguet irgi apibūdinčiau kaip pakalnučių monoaromatą, smile.gif įdomu būtų juos palygint. ax.gif
Tai Eau d`Hadrien jaučiu būtų tikra palaima citrusinių kvapų mėgėjoms. rolleyes.gif
Norėtųsi ir Mandragore pauostyt, labai žaviai jį aprašei. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 03 09, 22:34)
Aš savo uostytus Goutal Muguet irgi apibūdinčiau kaip pakalnučių monoaromatą, smile.gif  įdomu būtų juos palygint. ax.gif
Tai Eau d`Hadrien jaučiu būtų tikra palaima citrusinių kvapų mėgėjoms. rolleyes.gif
Norėtųsi ir Mandragore pauostyt, labai žaviai jį aprašei. 4u.gif

Zvilgtelejau i osmoz, nes ir paciai pasidare smalsu del Le Muguet. Jo pilnas pavadinimas matyt Le Muguet (Lily of the Valley). Turbut jame kalba eina apie lelijas g.gif . Daug geliniu monoaromatu Annick Goutal kolekcijoje... Nors man labiau prie sirdies sudetingesni, paslaptingesni kvapai, apie kuriuos negali iskart pasakyti: "aaa, tai pakalnute arba jazminas". Megstu sudetingus, gilius kvapus, kurie reikalauja isiklausymo, kurie skleidziasi ir stebina. Is Goutal man kol kas tokia Mandragore. Mielai supazindinciau su Mandragore, bet mus skiria sioks toks atstumas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2008 03 10, 08:45)
Zvilgtelejau i osmoz, nes ir paciai pasidare smalsu del Le Muguet. Jo pilnas pavadinimas matyt Le Muguet (Lily of the Valley). Turbut jame kalba eina apie lelijas g.gif . Daug geliniu monoaromatu Annick Goutal kolekcijoje... Nors man labiau prie sirdies sudetingesni, paslaptingesni kvapai, apie kuriuos negali iskart pasakyti: "aaa, tai pakalnute arba jazminas". Megstu sudetingus, gilius kvapus, kurie reikalauja isiklausymo, kurie skleidziasi ir stebina. Is Goutal man kol kas tokia Mandragore. Mielai supazindinciau su Mandragore, bet mus skiria sioks toks atstumas...  g.gif

Muguet prancūziškai, o Lily of the valley angliškai reiškia Pakalnutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2008 03 10, 10:42)
Muguet prancūziškai, o Lily of the valley angliškai reiškia Pakalnutė  4u.gif

Aciukas 4u.gif . Dabar zinosiu mirksiukas.gif .
Atsakyti
Na ir aš įkišiu savo trigraši biggrin.gif
kackac, grįžtant prie mūsų diskusijos apie Le Chevrefeuille, pagrindinė nata (kuri ir sudaro pirmą įspūdį, jog tai - pakalnutės) yra sausmedis, o kitos natos šiuose kvepaluose yra jazminas ir citrusai. Taip, iš principo tai monokvapas su priedais, tačiau ne pakalnutės smile.gif

O vat lily of the valley ir yra būtent pakalnutė iš anglų "pievos lelija", taigi jūsų aptartas Muquet ir yra dominuojančios pakalnučių natos kvepalai mirksiukas.gif

Beje, ir Chevrefeuille ir Mandragore pati Annick Goutal priskiria citrusinių kvepalų klasei, o Songes - grynai gėlinių su valinės natom (ten bent penki gėliniai komponentai). Tik vat Muquet jos tinklapyje neradau g.gif Ar tikrai taip rašosi pavadinimas?
Ai, ir apskritai Goutal yra Goutal....... Vien pabuvimas jų butikuose suteikia sparnus biggrin.gif
Tiesa, visai pamiršau, kad dar turiu (pas mamą šiuo metu) dar vieną Annick Goutal kvapą Grand Amour. Visiškai kitoks - sunkus, įpareigojantis, tiesiog prie žemės prispaudžiantis. Priskiriamas intensyvių kvepalų klasei, natos: baltoji lelija, hiacintas, turkiška rožė, sausmedis, ambra vanilė ir mira, t.y. kvapieji sakai (vat dėl jų kvapas pasidaro itin specifiškas).

Atsakyti
Galbut todel, kad nelabai myliu gelinius monokvapus, nepavyksta gerai i juos isiklausyti ir teisingai apibudinti, nors Le Chevrefeuille daviau ant savo rieso pauotyti kolegei, ji taip pat atrado pakalnutes. Matyt per trumpai ir pavirsutiniskai analizavau si kvapa. smile.gif
O gal tiesiog ant mano odos kvapas taip atsiskleide g.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kackac: 10 kovo 2008 - 11:05
O vat man kaip tik AG rugsteles (Les Nuit`s D Hardien dar kazkaip skaniau pasikeite, o Mandragore man kaip citrininis buitines chemijos valiklis) nesuzavejo. Galeciau kvepintis, bet jei ir kas padovanotu ilgai ir nuobodziai guletu ant lentynos. Petit Cherie man isvis kazkoks obuolinis muilas, a la Escada Moon Sparkle, Neroli ir yra neroli g.gif
As is AG neatsisakyciau - tai Songes. ax.gif

Lutensas mane zymiai labiau apzavejo, nors daugeliu tikrai nesikvepinciau, bet nuostabu kaip jie atsiskleidzia, fiesta nosiai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seeme: 12 kovo 2008 - 11:40
Turiu iš AG Songes ir Les Nuit`s D Hardien. Te neužsigauna gerbėjos, bet aš tikrai tikėjausi daugiau smile.gif Songes ant manęs atsikleidė labai jau silpnučiais jazminais su vos jaučiama vanile, o Les Nuit`s D Hardien trenkė į nosį ryškia bergamote, o paskui dvelktelėjo tangerinais ir pavirto muilu.
Dar kategoriškai Annick Goutal nuosprendžio nerašau, nes pauosčius tik porą kvapų taip daryti būtų kvaila. Manau, kad man patiktų jos Grand Amour, nes sudėtinės natos tikrai įdomios ir sodrios.
Atsakyti