Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

Labai džiaugiuosi, kad yra apie ką šioj temoj pakalbėt smile.gif

Vis svajoju, kad kada nors būtinai nuvyksiu į Paryžių į Annick Goutal butiką wub.gif Skaičiau turbūt visų jos kvepalų aprašymus, bet pagal juos taip ir neišsirinkau, kas man - saldesnių ir sunkesnių kvapų mėgėjai - galėtų tikti g.gif Gal Petite Cherie arba Grand Amour rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 12, 20:01)
Labai džiaugiuosi, kad yra apie ką šioj temoj pakalbėt  smile.gif

Vis svajoju, kad kada nors būtinai nuvyksiu į Paryžių į Annick Goutal butiką  wub.gif  Skaičiau turbūt visų jos kvepalų aprašymus, bet pagal juos taip ir neišsirinkau, kas man - saldesnių ir sunkesnių kvapų mėgėjai - galėtų tikti  g.gif  Gal Petite Cherie arba Grand Amour  rolleyes.gif

Tik jau ne Petite Cherie schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 03 12, 20:33)
Tik jau ne Petite Cherie schmoll.gif

Seeme, tavo nuomone pasitikiu, todel Petite Cherie atmetam tongue.gif
Atsakyti
BlackDee, pasigauk debesuotą, pas ją mano Petite Cherie atomaizeris yra. Įsitikinsi sava nosim, kad nieko blatno. Ir nieko įdomaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 03 13, 00:03)
BlackDee, pasigauk debesuotą, pas ją mano Petite Cherie atomaizeris yra. Įsitikinsi sava nosim, kad nieko blatno. Ir nieko įdomaus  rolleyes.gif

Aciu centifolija bigsmile.gif Reiks gaudyt debesuota biggrin.gif Bet jei Seeme raso, kad "obuolinis muilas", tai gal net ir neuostyt cool.gif Ech.... reiktu man is kur nors vien del parfumerinio ishprusimo uzsisakyt Goutal ivairiu megineliu, kazin kur ju rast internete? g.gif
Atsakyti
Gali medžiot tą pačią debesuotą. Jai dar perleidau Eau D'Hadrien ir Les Nuits D' Hadrien cool.gif Bus tau bendram parfumeriniam išprusimui.

O mėginukų gali ieškot ebay. Pasitaiko visai gerų ir nebrangių variantų.
Atsakyti
QUOTE(centifolija @ 2008 03 13, 00:10)
Gali medžiot tą pačią debesuotą. Jai dar perleidau Eau D'Hadrien ir Les Nuits D' Hadrien  cool.gif Bus tau bendram parfumeriniam išprusimui.

O mėginukų gali ieškot ebay. Pasitaiko visai gerų ir nebrangių variantų.

bigsmile.gif Na jau dabar tikrai debesuota medziosiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 12, 21:01)
Gal Petite Cherie arba Grand Amour  rolleyes.gif

Galiu duoti trupučiuką Grand Amour pasibandyt jei norėtųsi.

O šiaip tai Annick Goutal kvepalai tikrai nėra "draugiški" ir iki jų reikia užaugt (ne amžiaus prasme) lotuliukas.gif
Mes pripratę prie parfumerių sukuriamų "universalių" daugianačių kvepalų, kuriuose kiekvienas gali atrasti savo natą. Tai suprantama - juk didelė prabanga yra sukurti monokvapą - auditorija, kuriai jie galėtų patikti, sumažėja smarkiai mirksiukas.gif
Tarkim Goutal dar yra "gėlytės" palyginus su tais keistais kvapų derinias, kuriuos naudoja L'Artisan Parfumeur namai... Vat pavyzdžiui pernai jie išleido absoliutų monokvapą, pernykščio narcizų "derliaus" pagrindu padarytą Narcizą, kurio buteliukas kainuoja 300 dolerių biggrin.gif
Manau, nosiai pripratusiai prie daugialypių kvepalų toks parfumas būtų tikrai panašus į tualeto dezodorantą lotuliukas.gif
Bet, kaip sakiau, iki tokių kvepalų reikia save užaugint, kaip gurmanai užauga mokydamiesi valgyti iš pirmo žvilgsnio nevalgomus dalykus biggrin.gif Taip ir parfumai "kitokie" yra grynas "parfumerinis snobizmas" biggrin.gif Jų kūrėjai nesiorientuoja į platų vartotojų ratą.
Tikram parfmaniakui jokie kvepalai muilu negali kvepėti, o tik "interesting" kaip anglai sako, kai kas nors nelabai patinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ir visgi siūlyčiau svetima nuomone apie Goutal nepasitikėt, o kišt nuosavą nosį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 13 kovo 2008 - 08:10
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 13, 08:03)
Galiu duoti trupučiuką Grand Amour pasibandyt jei norėtųsi.

O šiaip tai Annick Goutal kvepalai tikrai nėra "draugiški" ir iki jų reikia užaugt (ne amžiaus prasme) lotuliukas.gif
Mes pripratę prie parfumerių sukuriamų "universalių"  daugianačių kvepalų, kuriuose kiekvienas gali atrasti savo natą. Tai suprantama - juk didelė prabanga yra sukurti monokvapą - auditorija, kuriai jie galėtų patikti, sumažėja smarkiai mirksiukas.gif
Tarkim Goutal dar yra "gėlytės" palyginus su tais keistais kvapų derinias, kuriuos naudoja L'Artisan Parfumeur namai... Vat pavyzdžiui pernai jie išleido absoliutų monokvapą, pernykščio narcizų "derliaus" pagrindu padarytą Narcizą, kurio buteliukas kainuoja 300 dolerių biggrin.gif
Manau, nosiai pripratusiai prie daugialypių kvepalų toks parfumas būtų tikrai panašus į tualeto dezodorantą lotuliukas.gif
Bet, kaip sakiau, iki tokių kvepalų reikia save užaugint, kaip gurmanai užauga mokydamiesi valgyti iš pirmo žvilgsnio nevalgomus dalykus biggrin.gif Taip ir parfumai "kitokie" yra grynas "parfumerinis snobizmas" biggrin.gif  Jų kūrėjai nesiorientuoja į platų vartotojų ratą.
Tikram parfmaniakui jokie kvepalai muilu negali kvepėti, o tik "interesting" kaip anglai sako, kai kas nors nelabai patinka lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ir visgi siūlyčiau svetima nuomone apie Goutal nepasitikėt, o kišt nuosavą nosį mirksiukas.gif

Smauglius visiškai su tavim sutinku drinks_cheers.gif Kažkada jau esu rašius, kad man atrodo, jog "nėra blogų kvepalų, yra tik neišlavintos nosys" (kalbant apie kokybiškus kvepalus, o ne kokius Šanell ar Gucce cool.gif ), todėl parfumerinio išprūsimo vardan norėčiau ir aš turėt ką nors iš Goutal, bet ieškau bent kažkiek mano skoniui artimesnio kvapo - saldesnio, sunkesnio, su prieskoniais. supratau, kad Songes turbūt netiks, nes jie gėliniai, nors ir mano mėgstamos vanilės yra g.gif Gal Mandragore? Įsiavaizduoju juos, kaip kažkokia labai sunkia (nesaldžia) bomba smile.gif
Dėl monokvapų selektyvuose taip pat sutinku drinks_cheers.gif Pastebėjau, kad L'Artisan specializuojasi dažnai tame, jog ima visa tam tikrų metų kokio nors augalo (dažniausiai gėlės) derlių ir paleidžia limituotą seriją, netgi sunumeruodamas buteliukus smile.gif Aišku, reikia subręsti iki to, kad pradėtum kokybišką monokvapą vertinti labiau už daugialipę piramidę (arba monolitą tongue.gif ). tikiuosi, kada nors "prinoksiu" iki to smile.gif
Atsakyti
BlackDee,

Jei nori saldesnio, sunkesnio Goutal kvapo su "cinkeliu", tai tikrai siūlau kada pabandyt Grand Amour pradžiai, o prie progos ir kitus iš "Intensive" klasės.

Mandragore - tikrai nesunki ir ne "bomba", bet itin savotiškas kvapas (mandragoros šaknis dar niekad parfumerijoje nebuvo naudota iki tol), todėl arba iš karto patinka, arba atmetimo reakcija visiška gaunasi. Šitas kvapas priklauso "Citrusiniams", pradinė banga labai stiprus citrusas, kuris greitai nueina ir išlenda anyžius, man labai imbieras jaučiasi, o po to - ir dar kažkokia labai keista nata, kuri ir yra mandragora - šiek tiek kartoka, bet visą laiką išlieka specifinė "rūgštelė", kuri mėgstantį saldų kvapą tikrai gali erzinti biggrin.gif
Vat čia iš mūsų tarpo kackac, iš pradžių atsargiai pabandė Mandragore ir jos pačios nustebimui, jie ją "užkabino".

Žodžiu, jei norėsi pasibandyt, rašyk, išstatysiu keletą Goutalių po nosim "pabandymui" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 13, 09:13)
BlackDee,

Žodžiu, jei norėsi pasibandyt, rašyk, išstatysiu keletą Goutalių po nosim "pabandymui" mirksiukas.gif

bigsmile.gif
Aišku, kad norėsiu. Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif
Atsakyti