Įkraunama...
Įkraunama...

KITOKIE KVEPALAI

Kadangi poros savaitėlių bėgyje MB vyksta Maskvon, tikiuosi jį priverst nueit nupirkt pora mano trokštamų reikaliukų iš L'Artisano tongue.gif Tai vat kai turėsiu šituos, tai galėsim kokį meetą susiorganizuot pasiuostymui ir su Artisanu ir su Goutaliu.
Kai turėsiu - duosiu žinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 03 13, 09:34)
Kadangi poros savaitėlių bėgyje MB vyksta Maskvon, tikiuosi jį priverst nueit nupirkt pora mano trokštamų reikaliukų iš L'Artisano  tongue.gif  Tai vat kai turėsiu šituos, tai galėsim kokį meetą susiorganizuot pasiuostymui ir su Artisanu ir su Goutaliu.
Kai turėsiu - duosiu žinot smile.gif

Ačiū, būtinai reiktų meeto drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turejau galimybe susipazint su Creed kvepalais Spring Flower
user posted image

Sie kvepalai buvo sukurti praeito amzius astunto desimtmecio vidury aktorei Audrey Hepburn ir tik 1996, praejus 3 metams po jos mirties Spring Flower buvo paleisti i platesne prekyba ir tapo prieinami visiems (nors del aukstos kainos, zodziai "prieinami visiems" gal ir nelabai tinka unsure.gif ).

I ju sudeti ieina daug vaisiu: persikas, melionas, abrikosas, obuolys; geles: jazminai ir rozes, bazeje - svelnus muskusas.

Man kvapas pasirode laaaabai moteriskas smile.gif Creed kvepalams budinga tai, kad speciuliu technologiju deka, ju kvepalai nuo pat pradziu kvepia savo sudetinem dalim, o ne spiritu. Taigi pradzioj pajutau visa vaisiu puokste bigsmile.gif kvapas man pasirode gaivus ir dziaugsmingas rolleyes.gif paskui po truputi atsiskleidzia rozes, bet labai svelnios, tokios rausvos, trapios, su rasos laseliais ant ziedalpiu. Stipriau uz rozes skleidziasi jazminai - stambiais ziedais, visishkai ishsiskleide, trumpiau tariant - jazminai paciam zydejime smile.gif Muskuso nesulaukiau unsure.gif Kvapas ant lapuko laikosi labai gerai jau para smile.gif Ir padariau isvada, kad stpriausias kvapo akcentas - obuoliai su jazminais.
Labai tinka jaunoms moterims pavasariui-vasarai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 22, 19:37)
Turejau galimybe susipazint su Creed kvepalais Spring Flower
user posted image

Sie kvepalai buvo sukurti praeito amzius astunto desimtmecio vidury aktorei Audrey Hepburn ir tik 1996, praejus 3 metams po jos mirties Spring Flower buvo paleisti i platesne prekyba ir tapo prieinami visiems (nors del aukstos kainos, zodziai "prieinami visiems" gal ir nelabai tinka  unsure.gif ).

I ju sudeti ieina daug vaisiu: persikas, melionas, abrikosas, obuolys; geles: jazminai ir rozes, bazeje - svelnus muskusas.

Man kvapas pasirode laaaabai moteriskas  smile.gif  Creed kvepalams budinga tai, kad speciuliu technologiju deka, ju kvepalai nuo pat pradziu kvepia savo sudetinem dalim, o ne spiritu. Taigi pradzioj pajutau visa vaisiu puokste  bigsmile.gif  kvapas man pasirode gaivus ir dziaugsmingas  rolleyes.gif  paskui po truputi atsiskleidzia rozes, bet labai svelnios, tokios rausvos, trapios, su rasos laseliais ant ziedalpiu. Stipriau uz rozes skleidziasi jazminai - stambiais ziedais, visishkai ishsiskleide, trumpiau tariant - jazminai paciam zydejime  smile.gif Muskuso nesulaukiau  unsure.gif Kvapas ant lapuko laikosi labai gerai jau para  smile.gif  Ir padariau isvada, kad stpriausias kvapo akcentas - obuoliai su jazminais.
Labai tinka jaunoms moterims pavasariui-vasarai  smile.gif

Ai kaip graziai aprasiai wub.gif is naujo isimylejau situos kvepalus biggrin.gif O as kazkur buvau radus,kad jie buvo sukurti Grace Kelly g.gif
Atsakyti
QUOTE(Creed @ 2008 03 22, 21:38)
Ai kaip graziai aprasiai wub.gif is naujo isimylejau situos kvepalus  biggrin.gif O as kazkur buvau radus,kad jie buvo sukurti Grace Kelly g.gif

Pamirsau tau, Creed, padekoti uz galimybe isbandyti siuos ir kitu kvepalus blush2.gif Aciu 4u.gif

Taip, kai kurie klaidingai mano, kad jie buvo sukurti Grace Kelly. Taciau '60-taisiais metais Grace Kelly sutuoktuvems su Monako princu buvo sukurti Creed kvepalai Fleurissimo smile.gif
Tarp kitko, Spring Flower yra vieni megstamiausiu Julios Roberts kvepalu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 22 kovo 2008 - 22:03
I savo artimiausiu parfumeriniu pirkiniu sarasha itraukiu Etro kvepalus Etra wub.gif

user posted image

Sukurti 2003 metas, priklauso "Floral - Woody Musk" grupei. Daznai nurodoma, kad tinka tiek vyrams, tiek moterims, bet man - jie grynai moteriski.

Pradines natos: koriandras, kardamonas, rozes medis
Vidurines: snaputis, sandalmedis, jazminas, pipirai
Baze: vanile, kedras, muskusas

Ant tiek daugiasluoksnis kvapas bigsmile.gif Viena akimirka - gaivus, bet saldokas, kvepiantis rozem, jazminais, vanile, po kurio laiko keiciasi, tampa grynu medienos kvapu, atsiskleidzia sandalmedis, kedras ir prieskoniai, paskui atsiranda tam tikras kartumas, cia matyt del snapucio g.gif O paskui vel viskas is naujo bigsmile.gif Man tai pasirode atpalaiduojantis, raminantis kvapas wub.gif

Daug kam primena jau nebegaminamus L'Feu d'Issey smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 23 kovo 2008 - 01:16
E.Coudray

19 a. E.Coudray priklause labiausiai gerbiamiems parfumerijos namams salia L.T. Piver, Lubin, Houbigant ir Guerlain. Edmundas Coudray, chemijos daktaras, jau 1822 m. pradejo tiekti karaliskiems rumams tualetinius vandenis, muilus, kremus. Netrukus jis pradejo kurti prabangius kvepalus is vertingiausiu sudedamuju daliu, juos isigydavo karunuoti asmenys is Anglijos, Italijos, Austrijos, Portugalijos, Brazilijos, Rusijos ir Afrikos saliu.
Siais laikais prieinama E.Coudray kolekcija istikimai tesia siu gerbiamu parfumerijos namu tradicijas. Saugojamos archyvuose tradicines formules buvo atnaujintos, bet kvepalu kokybe nuo to nenukentejo.
Buteliukai primena senoviniu buduaru stiliu, is prabangaus stiklo, puosti geliu arabeskomis, labai moteriski.
Kvepalu pavadinimai gan iskalbingi: Ambre et Vanille, Musc et Freesia, Jacinthe et Rose, Vanille et Coco ar Givrine.

Turejau galimybe isbandyti E.Coudray kvepalus Ambre et Vanille smile.gif
user posted image

Sudetis:
Pradines natos: bergamote, saldusis apelsinas, kartusis apelsinas, ylang-ylang
Vidurines natos: Ceilono cinamonas, vilkdalgis, heliotropas, tonka pupeles
Baze: vanile, paciule, ambra

Kvepalai gan ryskus, negaivus. Man kazkodel asocijuojasi su bobutisku kvapu unsure.gif Cia matyt del ylang-ylang, paciules ir ambros vienoj vietoj. Atomine kombinacija doh.gif Nepasakyciau, kad saldus...... g.gif kazkuo primena pasenusia pudra unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 23 kovo 2008 - 23:26
sakykit, iš Kavianskų kas turit Annick Goutal kvapų pauostymui arba nupurkškimui net? ax.gif nežinau kodėl, bet užsikabinau ant buteliukų ir kvapų aprašymų bei int. puslapio doh.gif kažkodėl traukia nesveikai nors tu ką doh.gif gal padėsit vargšui husarui? bigsmile.gif norisi susipažinti artimiau su kol kas platonišku savo aistros objektu tongue.gif

p.s. kažkada neilgai trukus turėsiu ANNICK GOUTAL - "EAU D'HADRIEN" viedriuką, ką domins, galėsiu "pavaišinti" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervela: 25 kovo 2008 - 16:53
QUOTE(Gervela @ 2008 03 25, 16:52)

p.s. kažkada neilgai trukus turėsiu ANNICK GOUTAL - "EAU D'HADRIEN" viedriuką, ką domins, galėsiu "pavaišinti" biggrin.gif

Labai lauksiu atsiliepimu bigsmile.gif Nes taip pat jais gundausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 03 25, 17:57)
Labai lauksiu atsiliepimu  bigsmile.gif  Nes taip pat jais gundausi  smile.gif

aš ne poetė, todėl apibūdinimas bus arba "riūūūūžavas", t.y. wub.gif , arba "pažaliavęs", t.y. wacko.gif hihihi.gif

dar mąstau apie Grand Amour, Le Chèvrefeuille ar Le Jasmin (tik rupūs miltai, kad brangiai tas mąstymas atsieina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervela @ 2008 03 25, 17:04)
aš ne poetė, todėl apibūdinimas bus arba "riūūūūžavas", t.y.  wub.gif , arba "pažaliavęs", t.y. wacko.gif hihihi.gif

dar mąstau apie Grand Amour, Le Chèvrefeuille ar Le Jasmin (tik rupūs miltai, kad brangiai tas mąstymas atsieina unsure.gif

Supainiojau doh.gif Eau d'hadrien esu uzsakius, o noriu Heure Exquise unsure.gif
Atsakyti
Niu va, kackac prašymu dalinuosi įspūdžiais apie Annick Goutal eau de Charlotte...
user posted image
Tik nemoku analizuoti komponentais. Man tas kvapas keistokas, juokingas, bet malonus...Primena kažką iš vaikystės. Optimistiškas, gaivus su saldumu, bet ne per saldus. Jaučiu citrusus su kmynais, truputėlį neaštrios vanilės. Turėtų jaustis kokosas, juodi serbentai, bet mano nosis jų neranda schmoll.gif
Atsakyti