Aš tai žinau kokia ta situacija, nes buvau ir darželyje, ir Švietimo skyriuje. Tai taip, penkiamečiams bent Gintarėlyje vietų yra, pati direktorė man sakė
Problematiškiausia iki 3 metų ir dar trimečiams.

Atsirado vietelė, sakė jau antrą kartą atsisakė mama, priima mūsiškę

Sveikos,
skaitau jusu postus ir svarstau, kaip cia taip viskas miglotai jums gaunasi
Mes uzsiraseme 4 men kai buvome i darzeli "Gintarelis", tai buno ne koks zodinis susitarimas, o viskas tvarkingai i registracijos knyga, eiles numeris buvo 15.Praejo du metai palikome 13 eileje, nes pora vaikiuku issibrauke kurie buvo virsuje.Atejo rugsejis tvarkingai pradejom lankyti darzeli-lopseli.
pasirinkau Gintareli, nes pasirode jaukiausias, naujausias(girdejau is kitu mamu, kad padaryti remontai, nauji baldeliai....), taip pat atokiau nuo didesniu gatviu.
Kai pradejom eiti, nenusivyliau, auklytes saunios, grupes siltos, aisku iki idealumo dar truksta, bet esu patenkinta pasirinkimu.
taip pat kiek zinau pagal sarasus i lopseli yra isiregistrave 88vaikai o priima tik 30(2*15), tad kiti lieka laukti ir turi pirmumo teise todel kitiems ir sunkiau papulti, kurie dar neuzsirase.
skaitau jusu postus ir svarstau, kaip cia taip viskas miglotai jums gaunasi

Mes uzsiraseme 4 men kai buvome i darzeli "Gintarelis", tai buno ne koks zodinis susitarimas, o viskas tvarkingai i registracijos knyga, eiles numeris buvo 15.Praejo du metai palikome 13 eileje, nes pora vaikiuku issibrauke kurie buvo virsuje.Atejo rugsejis tvarkingai pradejom lankyti darzeli-lopseli.
pasirinkau Gintareli, nes pasirode jaukiausias, naujausias(girdejau is kitu mamu, kad padaryti remontai, nauji baldeliai....), taip pat atokiau nuo didesniu gatviu.
Kai pradejom eiti, nenusivyliau, auklytes saunios, grupes siltos, aisku iki idealumo dar truksta, bet esu patenkinta pasirinkimu.

taip pat kiek zinau pagal sarasus i lopseli yra isiregistrave 88vaikai o priima tik 30(2*15), tad kiti lieka laukti ir turi pirmumo teise todel kitiems ir sunkiau papulti, kurie dar neuzsirase.
Raja, gal pateksim į tą pačią grupę
Nes mes eisim į kažkurią, kur iš lopšelinukų pereina į darželinukus, tik mes naujokai būsim (penki).

Nu va, as su nuajienom is svietimo skyriaus. I penkiameciu grupe i eile atsistojom ir esam 13. Greiciausiai nepavyks nuo nauju lankyt darziuko. I paruosiama grupe tai be problemu. Uzklausiau ir del lopseliniu, tai sake, kad kosmaras, didziausia problema yra su 2008 metais gimusiais. Reikia Gargzduose dar vieno darzelio
Tas internetinis adresiukas dar nera iki galo sutvarkytas, sake kita savaite daugmaz bandys aptvarkyt, kad reali situacija matytusi, nes siai dienai dar neaisku, kiek atsisakiusiu yra lankyt. Man ten bebunant, skambino viena mamyte ir atsisake siemet vesti vakiuka, persikele metams, tai kaip ir per viena vietele Sauluteje lopsiuke sarasiukas pasikele.

Tas internetinis adresiukas dar nera iki galo sutvarkytas, sake kita savaite daugmaz bandys aptvarkyt, kad reali situacija matytusi, nes siai dienai dar neaisku, kiek atsisakiusiu yra lankyt. Man ten bebunant, skambino viena mamyte ir atsisake siemet vesti vakiuka, persikele metams, tai kaip ir per viena vietele Sauluteje lopsiuke sarasiukas pasikele.
Tai geros naujienos gi gimstamumas
Nieko, įstatymas palankus dabar privatiems darželiams, patalpų daug, finansavimas bus su krepšeliais, tik švietimo skyriui ir privatininkams reikia užpakalius pakelti
O mes nuo pirmadienio žygiuojam į darželį

O mes nuo pirmadienio žygiuojam į darželį

QUOTE(Abo @ 2010 09 01, 11:13)
Super.
Draugė pagimdė rugpjūčio galop ir nuvažiavo užrašyt į Gintarėlį. VIETŲ JAU NEBĖRA

QUOTE(jovana @ 2010 09 02, 13:40)
Super.
Draugė pagimdė rugpjūčio galop ir nuvažiavo užrašyt į Gintarėlį. VIETŲ JAU NEBĖRA
tik į Saulutę užrašė

Reik gimdyt sausio 1

O šiaip, jeine mano pirmenybinis, tai niekaip nebūtume patekę.
QUOTE(Abo @ 2010 09 02, 12:52)

Reik gimdyt sausio 1

O šiaip, jeine mano pirmenybinis, tai niekaip nebūtume patekę.

Palieku jūsų temą, mes jau pirmokės

Mes ir su gerom naujienom. Skambino svietimas, siule vieta azuoliuke, zadejom imti, bet pati ikalbejo palaukt nes turetume gaut ir sauluteje. taip graziai ikalbinejo, kad ji jaucia, kad nuojauta kuzda ir t.t jei negausim sauluteje susaudysiu ja. sake laukit jau geros zinutes kaip supratau pirmadieni.
Sekmes pirmokelei
QUOTE(jovana @ 2010 09 02, 14:47)
Palieku jūsų temą, mes jau pirmokės
Sekmes pirmokelei

tikriausiai per daug pergyvenau, nes esu pervargus su dviem oziukais namie. Mes papuoleme i Saulute
rytoj eisim pirma diena i darziuka ir nebereikejo jokiu pinigu niekam duoti
Valio kaip dziaugiuos