Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

QUOTE(virgutej @ 2011 03 02, 11:00)
mes irgi einam į pelėdžiukus  4u.gif

gal galit ka papasakot?ar geros aukletojos auklytes ir pan? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deiritta @ 2011 03 02, 15:01)
gal galit ka papasakot?ar geros aukletojos auklytes ir pan? smile.gif

man patinka , nusiskundimų neturiu pakolkas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2011 03 02, 17:51)
man patinka , nusiskundimų neturiu pakolkas  4u.gif

tai saunu smile.gif o darzelyje yra kokiu bureliu? Galvojau jau ryt ja atvesiu,bet mano panele vis is sveciu negryzta smile.gif pas mociute sveciuojasi ir galvos sau nesuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deiritta @ 2011 03 02, 16:36)
tai saunu smile.gif o  darzelyje yra kokiu bureliu? Galvojau jau ryt ja atvesiu,bet mano panele vis is sveciu negryzta smile.gif pas mociute sveciuojasi ir galvos sau nesuka biggrin.gif

Daržely tik šokiai yra mirksiukas.gif

O šiaip, juk vyksta su vaikais ir ugdymo pamokėlės, ir muzikos. Ir šiaip, veiklos netrūksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deiritta @ 2011 03 02, 17:36)
tai saunu smile.gif o  darzelyje yra kokiu bureliu? Galvojau jau ryt ja atvesiu,bet mano panele vis is sveciu negryzta smile.gif pas mociute sveciuojasi ir galvos sau nesuka biggrin.gif

Bent jau pas maniškį grupėje antradienį būna šokiai, ketvirtadienį sportas. O per dienas tai ir pripiešia, ir knygutėse visokių užduočių pridaro. Eilėraščių mokosi. Veiklos į valias. Tik vis tiek pareina namo pilnas energijos blink.gif
Atsakyti
sendien pirma diena darzelyje thumbup.gif pasisove isbut visa diena
Atsakyti
QUOTE(deiritta @ 2011 03 03, 08:22)
sendien pirma diena darzelyje thumbup.gif  pasisove isbut visa diena

Šaunuolė mergina good.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Gal galit pasakyt, kokia dabar tvarka užsirašant į darželius? Kai dukrą užrašinėjau pries beveik 5metus, tai tiesiai į darželį važiavau prašymą parašyt, o dabar girdėjau, kad reikia į švietimo skyrių važiuot g.gif Ar tikrai?
Atsakyti
QUOTE(Daivuška @ 2011 03 04, 19:31)
Ar tikrai?

Tikrų tikriausiai smile.gif
Kvietinių g. 30.
Atsakyti
QUOTE(Daivuška @ 2011 03 04, 19:31)
Sveikutės  4u.gif
Gal galit pasakyt, kokia dabar tvarka užsirašant į darželius? Kai dukrą užrašinėjau pries beveik 5metus, tai tiesiai į darželį važiavau prašymą parašyt, o dabar girdėjau, kad reikia į švietimo skyrių važiuot  g.gif  Ar tikrai?

Taip, ir reikia būti apsisprendus, į kurį darželį norėsit rašyti, nes kaip anksčiau būdavo į visus užsirašydavo ir tikėjosi, gal į kurį papuls, nebėra.

Beje, graži vaiko gimimo data thumbup.gif , sekanti diena visada nedarbo bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 03 05, 00:25)
Taip, ir reikia būti apsisprendus, į kurį darželį norėsit rašyti, nes kaip anksčiau būdavo į visus užsirašydavo ir tikėjosi, gal į kurį papuls, nebėra.

Beje, graži vaiko gimimo data  thumbup.gif , sekanti diena visada nedarbo bus  biggrin.gif

Aha, pasiseke tarpušventyje gimti biggrin.gif
Atsakyti
as kai stojau i eile svietimo skyriuj tai galima stot i eile konkreciam darzeliui gauti arba stot i bendra eile i betkuri darziuka, tokioj bendroj ir as stovejau nes man buvo nesvarbu kuris darziukas svarbu kad ne naminukas nes butu labai toli. bet gavom darzeli kuriam buvo didziausios simpatijos ax.gif
Atsakyti