QUOTE(IngaKo @ 2011 03 07, 18:52)
Mes gavom vietele Gintarelyje eit su vyresniais vaikuciais, bet atsisakem. Gal kas i paruosiamukus keliaus nuo sio rugsejo i Gintareli?
KOdėl? Maniškė taip pradėjo.. žiūriu ir gimimo datos beveik tos pat... nebent pagal dukrą jau matot, kad neleisit ir į 1 klasę su jos vienmečiais..
Jovana, neisleidau, nes dar Klaipedoj iki balandzio lankom darziuka. I gargzdus pareinam kita menesi, tai jam beliktu vos pora menesiu eit i gargzdu darziuka, o paskui nuo rugsejo vel i kita grupe. Tai galvoju, kad pati su mazyte dukryte sedziu namie, tai su mumis tegu ir jis pabuna.
O tavoji mergyte i Gintareli gal? Tai gal eis i viena grupe paruosiamuku? Beje, man tavo nikas labai pazistamas, gal is siuvinejimu?
O tavoji mergyte i Gintareli gal? Tai gal eis i viena grupe paruosiamuku? Beje, man tavo nikas labai pazistamas, gal is siuvinejimu?

QUOTE(IngaKo @ 2011 03 08, 09:37)
Jovana, neisleidau, nes dar Klaipedoj iki balandzio lankom darziuka. I gargzdus pareinam kita menesi, tai jam beliktu vos pora menesiu eit i gargzdu darziuka, o paskui nuo rugsejo vel i kita grupe. Tai galvoju, kad pati su mazyte dukryte sedziu namie, tai su mumis tegu ir jis pabuna.

Ne, mano šiemet pirmokėlė.. bet irgi lankėm Gintarėlį...Tiesiog irgi gimusi gruodžio mėn, tai jauniausia grupėj, klasėj ir t.t. Buvo daug klausimų ir abejonių.. Bet kai auklėjos pasakė, kad ji per pamokėles duoda didesniems nusirašyt

Aprimo tema
Kaip naujokams daržely sekas? Kaip auklėtojos, kokia nuomonė susidarė?

Kaip naujokams daržely sekas? Kaip auklėtojos, kokia nuomonė susidarė?
up
Keli temutę į viršų, o tai jau niekas neberas jos tuoj ir naują sukurs

Keli temutę į viršų, o tai jau niekas neberas jos tuoj ir naują sukurs
QUOTE(šneider @ 2011 04 23, 10:10)

Sveikos, o gal žinot kaip auklėtojos dvimetinukų Ąžuoliuke?

Visas darželinukų mamytes ir jų šeimas sveikinu su gražiausia pavasario švente
Aš tai ne, nieko nežinau

QUOTE(jurda @ 2011 04 23, 18:35)
Aš tai ne, nieko nežinau

Mamytės, kurių vaikai eina į saulutę, ar nei vieno vaikas neapsinuodijo šiandien darželio maistu?
Maniškis gryžo, ir po poros valandų kaip pradėjo vemti
Bet neviduriuoja, tai suprantu kad ne ROTO virusas

QUOTE(šneider @ 2011 04 26, 22:49)
Bet neviduriuoja, tai suprantu kad ne ROTO virusas 

jeigu vemia ir neviduriuoja, irgi gali būti rotas. bet paskambinkit tiesiog į darželį ir paklauskit