Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

Mes gavom vietele Gintarelyje eit su vyresniais vaikuciais, bet atsisakem. Gal kas i paruosiamukus keliaus nuo sio rugsejo i Gintareli?
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2011 03 07, 18:52)
Mes gavom vietele Gintarelyje eit su vyresniais vaikuciais, bet atsisakem. Gal kas i paruosiamukus keliaus nuo sio rugsejo i Gintareli?

KOdėl? Maniškė taip pradėjo.. žiūriu ir gimimo datos beveik tos pat... nebent pagal dukrą jau matot, kad neleisit ir į 1 klasę su jos vienmečiais..
Atsakyti
Jovana, neisleidau, nes dar Klaipedoj iki balandzio lankom darziuka. I gargzdus pareinam kita menesi, tai jam beliktu vos pora menesiu eit i gargzdu darziuka, o paskui nuo rugsejo vel i kita grupe. Tai galvoju, kad pati su mazyte dukryte sedziu namie, tai su mumis tegu ir jis pabuna.
O tavoji mergyte i Gintareli gal? Tai gal eis i viena grupe paruosiamuku? Beje, man tavo nikas labai pazistamas, gal is siuvinejimu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2011 03 08, 09:37)
Jovana, neisleidau, nes dar Klaipedoj iki balandzio lankom darziuka. I gargzdus pareinam kita menesi, tai jam beliktu vos pora menesiu eit i gargzdu darziuka, o paskui nuo rugsejo vel i kita grupe. Tai galvoju, kad pati su mazyte dukryte sedziu namie, tai su mumis tegu ir jis pabuna.
O tavoji mergyte i Gintareli gal? Tai gal eis i viena grupe paruosiamuku? Beje, man tavo nikas labai pazistamas, gal is siuvinejimu?  g.gif

Ne, mano šiemet pirmokėlė.. bet irgi lankėm Gintarėlį...Tiesiog irgi gimusi gruodžio mėn, tai jauniausia grupėj, klasėj ir t.t. Buvo daug klausimų ir abejonių.. Bet kai auklėjos pasakė, kad ji per pamokėles duoda didesniems nusirašyt swoon.gif tai ir apsisprendėm leisti į 1 klasę biggrin.gif o ne laukti dar metus...

schmoll.gif nesiuvinėju.. o Tavo darbai nerealūs smile.gif
Atsakyti
Aciu,Jovana smile.gif Su mergaiciuke dar bus matyt kaip darysim, dar per daug mazute, kad galvotumem apie mokslus smile.gif
Atsakyti
Aprimo tema unsure.gif

Kaip naujokams daržely sekas? Kaip auklėtojos, kokia nuomonė susidarė?
Atsakyti
up 4u.gif

Keli temutę į viršų, o tai jau niekas neberas jos tuoj ir naują sukurs
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 04 23, 10:10)
up  4u.gif

Keli temutę į viršų, o tai jau niekas neberas jos tuoj ir naują sukurs

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, o gal žinot kaip auklėtojos dvimetinukų Ąžuoliuke? g.gif
Atsakyti
Visas darželinukų mamytes ir jų šeimas sveikinu su gražiausia pavasario švente 4u.gif

QUOTE(jurda @ 2011 04 23, 18:35)
Sveikos, o gal žinot kaip auklėtojos dvimetinukų Ąžuoliuke? g.gif

Aš tai ne, nieko nežinau schmoll.gif
Atsakyti
Mamytės, kurių vaikai eina į saulutę, ar nei vieno vaikas neapsinuodijo šiandien darželio maistu?

Maniškis gryžo, ir po poros valandų kaip pradėjo vemti doh.gif Bet neviduriuoja, tai suprantu kad ne ROTO virusas g.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 04 26, 22:49)
Maniškis gryžo, ir po poros valandų kaip pradėjo vemti doh.gif Bet neviduriuoja, tai suprantu kad ne ROTO virusas  g.gif

jeigu vemia ir neviduriuoja, irgi gali būti rotas. bet paskambinkit tiesiog į darželį ir paklauskit wink.gif
Atsakyti