Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

Skambinau į darželį, sakė dar vienas berniukas grupėje vėmė, ir visą naktį ligoninėj praleido doh.gif T doh.gif turbūt virusas.
Atsakyti
Nežinau kaip kitiems, bet man Roto virusas-kol kas baisiausia liga, dar iki šiol prisimenu kaip visa šeima sirgom, tik vyras atsilaikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 04 27, 09:44)
Skambinau į darželį, sakė dar vienas berniukas grupėje vėmė, ir visą naktį ligoninėj praleido  doh.gif  T doh.gif turbūt virusas.

jeigu ligoninėj, turi žinoti, ar virusas. o kaip jūsiškis jaučiasi?

QUOTE(jurda @ 2011 04 27, 19:57)
Nežinau kaip kitiems, bet man Roto virusas-kol kas baisiausia liga, dar iki šiol prisimenu kaip visa šeima sirgom, tik vyras atsilaikė smile.gif

man kaip tik jinai mažiausiai baisi, girdai skysčius ir liga praeina. nei kokių baisių vaistų ar kitokio rimto gydymo.
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2011 04 28, 07:52)
jeigu ligoninėj, turi žinoti, ar virusas. o kaip jūsiškis jaučiasi?

Maniškis jau vakar nuo pietų sveikut sveikutėlis . Kaip greit persirgo. blink.gif Bet dabar aš jau sergu . Kad tk mažoji neužsikrėstu.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kadangi beveik pasveikom, tai turiu sveikatos ir apie rimtesnius dalykus pašnekėt biggrin.gif

Šnekėjau su "Saulutės" viena auklėtoja, ta sakė, kad mokyklėlė išsikrausto, ir nuo kitų metų jau dus trys lopšelinukų grupės, o nebe viena thumbup.gif Tai apsidžiaugiau, mažė turi realius šansus patekt į tą patį darželį, kaip ir didysis.

Tikiuosi nudžiuginau mamytes.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Šitą gerą naujieną ir aš senokai žinau thumbup.gif

Tik man dar bais aktualu, kas bus naujosios mazgiukų auklėtojos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2011 05 06, 10:01)

Tik man dar bais aktualu, kas bus naujosios mazgiukų auklėtojos  rolleyes.gif

Labai norėčiau kad dukrytė pakliūtu pas Liudą, kaip ir sūnus. Bent jau man ji super pasirodė. Na kitos irgi neblogos rolleyes.gif
Atsakyti
Man irgi ši tema labai aktuali. Sūnus nuo rugsėjo pateko į Ąžuoliuką. Todėl labai noriu sužinoti jūsų atsiliepimus apie dvi auklėtojas Daliją Zopelienę ir Rasą Andriušienę, nes noriu apsispręsti pas kurią leisti berniuką. Gal kieno vaikučiai ėjo pas kurią iš šių auklėtojų o gal šiaip girdėjot kokoių atsiliepimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 05 06, 13:49)
Labai norėčiau kad dukrytė pakliūtu pas Liudą, kaip ir sūnus. Bent jau man ji super pasirodė. Na kitos irgi neblogos  rolleyes.gif

Aga.... wub.gif Ir galėtų Alina priimt atgal su Liuda į porą wub.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2011 04 29, 09:17)
Tikiuosi nudžiuginau mamytes.

Nudžiuginai aišku smile.gif Manoji panelė irgi turi realius šansus tada patekti thumbup.gif Gal dar į vieną grupę abi paklius smile.gif

O berniukas į kokią grupę eina?
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2011 05 18, 23:35)
Aga....  wub.gif  Ir galėtų Alina priimt atgal su Liuda į porą  wub.gif

Tai dirba ir Alina, tik 0,2 etato.

Virgutėj, kad ne, nepakliūs musiškės kartu, manoji 2010 gimus mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif snd uzsirasiau i Gintarelio grupe 1. aukletojos Dale ir Vilma - gal kokiu atsiliepimu kas?? 4u.gif
Atsakyti