Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

Ir Klaipedoje viskas daug paprasciau ... Cia apie Gargzdus kaip apie atskira respublika reikia snekti, kur savi istatymai, sava tvarka, ne taip kaip visur... Del to niekas nieko ir nedaro smile.gif Jau kas susije su dokumentu tvarkymu Gargzdu savivaldybeje, tai apsaugok viespatie.... Neturi pazystamu, nekisk nosies ten ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2012 04 03, 14:05)
Na va, maniškė rugpjūčio vidurį gimė, tai vyras jau sekančią dieną bėgo gimimo liudijimo išimt ir į darželį užrašyti, ir tai švietimo skyriuje sakė kažin ar gausim vietą.

Bendrauju SM su tuo pačiu metu pasigimdžiusiomis mamomis, tai Vilniškės tik dabar nueina užrašyti vaikus, ir gauna vietas. Nesuprantu, jei jau toks stysius darželių ir paklausa jų yra, tai ko nesteigia daugiau jų  g.gif

na va del to Jus ir esate pries mus... rolleyes.gif ax.gif Jusu vyras suskubejo, o manasis kol neisspyriau is namu, kad ten nuvarytu ir viska sutvarkytu, tol nejo.. sake, kad nusisneku ir nera ko skubeti... doh.gif o man buvo per toli su 2 mazom ten nusigauti, tai vyras turejo.. bet nesuskubo tai esam 36... doh.gif
o kas jiem rupi... cia tik keliu metu krize yra.. sake sunkumai su 2009, 2010 ir dar su 2011 metu vaikuciais.. itin didelis gimstamumas pas mus buvo ir netelpa visi.. o toliau sake jau normaliai.. man cia sitaip svietimo skyriuj sake...

Papildyta:
QUOTE(Vika_KLP @ 2012 04 03, 14:42)
Ir Klaipedoje viskas daug paprasciau ... Cia apie Gargzdus kaip apie atskira respublika reikia snekti, kur savi istatymai, sava tvarka, ne taip kaip visur... Del to niekas nieko ir nedaro smile.gif Jau kas susije su dokumentu tvarkymu Gargzdu savivaldybeje, tai apsaugok viespatie.... Neturi pazystamu, nekisk nosies ten ... biggrin.gif

na taip.. juk cia GARGZDAI... cia viskas kitaip... cia kaip kosmose.. nepazisti ateiviu tai ir nelisk niekur... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš manau, kad stipriai pergyvent dar nereikėtų. Aišku, ta nežinia duoda per stogą kak nada tiems, kurie "ant klausimo"....

Nes pvz Saulutės sąraše yra vienas berniukas, kuris jau metai kaip negyvena Lietuvoje, bet sąraše jis yra, matyt dėl to, kad mama tiesiog pamiršo panaikint jį sistemoje. Ir db iš darželių turėtų pradėti pagal sąrašą skambinti ir klausti. Galbūt +/- realus vaizdas matysis gegužės mėnesį....

Bet čia tik mano pamąstymai garsūs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2012 04 03, 13:49)
Aš manau, kad stipriai pergyvent dar nereikėtų. Aišku, ta nežinia duoda per stogą kak nada tiems, kurie "ant klausimo"....

Nes pvz Saulutės sąraše yra vienas berniukas, kuris jau metai kaip negyvena Lietuvoje, bet sąraše jis yra, matyt dėl to, kad mama tiesiog pamiršo panaikint jį sistemoje. Ir db iš darželių turėtų pradėti pagal sąrašą skambinti ir klausti. Galbūt +/- realus vaizdas matysis gegužės mėnesį....

Bet čia tik mano pamąstymai garsūs  4u.gif

Ojjj vikuliukai kad tavo pamastymui butu teisingi smile.gif Sulauksim tos geguzes, kaip sulaukem ir balandzio smile.gif Kad tik situacija geretu smile.gif
Papildyta:
sake sunkumai su 2009, 2010 ir dar su 2011 metu vaikuciais.. itin didelis gimstamumas pas mus buvo ir netelpa visi.. o toliau sake jau normaliai.. man cia sitaip svietimo skyriuj sake...

Nu kas jiems belieka ir sakyti biggrin.gif Kitais metais sakys kad beda su 2012 metais gimusiais biggrin.gif Ir pasaka be galo smile.gif Realia problema mato, bet visi sedi siltai kedej ir nieko neveikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika_KLP @ 2012 04 03, 13:54)
Ojjj vikuliukai kad tavo pamastymui butu teisingi smile.gif Sulauksim tos geguzes, kaip sulaukem ir balandzio smile.gif Kad tik situacija geretu smile.gif
Papildyta:
sake sunkumai su 2009, 2010 ir dar su 2011 metu vaikuciais.. itin didelis gimstamumas pas mus  buvo ir netelpa visi.. o toliau sake jau normaliai.. man cia sitaip svietimo skyriuj sake...

Nu kas jiems belieka ir sakyti biggrin.gif Kitais metais sakys kad beda su 2012 metais gimusiais biggrin.gif Ir pasaka be galo smile.gif Realia problema mato, bet visi sedi siltai kedej ir nieko neveikia biggrin.gif

NU aš manau, kad TOLIAU turėtų būt normaliai, nes dar tik 4 mėnuo šių metų prasidėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aš kai Eglę užrašinėjau, gimusią balandžio mėn, tai irgi dar normaliai buvo, 7 buvo, o db 20 lotuliukas.gif
Atsakyti
Aga, atsimenu kad pavasarį kai sūnus turėjo pradėti eiti į lopšelį, paskambino kad ateitumėme prašymą rašyti, abiejų tėvų deklaruotas gyv. vietos pažymas atsinešti ir gimimo liudijimą, aj dar skiepus kad esame atsilikę ir komisiją med praėję.

Tai laukiu skambučio unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šneider: 03 balandžio 2012 - 14:48
Aš tai ne Gargžduos deklaravus gyv. vietą cool.gif Sakiau iškart užrašydama švietimo skyriuje. Sakė, oij oij, negerai. Lai tik nenada cool.gif Visus mokesčius čia moku, vyras taip pat. Tegu tik neknisa proto, kad reik abiem būt čia "prisirašius" cool.gif
Atsakyti
Na mes su vyru irgi ne Gargžduose deklaravę gyv. vietą, bet abu dirbame čia. Na mums nei puse žodžio nesakė dėl to.

Flu - matau prisijungus, ar užsirašei jau į darželį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šneider: 03 balandžio 2012 - 15:02
Manoji merguzele tai gruodzio menesi gimusi, tai mes visai is galo velkames. Tikrai Klaipedoj visai kitaip yra. Sunus atlanke ten nuo lopsiuko iri paruosiamuko. I paruosiamaja jau Gargzduose keliauja. O vat su mazike bijau, kad netektu namie ilgai ir nuobodziai sedet. As labai noreciau, kad ji eitu i darziuka, nes visai kitaip vaikas auga kai buna tarp vaiku.
Atsakyti
QUOTE(IngaKo @ 2012 04 03, 15:55)
Manoji merguzele tai gruodzio menesi gimusi, tai mes visai is galo velkames. Tikrai Klaipedoj visai kitaip yra. Sunus atlanke ten nuo lopsiuko iri paruosiamuko. I paruosiamaja jau Gargzduose keliauja. O vat su mazike bijau, kad netektu namie ilgai ir nuobodziai sedet. As labai noreciau, kad ji eitu i darziuka, nes visai kitaip vaikas auga kai buna tarp vaiku.

Mes irgi esam gruodinukai ir buvo 57 eileje, tai ir mes neturim dideliu sansu, nebent atkristu tikrai daugelis vaiku .... Galetu viena grupe formuot ir metu pradzioj gimusiu grupe ir metu gale, metus dalinant per puse, nes is anksto neuzrasysi vaiko, o neteisybe dabar vyksta kai nepatenkam i darzelli sad.gif
Atsakyti
Gal kas jau sulaukė skambučio iš švietimo skyriaus dėl to kad gavo vietą darželyje?
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2012 04 18, 23:42)
Gal kas jau sulaukė skambučio iš švietimo skyriaus dėl to kad gavo vietą darželyje?

bent jau man sake kad prades skambinti tik geguze-birzeli.. tai manau dar per anksti.. g.gif
Atsakyti