QUOTE(šneider @ 2012 05 11, 20:54)
Maniškis pirmi metai darželyje, ne lopšelyje, tai vaidina, eilėraščius sako. Pasigirsiu: net Bangoje jo visos grupės nuotrauka buvo įdėta nes vaidino spektakly švietimo skyriaus organizuotame renginyje (tiksliai nežinau kaip jis ten vadinosi, ten daug darželinukų vaidino). Tai manau jūsų auklėtoja
apsileidusi.
speju busit is "Saulutes"
QUOTE(virgutej @ 2012 05 11, 21:20)
Mano sūnus antri metai ir nė vieno eilėraščio

čia priklauso nuo auklėtojos ir nuo vaiko(gal pats nesimokina). Mūsų auklėtoja nerengia jokių spektaklių ir mokina eilėraščius bendrai visą grupę, girdėjau vieną rytą atvedus sūnų,kad kiti jau kartojasi.
O dukros auklėtoja kitokia tai jos grupė 1 iš 3 lopšelių šiemet vaidino ir eilėraštį mamoms išmoko
Tai kiek suprantu vis del to aukletojos neuzsiima

, nes kai reikejo eilerasti ismokt pas logopede mums tai per savaite kiek turejau laiko 2 eilutes laisvai ismokom, tai vadinasi neuzsiima nera jau toks beviltiskas mano vaikas, nes dabaR 15d bus seimos svente ir i klausima ar mano vaikas dalyvaus , pasake, galit ateit paziuret jei norit, bet is musu grupes tik 3 dainoreliai dalyvaus, o seip koncerte dalyvaus tik talentai t.y. kas lanko muzikos mokykla, sokius, ar pramoginius ar folklora, o pacios vadinasi tuom neuzsiima, dar numetusi replika pasisalino, tipo oi mamyte laukia parodos

tai pyktis net paeme , nes pasakiau jau taip laukiu kada mano vaikas pasirodys