Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

QUOTE(didile @ 2012 04 18, 23:54)
bent jau man sake kad prades skambinti tik geguze-birzeli.. tai manau dar per anksti..  g.gif

Na tada apsišarvuojam kantrybe, ir laukiam rolleyes.gif
Atsakyti
Dar vakar klausiau direktores kada gaus sarasus, tai sake apie geguzi unsure.gif
Atsakyti
Na, mes jau gavom vietą darželyje 4u.gif

Susirūpinau, kad pasikeitę mūsų su vyru telefonų numeriai, tai šiandien paskambinau į švietimo skyrių prasinešti, na ir sako, tada aš iškart prie jūsų pavardės pasidedu pliusą, ir per ateinančias 2sav nueikit į darželį atsižymėti pas direktorę, nusinešti reikiamus dokumentus ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

O as noriu paklausti tu , kurios turi 4-mecius t.y. pirmi metai darzelyje, ne lopselyje, ar jusu vaikai mokinami eilerastuku, daineliu? Nes ar cia musu aukletojos neuzsiima su vaikais, ar tiesiog dar nepriklauso tais pirmais metais, arba tiesiog kitos mociutes per daug giriasi ka ju anukeliai jau moka biggrin.gif , nes is tikro, kazkaip keista jau keturmeciai, o jokiu koncerteliu, net mamyciu dienos proga nieko nebuvo organizuota, gal as cia per daug isivaizduoju? g.gif Bet zinau jog "Saulutej" net lopselinukai spektakliuka rode, nu tai kazkaip noriu issiaiskinti kaip kituose darzeliuose?
Atsakyti
QUOTE(wilwute @ 2012 05 11, 15:54)
Sveikutes,

O as noriu paklausti tu , kurios turi 4-mecius t.y. pirmi metai darzelyje, ne lopselyje, ar jusu vaikai mokinami eilerastuku, daineliu?

Maniškis pirmi metai darželyje, ne lopšelyje, tai vaidina, eilėraščius sako. Pasigirsiu: net Bangoje jo visos grupės nuotrauka buvo įdėta nes vaidino spektakly švietimo skyriaus organizuotame renginyje (tiksliai nežinau kaip jis ten vadinosi, ten daug darželinukų vaidino). Tai manau jūsų auklėtoja apsileidusi.
Atsakyti
QUOTE(wilwute @ 2012 05 11, 15:54)
O as noriu paklausti tu , kurios turi 4-mecius t.y. pirmi metai darzelyje,

Mano sūnus antri metai ir nė vieno eilėraščio schmoll.gif čia priklauso nuo auklėtojos ir nuo vaiko(gal pats nesimokina). Mūsų auklėtoja nerengia jokių spektaklių ir mokina eilėraščius bendrai visą grupę, girdėjau vieną rytą atvedus sūnų,kad kiti jau kartojasi.

O dukros auklėtoja kitokia tai jos grupė 1 iš 3 lopšelių šiemet vaidino ir eilėraštį mamoms išmoko ax.gif
Atsakyti
gal kuri zinote kokia nebloga aukletoja yra saulutes darzely? na kad uzsiimtu ir noriai mokytu vaikucius, o ne is pareigos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(didile @ 2012 05 11, 22:36)
gal kuri zinote kokia nebloga aukletoja yra saulutes darzely? na kad uzsiimtu ir noriai mokytu vaikucius, o ne is pareigos...  ax.gif

o tau reikia 2009 ar 2010 gimimo vaikui?
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2012 05 11, 20:54)
Maniškis pirmi metai darželyje, ne lopšelyje, tai vaidina, eilėraščius sako. Pasigirsiu: net Bangoje jo visos grupės nuotrauka buvo įdėta nes vaidino spektakly švietimo skyriaus organizuotame renginyje (tiksliai nežinau kaip jis ten vadinosi, ten daug darželinukų vaidino). Tai manau jūsų auklėtoja apsileidusi.

speju busit is "Saulutes"

QUOTE(virgutej @ 2012 05 11, 21:20)
Mano sūnus antri metai ir nė vieno eilėraščio  schmoll.gif  čia priklauso nuo auklėtojos ir nuo vaiko(gal pats nesimokina). Mūsų auklėtoja nerengia jokių spektaklių ir mokina eilėraščius bendrai visą grupę, girdėjau vieną rytą atvedus sūnų,kad kiti jau kartojasi.

O dukros auklėtoja kitokia tai jos grupė 1 iš 3 lopšelių šiemet vaidino ir eilėraštį mamoms išmoko  ax.gif

Tai kiek suprantu vis del to aukletojos neuzsiima verysad.gif , nes kai reikejo eilerasti ismokt pas logopede mums tai per savaite kiek turejau laiko 2 eilutes laisvai ismokom, tai vadinasi neuzsiima nera jau toks beviltiskas mano vaikas, nes dabaR 15d bus seimos svente ir i klausima ar mano vaikas dalyvaus , pasake, galit ateit paziuret jei norit, bet is musu grupes tik 3 dainoreliai dalyvaus, o seip koncerte dalyvaus tik talentai t.y. kas lanko muzikos mokykla, sokius, ar pramoginius ar folklora, o pacios vadinasi tuom neuzsiima, dar numetusi replika pasisalino, tipo oi mamyte laukia parodos verysad.gif tai pyktis net paeme , nes pasakiau jau taip laukiu kada mano vaikas pasirodys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2012 05 11, 22:38)
o tau reikia 2009 ar 2010 gimimo vaikui?

2010 gimimo.. bet idomu butu ir 2009, nes greiciausiai ieskosime kokio keitimo, kad didziaja perkeltu i saulute is ginterelio.. labai abejoju, kad pavyktu maze ikisti i gintareli... domiuosi, nes labai tikiuosi kad jau siais metais leis pradeti lankyti... ax.gif blush2.gif nors esame ant ribos... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wilwute @ 2012 05 11, 22:40)
Tai kiek suprantu vis del to aukletojos neuzsiima

Maniškiai ir iš Saulutės ax.gif
Mano sūnaus auklėtoja tikrai neužsiima schmoll.gif O dukra šeimos šventei rodys spektakliuką nes tėvams dar nerodė bigsmile.gif

O jūs ne iš Saulutės?
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2012 05 11, 21:46)
Maniškiai ir iš Saulutės  ax.gif
Mano sūnaus auklėtoja tikrai neužsiima  schmoll.gif  O dukra šeimos šventei rodys spektakliuką nes tėvams dar nerodė  bigsmile.gif

O jūs ne iš Saulutės?

Ne is "Azuoliuko" ax.gif
Atsakyti