Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

QUOTE(Wild_Child @ 2012 05 18, 00:21)
o į kurį darželį esat užrašiusios savo vaikučius? aš į gintarėlį, dar nesulaukiau skambučio. galvoju,gal dabar tarkim tiems,kas į saulutę užsirašę, tiems skambina?.. g.gif

Mes irgi i Gintareli laukiam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daina_v @ 2012 05 18, 13:47)
Mes irgi i Gintareli laukiam  drinks_cheers.gif

praneškite, kai paskambins wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild_Child @ 2012 05 18, 15:42)
praneškite, kai paskambins wink.gif

Reiktu sakyti "jei paskambins" lotuliukas.gif
Atsakyti
jėėė! gavom vietą darželyje thumbup.gif pasirodo buvau gavus el.laišką gegužės 18d., kad iki gegužės 22d. pranešt, ar lankysim darželį. gerai, kad šiandien pasitikrinau el.paštą... nes skambint, tai nieks neskambino, įdomiai čia... g.gif dabar sakė nueit pas darželio direktorę
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif valiooooooooooo..... eisim i darzeli..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
nerealu.... dabar bereiks ziuret ir derinti tik keitimus.. nerealu....
reiks sesytes i viena darzeli meginti sutalpinti... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikinam!!! 4u.gif o mes jau turbut uz borto likom verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(didile @ 2012 05 21, 12:55)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif valiooooooooooo..... eisim i darzeli.....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
nerealu.... dabar bereiks ziuret ir derinti tik keitimus.. nerealu....
reiks sesytes i viena darzeli meginti sutalpinti...  blush2.gif  ax.gif

gal atsirastu mamyciu kurios nori pakeisti darzeli is GINTARELIO i SAULUTE? 2010 gimimo esame...
gal kas pakeite gyvenama vieta ar siaip nutiko taip kad butu patogiau... blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daina_v @ 2012 05 21, 14:39)
Sveikinam!!!  4u.gif  o mes jau turbut uz borto likom  verysad.gif

dar nenusimink ir pati skambink.. as tai pati skambinau.. man pasake, kad jau skambino kelis kartus i paprasta.. ir niekas nekele ragelio... mes paprasto jau keli metai kaip neturim... doh.gif doh.gif doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(didile @ 2012 05 21, 22:34)
dar nenusimink ir pati skambink.. as tai pati skambinau.. man pasake, kad jau skambino kelis kartus i paprasta.. ir niekas nekele ragelio... mes paprasto jau keli metai kaip neturim...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  smile.gif

Nu bet jie ten keisti... doh.gif reikes atakuoti, nes ka mes veiksim namie kai visos drauges bus darzeliuose verysad.gif o be to jau i darba svajojau grizti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(didile @ 2012 05 21, 22:34)
dar nenusimink ir pati skambink.. as tai pati skambinau.. man pasake, kad jau skambino kelis kartus i paprasta.. ir niekas nekele ragelio... mes paprasto jau keli metai kaip neturim...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  smile.gif

Nu bet pasakykit, ar švietimo skyrius turi rūpintis Jūsų pasikeitusiais kontaktais? ax.gif
Tai tėveliai turi būti suinteresuoti 4u.gif
Viena laimė, kad pasiskambinot good.gif
Atsakyti
QUOTE(vikuliukas @ 2012 05 22, 17:56)
Nu bet pasakykit, ar švietimo skyrius turi rūpintis Jūsų pasikeitusiais kontaktais?  ax.gif
Tai tėveliai turi būti suinteresuoti  4u.gif
Viena laimė, kad pasiskambinot good.gif

tai kad tas buvo pries 2 metus... ir jau ziauriai seniai jis atjungtas praktiskai 2 metai ir atjungtas.. o vyras rase tik savo ir mano numerius.. bet nezinau kur jie skambino ir sake kad signalas visada geras, bet niekas nekeldavo... tai kam visada skambinti ten kur nekelia, kai gali paskambinti i mobilu telefona, juk jis visda pasiekiamas... be to, kai 2 numeriai, vaiko tevelio ir mamytes.. . 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(didile @ 2012 05 22, 18:29)
tai kad tas buvo pries 2 metus... ir jau ziauriai seniai jis atjungtas praktiskai 2 metai ir atjungtas.. o vyras rase tik savo ir mano numerius.. bet nezinau kur jie skambino ir sake kad signalas visada geras, bet niekas nekeldavo... tai kam visada skambinti ten kur nekelia, kai gali paskambinti i mobilu telefona, juk jis visda pasiekiamas... be to, kai 2 numeriai, vaiko tevelio ir mamytes.. . 4u.gif

Nežinau kiek jūs numerių prirašėt, mes rašėm tik vieną. O kadangi jis keitėsi ir aš buvau suinteresuota, kad panelė patektų į daržą - skambinausi pati.
Mes irgi prieš 2m. registravomės, ir vis tik, tėveliai turi būti suinteresuoti informuoti apie pasikeitusius duomenis.

Na, o esmė - svarbu, kad patekot į daržą mirksiukas.gif
Atsakyti