QUOTE(Amaya @ 2012 05 23, 13:55)
Sveikos, gal kuri žinot nuo kada buvo pradėta vėl rašyt i bendrą laukiančių darželio eilę? Aš rašiau 2011m. sausį, leido pasirinkt tik 1 darželį, kadangi mano vyrukas gimęs gruodžio gale, švietime patarė Ąžuoliuką, nes kitų aceit nėr šansų sulaukt šiam rudeniui. Draugė prašymą rašė gal mėnesiu vėliau ir ką.. jau į bendrą eilę.. tai net pasirinkimo galimybę turėjo, eis į Saulutę jos vaikas. Prisiklausiau visokių nesąmonių apie tą Ąžuoliuką, db širdis skauda..
Viskas priklauso nuo aukletoju, jei dar nebuvot pas direktores tai nuejus prasykites i 1-a grupe siemet ateis ten viena nauja, bet kita nereali tokia tikra auklyte yra, antros grupes aukletoju nepazistu, tai negaliu sakyt, kad ten blogos tikrai nezinau, tiesiog lopsyje sunus turejo nerealias auklytes, todel darzelio grupeje man buvo sunku priprast, nes per gerai lopselyje turejom, dziaugiuosi, kad bent dukra nebepapuls pas tas pacias, kai reiks pereiti i darzelio grupe, nes neuzsiima su vaikais visiskai, tik darbelius visokius daro. Taip kad nepriklauso koks darzelis, tiesiog priklausys kokias aukletojas gausim

taip ir gyvensim