Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

QUOTE(daina_v @ 2012 05 23, 15:11)
As kaip tik nesu girdejus nieko blogo apie Azuoliuka, kiek is draugiu veda, visoms gerai, maziau klausykites, prades lankyti ir pamatysit kaip ten kas, gal jums viskas patiks  mirksiukas.gif  dabar svarbu gauti vieta  mirksiukas.gif

Ačiū, bent kiek nuraminot.. nes man kaip tik visi nekokius atsiliepimus vardija, tai net ta gauta vieta nustojau džiaugtis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amaya @ 2012 05 23, 15:17)
Ačiū, bent kiek nuraminot.. nes man kaip tik visi nekokius atsiliepimus vardija, tai net ta gauta vieta nustojau džiaugtis sad.gif

Aš vieną kartą ėjau pasiimti sūnų su drauge, ir ji su auklėtoja įsišnekėjo apie darželius, prašė parekomenduoti, į kurį darželį vaiką rašyti, tai pasiūlė arba saulutę, arba ąžuoliuką. Tai supratau kad čia geriausi darželiai Gargžduose, nors ir gintarėlis manau neblogas, bent jau nieko blogo negirdėjau. Taigi, nepergyvenkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amaya @ 2012 05 23, 15:17)

Nu baikit blush2.gif jei mes butume gave tai is laimes sokineciau, ten kiek lauke veiklos vaikams, o be to juk nuo aukletoju daug kas priklauso mirksiukas.gif galit savo vieta mums atiduoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amaya @ 2012 05 23, 13:55)
Sveikos, gal kuri žinot nuo kada buvo pradėta vėl rašyt i bendrą laukiančių darželio eilę? Aš rašiau 2011m. sausį, leido pasirinkt tik 1 darželį, kadangi mano vyrukas gimęs gruodžio gale, švietime patarė Ąžuoliuką, nes kitų aceit nėr šansų sulaukt šiam rudeniui. Draugė prašymą rašė gal mėnesiu vėliau ir ką.. jau į bendrą eilę.. tai net pasirinkimo galimybę turėjo, eis į Saulutę jos vaikas. Prisiklausiau visokių nesąmonių apie tą Ąžuoliuką, db širdis skauda..

Viskas priklauso nuo aukletoju, jei dar nebuvot pas direktores tai nuejus prasykites i 1-a grupe siemet ateis ten viena nauja, bet kita nereali tokia tikra auklyte yra, antros grupes aukletoju nepazistu, tai negaliu sakyt, kad ten blogos tikrai nezinau, tiesiog lopsyje sunus turejo nerealias auklytes, todel darzelio grupeje man buvo sunku priprast, nes per gerai lopselyje turejom, dziaugiuosi, kad bent dukra nebepapuls pas tas pacias, kai reiks pereiti i darzelio grupe, nes neuzsiima su vaikais visiskai, tik darbelius visokius daro. Taip kad nepriklauso koks darzelis, tiesiog priklausys kokias aukletojas gausim smile.gif taip ir gyvensim 4u.gif
Atsakyti
As vakar sulaukiau skambucio is svietimo, tai mano panelyte gauna vieta Azuoliuke arba Saulutej (rasem i bet kuri darzeli), bet nesitikejau gaut vietos tikrai, nes gimusi gruodzio men. Bet neleisiu siemet dar, nusikelem i kitus metus. Galbut kazkuriai atlaisvinom vietele 4u.gif
Atsakyti
Nu va o mes rugseji gime ir negauvom vietos, kazkaip niekas nepatare ir prie namu i Gintareli uzsirasiau doh.gif o kad buciau zinojus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daina_v @ 2012 05 24, 14:56)
Nu va o mes rugseji gime ir negauvom vietos, kazkaip niekas nepatare ir prie namu i Gintareli uzsirasiau  doh.gif  o kad buciau zinojus...  verysad.gif

kelinti eileje buvot? mes irgi i Gintareli uzsirasem ir nepapuolem ir jau turbut nebera vilciu .... Net eile nepakito sad.gif Jauciu visi buvo norintys eiti is saraso sad.gif Nors kazka buvo minejo del prioritetiniu kad ne visi nori butent i ta darzeli, bet kaip suprantu visi norejo ir mes likom zemai kur ir buvom. Kazi iki kada tuos sarasu tikslina ir bus galima pamatyti tikruosius ?
Atsakyti
Ačiū visoms nuraminusioms 4u.gif bet vistiek švietime nėra tvarkos.. vienus rašo į bendrą eilę, kitiem liepia rinktis darželį..
Atsakyti
QUOTE(Vika_KLP @ 2012 05 24, 15:10)
kelinti eileje buvot? mes irgi i Gintareli uzsirasem ir nepapuolem ir jau turbut nebera vilciu .... Net eile nepakito sad.gif Jauciu visi buvo norintys eiti is saraso sad.gif Nors kazka buvo minejo del prioritetiniu kad ne visi nori butent i ta darzeli, bet kaip suprantu visi norejo ir mes likom zemai kur ir buvom. Kazi iki kada tuos sarasu tikslina ir bus galima pamatyti tikruosius ?

Del prioritetu man irgi sake kad tiksliai dvynukai neis i Gintareli. Siandien skambinausi, paskutinis iskviestas yra 40nr.
Papildyta:
QUOTE(Amaya @ 2012 05 24, 15:36)
Ačiū visoms nuraminusioms  4u.gif  bet vistiek švietime nėra tvarkos.. vienus rašo į bendrą eilę, kitiem liepia rinktis darželį..

As irgi nenoriu tiketi kad ten jau taip viskas skaidriai vyksta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(daina_v @ 2012 05 24, 15:40)
Del prioritetu man irgi sake kad tiksliai dvynukai neis i Gintareli. Siandien skambinausi, paskutinis iskviestas yra 40nr.
Papildyta:

As irgi nenoriu tiketi kad ten jau taip viskas skaidriai vyksta  schmoll.gif

o tas 40 is eiles yra jau paskutinis, ar dar bus kazkas kvieciamas? Gal jau is tu 40 susiformavo abi grupes? sad.gif Kaip liudna kad liekam be darzelio sad.gif daina_v o kelinti jus eileje? gal dar atkris kas rugseji spali ir papulsit greiciau?
Atsakyti
QUOTE(Vika_KLP @ 2012 05 24, 15:46)
o tas 40 is eiles yra jau paskutinis, ar dar bus kazkas kvieciamas? Gal jau is tu 40 susiformavo abi grupes? sad.gif Kaip liudna kad liekam be darzelio sad.gif daina_v o kelinti jus eileje? gal dar atkris kas rugseji spali ir papulsit greiciau?

Parasiau i a.z. mirksiukas.gif gausim draugauti, nes maniskis pamises del vaiku lotuliukas.gif
Atsakyti
Mums i Gintareli irgi butu buve patogiau, bet kai vyras uzrasinejo, nepagalvojo kazkaip, uzrase i bet kuri. Kai skambino is svietimo, klausiau gal galima pasikeist, kad butent i Gintareli patekt, sake, kad is naujo i eile atsistotumem. Bet man jau is tikruju didelio skirtumo ir ner, nes didysis eis jau i mokykla. Kitais metais bandysim lankyt kazkuri darziuka.
Atsakyti