Kokia nerami esu nuo vakar. Dukriukas grįžo iš darželio su erke
sveikos
QUOTE(virgutej @ 2012 06 02, 12:21)
Oho kaip baisai
QUOTE(šneider @ 2012 06 02, 12:38)
Oho kaip baisai O nesate paskiepijusi?
Nu ne
QUOTE(virgutej @ 2012 06 02, 11:21)
O jei , dar ir taip gali buti
QUOTE(wilwute @ 2012 06 02, 13:45)
, neskiepijusi ir as esu, o is kokio darzelio, gal ir man reikia susirupinti, bet prie ju aiksteles kazkaip medziu nera , zole nupjauta visad, tai gal maziau rizikos, bet ir namie juk gali kieme ta geri parsinest 
tai va, praeitais metais Klaipėdos dienraštyje buvo straipsnis apie erkių paplitimą miesto teritorijoje, pasirodo jas paukščiai dažnai atskraidina į prižiūrimas vietas, kur atrodo ir žolynai nupjauti
Aš saviškį paskiepijusi esu, kitą met pradėsiu dukrą skiepyt, o tai man jau taip baisu tos erkės, o ypač kai gyvename prie miško.
Virgutej - o tą erkę nešėt kur nors tirti?
QUOTE(wilwute @ 2012 06 02, 13:45)
, o is kokio darzelio,
, o is kokio darzelio,
Pasirodo gali, aš neskiepijau šiemet nes pagalvojau kad nebus didelės tikimybės su jomis susidurti, mažą galimybę palikau, bet nesitikėjau darželyje ją sutikti
Saulutės darželyje.
QUOTE(šneider @ 2012 06 02, 13:53)
Virgutej - o tą erkę nešėt kur nors tirti?
Tai kad niekas neskuba tirti tų erkių
QUOTE(virgutej @ 2012 06 02, 16:55)
Tai kad niekas neskuba tirti tų erkių
o jei ištirs tik nuo Laimo ligos, nuo EE neištiria. Nevežiau. Stebėsiu vaiką ir tiek 
Ir privačiai netiria???
QUOTE(vikuliukas @ 2012 06 06, 22:35)
Ir privačiai netiria???
nežinau, iš to jaudulio išmetėm ją lauk, tik paskui skaičiau internete kad kaip ir netiria pavienių erkių
QUOTE(virgutej @ 2012 06 06, 23:41)
nežinau, iš to jaudulio išmetėm ją lauk, tik paskui skaičiau internete kad kaip ir netiria pavienių erkių 
O kaip jaučias mažulė????
Reik tikėt ir tikėtis, kad viskas laimingai
QUOTE(vikuliukas @ 2012 06 07, 22:09)
ačiū
Mamos žiūrėkit vaikučius iškart po darželio
O kažin išritus erkę ir radus joje ligos suktelėjus, ar įmanoma žmogaus ligai "užbėgti už akių"
QUOTE(šneider @ 2012 06 08, 09:26)
O kažin išritus erkę ir radus joje ligos suktelėjus, ar įmanoma žmogaus ligai "užbėgti už akių" 
Ta prasme?
Ai kad radus įsisiurbusią erkę, ir ją ištyrus randa sukėlėjus, paskiepijamas žmogus?
Aš tiksliai nžn, bet ko gero būtų taikomas išankstinis prevencinis gydymas, ar bent jau padidinta priežiūra inkubacinį laikotarpį?