Įkraunama...
Įkraunama...

Gargždų darželiai

QUOTE(šneider @ 2012 06 08, 09:26)
O kažin išritus erkę...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pati balsu juokiausi, kai pamačiau ką parašiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šneider @ 2012 06 08, 09:26)
O kažin išritus erkę ir radus joje ligos suktelėjus, ar įmanoma žmogaus ligai "užbėgti už akių"

Po visko belieka laukti ar išlįs liga ar ne, bet nieko nepakeisi po įkandimo 4u.gif

QUOTE(vikuliukas @ 2012 06 08, 14:14)
Aš tiksliai nžn, bet ko gero būtų taikomas išankstinis prevencinis gydymas, ar bent jau padidinta priežiūra inkubacinį laikotarpį?

Aš kai susidūriau tai galiu pasakyti, kad erkės ištyrimas nieko nepakeis. Laimo liga gydoma antibiotikais, o erkinis ensefalitas kaip ir neturi gydymo specialaus gydymo. Jis pažeidžia nervų sistemą. Kai kurie centrai siūlo skiepytis iškart po įkandimo, bet radau medžiagos internete kad tai nepakeis ir imunitetas tai ligai neatsiras 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Amaya @ 2012 05 23, 13:55)
Sveikos, gal kuri žinot nuo kada buvo pradėta vėl rašyt i bendrą laukiančių darželio eilę? Aš rašiau 2011m. sausį, leido pasirinkt tik 1 darželį, kadangi mano vyrukas gimęs gruodžio gale, švietime patarė Ąžuoliuką, nes kitų aceit nėr šansų sulaukt šiam rudeniui. Draugė prašymą rašė gal mėnesiu vėliau ir ką.. jau į bendrą eilę.. tai net pasirinkimo galimybę turėjo, eis į Saulutę jos vaikas. Prisiklausiau visokių nesąmonių apie tą Ąžuoliuką, db širdis skauda..

o ko prisisklausėt? Mes žadam eit į Ąžuoliuką, nors mums siūlo Naminuką g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2012 06 10, 14:48)

Mes ir nuo rudens pradesim eit i Ąžuoliuką ir taip esu apie jį girdėjusi ir gero ir blogo, tai manau kai pradėsim jau eit tai ir pamatysim kaip kas smile.gif viskas manau priklauso nuo to kokios auklytės bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2012 06 10, 16:48)

Na pvz. kad yra tokia viena auklėtoja, kuri butelaiti lb megsta, sedi nuolat neissiblaivius, neuzsiima su vaikais, kita nebijo rankos pakelti pries vaikus.. Tiesa, abi dirba su vyresniais, ne lopselinukais.. BET ko gero ir kituose darzuose visokiu darbuotoju yra..
Atsakyti
kukia ta aukletoja kuri nebijo rankos pakelti jauna ar sena? unsure.gif
Atsakyti
tokiu dalyku prisiklausius ir psiskaicius tikrai darosi baisu
Atsakyti
Metuose ta moteris.. Ir visa tai papasakota ne bobučių, o daržely dirbančio žmogaus.
Atsakyti
labos maytes, kas gali papasakoti apie saulutes aukletojas ir grupes. Kiek matau labai isgirta anciuku grupe, o kas apie kitas grupes neaisku?
Atsakyti
QUOTE(djurgita @ 2012 06 22, 15:00)
labos maytes, kas gali papasakoti apie saulutes aukletojas ir grupes. Kiek matau labai isgirta  anciuku grupe, o kas apie kitas grupes neaisku?

Apie kurią auklėtoją/grupę konkrečiai? ax.gif
Ar tiesiog apskritai?

Kadangi mergina jau baigė daržą ir išėjo į paruošiamą, tai kiek teko susidurti, visos fainos tos auklėtojos.
Mūsų buvo auklėtojos Jolanta ir Dalia. Viskas čiki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(djurgita @ 2012 06 22, 15:00)
labos maytes, kas gali papasakoti apie saulutes aukletojas ir grupes. Kiek matau labai isgirta  anciuku grupe, o kas apie kitas grupes neaisku?

Ančiukų grupė labiausiai išgirta nes ji iki praeitų metų buvo vienintelė lopšelinukų grupė, dabar jų berods trys jau yra.
Atsakyti
jei darzelyje dirba ir pasakoja tai jau pati kaip bobute:)
Atsakyti