Vat tas iš toliau buvo labai mandagus, žinai, įmonės vadovas, gražių žodžių palinkėjo ir paklausė ar galės dar kartą parašyti. Va tep būna su durnom bobom

QUOTE(rr @ 2007 12 29, 00:04)
Vat tas iš toliau buvo labai mandagus, žinai, įmonės vadovas, gražių žodžių palinkėjo ir paklausė ar galės dar kartą parašyti. Va tep būna su durnom bobom 

Ziurek uzsimanysiu savo grazuoliuka pakalbinti, nes priminei, kad ir jis mandaguolis buvo

Ar jau vėl pradedi

QUOTE(rr @ 2007 12 29, 00:08)
Nea, cia tas kur vakarienes kviete

O galeciau ir BMB pakalbinti

Viskas, einu į lovą, arba priekompo nulūšiu

QUOTE(rr @ 2007 12 29, 00:14)
Ok

Saldziuku

O as einu kalbinti kuri nors is mano simpatiju

Paskutinės naujienos ir einu į sapnų karalystę - tai va, su vietiniu apsikeitėm nuotraukom, pasakė, kad aš labai graži, kad nesiruošia jis manęs užverst ir kad rytoj ( tai yra šiandien) vėl nori susirašyt.
QUOTE(rr @ 2007 12 29, 00:23)
Paskutinės naujienos ir einu į sapnų karalystę - tai va, su vietiniu apsikeitėm nuotraukom, pasakė, kad aš labai graži, kad nesiruošia jis manęs užverst ir kad rytoj ( tai yra šiandien) vėl nori susirašyt.

Sveikutes....
Patarkit ka daryt kai beprotiskai skauda.............
QUOTE(rr @ 2007 12 29, 01:23)

labas rytas
vakar Mantas 7 pakele mane,siandien 7.40
man tai jau ima nepatikti
miegodavau kaip ponia iki 9 ar 10 val,o dabar se kad nori
vytureliu tapo

QUOTE(Lion @ 2007 12 29, 00:39)
Manau cia jau ne viena nepatars ka daryti

QUOTE(agno @ 2007 12 29, 08:50)
man tai jau ima nepatikti
miegodavau kaip ponia iki 9 ar 10 val,o dabar se kad nori
vytureliu tapo 

Bet jei kas diena darys tokia pazanga kaip siandien ir miegos po 40 min. ilgiau, tai greit ne tik ponia galesi buti

Labas rytas

marmaliade pasakok kaip tavo kinas?

As tai rr laukiu su kocelu ir lygintuvu, nes vis del to parasiau abem mano simpatijom vakar