Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (VI dalis)

Vat tas iš toliau buvo labai mandagus, žinai, įmonės vadovas, gražių žodžių palinkėjo ir paklausė ar galės dar kartą parašyti. Va tep būna su durnom bobom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 29, 00:04)
Vat tas iš toliau buvo labai mandagus, žinai, įmonės vadovas, gražių žodžių palinkėjo ir paklausė ar galės dar kartą parašyti. Va tep būna su durnom bobom doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ziurek uzsimanysiu savo grazuoliuka pakalbinti, nes priminei, kad ir jis mandaguolis buvo blush2.gif
Atsakyti
Ar jau vėl pradedi g.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 29, 00:08)
Ar jau vėl pradedi g.gif

Nea, cia tas kur vakarienes kviete blush2.gif ne BMB schmoll.gif

O galeciau ir BMB pakalbinti lotuliukas.gif Dievuleliau kaip kneti doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Viskas, einu į lovą, arba priekompo nulūšiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 29, 00:14)
Viskas, einu į lovą, arba priekompo nulūšiu lotuliukas.gif

Ok biggrin.gif

Saldziuku 4u.gif

O as einu kalbinti kuri nors is mano simpatiju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Paskutinės naujienos ir einu į sapnų karalystę - tai va, su vietiniu apsikeitėm nuotraukom, pasakė, kad aš labai graži, kad nesiruošia jis manęs užverst ir kad rytoj ( tai yra šiandien) vėl nori susirašyt.
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 29, 00:23)
Paskutinės naujienos ir einu į sapnų karalystę - tai va, su vietiniu apsikeitėm nuotraukom, pasakė, kad aš labai graži, kad nesiruošia jis manęs užverst ir kad rytoj ( tai yra šiandien) vėl nori susirašyt.

clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Sveikutes....

Patarkit ka daryt kai beprotiskai skauda.............
Atsakyti
QUOTE(rr @ 2007 12 29, 01:23)

lotuliukas.gif Laba ryta 4u.gif
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif
vakar Mantas 7 pakele mane,siandien 7.40 doh.gif man tai jau ima nepatikti schmoll.gif miegodavau kaip ponia iki 9 ar 10 val,o dabar se kad nori blink.gif vytureliu tapo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2007 12 29, 00:39)
Patarkit ka daryt kai beprotiskai skauda.............

Manau cia jau ne viena nepatars ka daryti unsure.gif Turi atskaudeti, ir skaudes manau dar ilgai verysad.gif Tiesiog stenkis maziau apie tai galvoti, dziaugtis savo gyvenimu, susigalvok ko nori pasiekti ir tiesiog judek i prieki, o skausmas pamazu atslugs 4u.gif

QUOTE(agno @ 2007 12 29, 08:50)
vakar Mantas 7 pakele mane,siandien 7.40  doh.gif  man tai jau ima nepatikti  schmoll.gif  miegodavau kaip ponia iki 9 ar 10 val,o dabar se kad nori  blink.gif  vytureliu tapo  doh.gif

Bet jei kas diena darys tokia pazanga kaip siandien ir miegos po 40 min. ilgiau, tai greit ne tik ponia galesi buti mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Labas rytas 4u.gif

marmaliade pasakok kaip tavo kinas? mirksiukas.gif

As tai rr laukiu su kocelu ir lygintuvu, nes vis del to parasiau abem mano simpatijom vakar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 29 gruodžio 2007 - 09:50