Įkraunama...
Įkraunama...

Skiriamės (VI dalis)

QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 10:46)
marmaliade pasakok kaip tavo kinas?  mirksiukas.gif

O jetau... doh.gif Filmas tei labai patiko, nors ir ne tas, kur norejau rolleyes.gif Bet jau kavalierius... doh.gif Nu gerai, gal ir protingas, gal ir simpatiskas unsure.gif , bet pirma teko man kulniuoti, tiksliau slidineti pora kvartalu bo mano namu nerado blink.gif , antra, jis kazkaip turi toky itartina jumoro jausma, kurio as nesupratau doh.gif Juokesi vis is nejuokingu dalyku unsure.gif Trecia jis kazkaip keistai kriuksejo lotuliukas.gif Nu vnz savotiskas... Galvoju kaip atsikratyt, nes jam jauciu buvo fun su manim lotuliukas.gif
Papildyta:
Padovanok man baliona, bo gera buvau ir saviskiui vakar nerasiau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 10:46)
As tai rr laukiu su kocelu ir lygintuvu, nes vis del to parasiau abem mano simpatijom vakar doh.gif

Tai ka jau parasei? blink.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jei tokia beviltiska jausciaus, pasakyciau persiusk man jo kontaktus, nuviliosiu, bet gal nea, aciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sakei kriuksejo ir humoro jausmas keistas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ech man jau fantazija atsoko doh.gif

O stai ir tavo balionai biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(marmaliade @ 2007 12 29, 10:08)
Tai ka jau parasei?  blink.gif

"Pyksti?" doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Asiu lotuliukas.gif Ir dar ilipus y jo masina kazkox keistai saldus kvapas buvo, tikiuos nu tu "egluciu", tai as sakau skanus kvepalai, kazkokie egzotiski lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 11:13)
"Pyksti?"  doh.gif  lotuliukas.gif

Domiuos uz ka tave lygins lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2007 12 29, 10:16)
Asiu  lotuliukas.gif Ir dar ilipus y jo masina kazkox keistai saldus kvapas buvo, tikiuos nu tu "egluciu", tai as sakau skanus kvepalai, kazkokie egzotiski  lotuliukas.gif

Domiuos uz ka tave lygins  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nana, o atsakyma gavau del egzotisku kvepalu? biggrin.gif reikejo paklausti kokie, kad ir tu tokiu nori isigyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na ir kaip manai, verta mane lyginti?
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 11:19)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nana, o atsakyma gavau del egzotisku kvepalu?  biggrin.gif reikejo paklausti kokie, kad ir tu tokiu nori isigyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Na ir kaip manai, verta mane lyginti?

Nereikejo man to atsakymo bigsmile.gif Tai uz ka tave lygint? Pasipasakok cool.gif
Atsakyti
nesusisnekat jus brangiosios lotuliukas.gif

sachar savo BMB parase tik zodi "Pyksti?" lotuliukas.gif o marmeladine suprato,kad cia tu jos klausi ar pyksti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2007 12 29, 10:20)
Tai uz ka tave lygint? Pasipasakok cool.gif

Uz tai kad BMB parasiau blush2.gif

Jauciu, kad Jam rasau ne del to, kad butent Jam ir noriu parasyti, praejo jau tas laikotarpis, tiesiog NORIU VYROOO!!! Noriu kokio nors kadro, kuris butu manim susidomejes ir visa laika kur nors kviestu ir kalbintu doh.gif Na kitaip pasakius noriu DEMESIO, beje VYRISKO doh.gif O kadangi vyrai nuo manes bega... unsure.gif lotuliukas.gif

QUOTE(agno @ 2007 12 29, 10:24)
nesusisnekat jus brangiosios  lotuliukas.gif

sachar savo BMB parase tik zodi "Pyksti?"  lotuliukas.gif  o marmeladine suprato,kad cia tu jos klausi ar pyksti  doh.gif  lotuliukas.gif

Jauciu, kad viena apie batus, kita apie ratus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O svarbiausia abi patenkintos lotuliukas.gif Tos moterys nepakartojamos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

PS agno, ka mes be taves darytume wub.gif 4u.gif Taip ir blevezguotume lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sachar: 29 gruodžio 2007 - 10:29
na,tai per naujus jei ta suknele kur vakar rodei uzsidesi-vyru demesys garantuotas thumbup.gif o paskui tik technikos reikalas mirksiukas.gif bus to demsio tiek,kad begsi pas mus atgal man rodos lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(agno @ 2007 12 29, 10:31)
na,tai per naujus jei ta suknele kur vakar rodei uzsidesi-vyru demesys garantuotas  thumbup.gif  o paskui tik technikos reikalas  mirksiukas.gif  bus to demsio tiek,kad begsi pas mus atgal man rodos  lotuliukas.gif

Tai kad visi vyrai seniai zinomi draugai (beje bendri ir mano ir BMB) tai kazi ar gausiu jau tiek demesio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 11:26)
Uz tai kad BMB parasiau  blush2.gif

Jauciu, kad Jam rasau ne del to, kad butent Jam ir noriu parasyti, praejo jau tas laikotarpis, tiesiog NORIU VYROOO!!! Noriu kokio nors kadro, kuris butu manim susidomejes ir visa laika kur nors kviestu ir kalbintu  doh.gif Na kitaip pasakius noriu DEMESIO, beje VYRISKO  doh.gif O kadangi vyrai nuo manes bega...  unsure.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

Jauciu, kad viena apie batus, kita apie ratus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O svarbiausia abi patenkintos  lotuliukas.gif Tos moterys nepakartojamos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tai ka ten prirasei? blink.gif Nu... nezinau ar tas vyriskas demesys toks jau geris g.gif Turiu as cia toky kavalera, nuo kurio demesio baigiu pasismaugt... Tai jis mane ten tai anen kviecia, dbr sugalvojo mane Palangon veztis blink.gif O ir siaip kontroliuoja kaip zmona lotuliukas.gif "Kodel 5 min is darbo veliau gryzai???" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o moterys tikrai nepakartojamos,tu teisi drinks_cheers.gif
vat vakar sedim su drauge plepam apie toki nekoki gyvenima ir nutariau,kad reikia tapti lezbiete kazkokiu mistiniu budu,nes ukininke as buti nebenoriu lotuliukas.gif tai drauge irgi ne pescia-darbuojasi kartais su homoseksualiais projektais (pavadinkim juos taip)-sako "tai gal supazindinti jau su kuo?" blink.gif lotuliukas.gif nu,sakau,jei nuspresiu-kreipsiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2007 12 29, 11:13)
user posted image
Papildyta:

"Pyksti?"  doh.gif  lotuliukas.gif

Baikit apakblinet lotuliukas.gif Man nuo cukraus kiekio smegenys istirpo lotuliukas.gif Sunkiai supranu kas man sakoma lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti